- 12 Eylül 2017
- 247
- 152
- 23
- Konu Sahibi Aysegullls
-
önce vasisi olmam gerek ilemetgah değiştirmeden olmuyorAyrıca evde bakım hizmetine başvurdunuzmu ?
Annen için çok iyi olur
Muhsin yazıcıoğlu sakat ve özürlü yerine engelli kelimesini getirmişti Allah rahmet eylesinama bakım parası ve engelli maaşı farklı adı da sakat maaşı olarak geçiyor o yüzden söylemiştim teşekkürler
KİB bykulp bulmayın lütfen akıl sağlığınoxdan şüphelenilen şaşıyor musunuz gerçekten sinirlenmeme bir bakın neler sormuşlar babanın köye yerleşmesinde bile şüphelenen var burada ne şüphe atar şu insanlıktan nasibini alamaması insan siz bana bir soru sorun ben olmadık şekilde size soru sorarım sonra sonra gerek olmayan cevabını da bir yalan arayıp içimin kötülüğünü ortaya çıkarayım ama doğru dedibiz platform diye iyisi de var kötüsü de kavun değil ki seçilsin bu insanlar malzeme aeayanı var ne meraklıymışsınız başkalarınınhayatlarını delmeye neyseki benim hayatım değil arkadaşımın hayatı ama bu kadar embesil sürüşü olduğunu görseydim başta sormazdım tvde yemekteyizi izleyip bazen gerçekten böyle insanlar var mı yokyoksa rol mü yaptırıyorlar derdim yok tonla daha beteri varmış burada
Hayır tüpleri bağlanmıyor zihinsel engeli olan birinin çocuk yapma isteği olmaz ki. Hele ki yüzde 90niye tüpleri mi bağlanıyor?
yazdığınızı bi okuyun. insanlara hakaret etme hakkınız yok.ya yapmamış yapmamalı sana ne bundan hakaret etmiyim de napıyım şimdi hem de buna hakaret etme kafasını bile patlatırım böyle insanın sana ne sana ne beyinsiz soruna cevap ver sen inan haklıyım sizli bile hitap etmek istemiyorum ölmüş adama sor niye köye yerleştin diye daha 10.5 yaşında köyden ayrıldım embesil küçücüğüm babam ölmüş dedim ya inanmıyprlardı bana nerenle okursun bana yazmayın Allahından bul bu kadar başkasının hayatıyla ilgili delmek bir hastalık olsa gerek sorduğum soruya cevap versin mi hayır ben sana daha ne diye sizli hitap ediyim cahil
çok çok haklısınız Allah sizin gibilerden razı olsun burada ne kadar kötü olabileceklerini ne kadar cahil olduklarını görüyorum şaşıyorumAdınıza, anneniz adına gerçekten çok üzüldüm. Babanız iyi bir insan burada söylenenlere bakmayın. Tecavüz eden o mahluklarLa aynı kefeye koyanlarında aklına vicdanına şaşırım. Nüfusa kayıtlı olmak içinde resmi nikah gerekli değil.
Burada insanlar sosyal medya olduğu için herşeyi sorabileceklerini , irdeleyeleceklerini sanıyorlR. Gerçek hayatta karşısında böyle bir kişi olsa inan sormaya çekinirler. Ama burada nedense bu hakkı kendilerinde görüyorlar. Bdv bu mecranın adı yani derdi olana yol göstermek ;kalkıp hayatını,geçmişini sorgulamak değil. O zaman buraya açmasınCILAR herkes önce kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin. Buradan gerçekten faydalanan insanlar var. Bilmiyorsan cevaı çekil kenara. O merakınıda içinde tut
Tamamen gerçekten bilgi almak için açılmış bit konı. Konı sahibi konusunu açarken ajıtasyon yapmadan direk sormuş. Bilgisi olan varsa yazsın yoksa sussun bence artık!
ne kadar bakmışsınız sana ne ahirette aklı başına gelirse sorardım ona burdan sormaktan daha kolay değildir amaHayır tüpleri bağlanmıyor zihinsel engeli olan birinin çocuk yapma isteği olmaz ki. Hele ki yüzde 90
Ondan bahsediyorum
klavye bazen kendisi yazıyor.ne kadar cahilsiniz ya yazılanları siz okuyun asıl ne kadar mantıklı sorular sorulmuş cevap verileceği yerdeyazdığınızı bi okuyun. insanlara hakaret etme hakkınız yok.
onu sordum işte tüpleri bağlanmıyor yani çocuk yapabiliyorlar şizofren hastaları aşırı cinsel isteğe sahip oluyorlarHayır tüpleri bağlanmıyor zihinsel engeli olan birinin çocuk yapma isteği olmaz ki. Hele ki yüzde 90
Ondan bahsediyorum
ya siz bana cahil cahil deyip duruyorsunuz da türkiyede sakat aylığı diye bi kavram yok. asıl cahillik burada. evde bakım aylığı var mesela, onu soruyor olabilir misiniz? daha ne aradığınızı bilmiyorsunuz.klavye bazen kendisi yazıyor.ne kadar cahilsiniz ya yazılanları siz okuyun asıl ne kadar mantıklı sorular sorulmuş cevap verileceği yerde
Babanız annenizin hayattaki en büyük şansıymış demeye geldim Allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun.onu sordum işte tüpleri bağlanmıyor yani çocuk yapabiliyorlar şizofren hastaları aşırı cinsel isteğe sahip oluyorlar
sağolunGeçmiş olsun.
Anladım.
Çıldırmamak mümkün değil, yahu 70 yaşındaki adam hem de dr! Develete teslim edeceği yerde.... yok sinirlerime hakim olmam gerek öncelikleBabanız annenizin hayattaki en büyük şansıymış demeye geldim Allah yardımcınız olsun
ya siz bana cahil cahil deyip duruyorsunuz da türkiyede sakat aylığı diye bi kavram yok. asıl cahillik burada. evde bakım aylığı var mesela, onu soruyor olabilir misiniz? daha ne aradığınızı bilmiyorsunuz.
İyi de bu kizin bunda suçu ne, bu napsin.Çıldırmamak mümkün değil, yahu 70 yaşındaki adam hem de dr! Develete teslim edeceği yerde.... yok sinirlerime hakim olmam gerek öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?