annemin sakatlık maaşı

ama bakım parası ve engelli maaşı farklı adı da sakat maaşı olarak geçiyor o yüzden söylemiştim teşekkürler
Muhsin yazıcıoğlu sakat ve özürlü yerine engelli kelimesini getirmişti Allah rahmet eylesin
Çokda güzel yapmış ama bazı şeyler değişmemiş
MAaşın adı gibi
Sakatlar derneği var mesela faal çalışıyorlar güzel işlerde yapıyorlar ama adıda değişse keşke
İster istemez sakat deyince olumduz tepki çekiyor

70 yaşında bir adam! , sapık iblislerin tecavüzüne uğradığı için , henüz 20 yaşındaki aklı salim olmayan, korunmasız, savunmasız , hasta olan bir genç kızı himayesi altına alıyor. Akıbetinde bu 70 yaşındaki adam! , korumaya çalıştığı kızdan çocuk sahibi oluyor. Size dehşete düşülmüş şekilde, annenizin dramını kabullenemeyenler soru sorduğunda psikolojim bozuluyor sormayın, paradan haber verin gibi cvplar... Hanımefendi ortada insanlık suçu var!!!, toplum olarak işlenmiş suç var!!! 57 yaşına ne şartlarda geldiği belli olmayan masum bir kadın var. Kusura bakmayın, parasını nasıl alabileceğiniz konusuna odaklanamayacağım!

KİB by Mune

yazdığınızı bi okuyun. insanlara hakaret etme hakkınız yok.

çok çok haklısınız Allah sizin gibilerden razı olsun burada ne kadar kötü olabileceklerini ne kadar cahil olduklarını görüyorum şaşıyorum

Hayır tüpleri bağlanmıyor zihinsel engeli olan birinin çocuk yapma isteği olmaz ki. Hele ki yüzde 90
Ondan bahsediyorum
ne kadar bakmışsınız sana ne ahirette aklı başına gelirse sorardım ona burdan sormaktan daha kolay değildir ama

Hayır tüpleri bağlanmıyor zihinsel engeli olan birinin çocuk yapma isteği olmaz ki. Hele ki yüzde 90
Ondan bahsediyorum
onu sordum işte tüpleri bağlanmıyor yani çocuk yapabiliyorlar şizofren hastaları aşırı cinsel isteğe sahip oluyorlar

Babanız annenizin hayattaki en büyük şansıymış demeye geldim Allah yardımcınız olsun

klavye bazen kendisi yazıyor.ne kadar cahilsiniz ya yazılanları siz okuyun asıl ne kadar mantıklı sorular sorulmuş cevap verileceği yerde
ya siz bana cahil cahil deyip duruyorsunuz da türkiyede sakat aylığı diye bi kavram yok. asıl cahillik burada. evde bakım aylığı var mesela, onu soruyor olabilir misiniz? daha ne aradığınızı bilmiyorsunuz.

Babanız annenizin hayattaki en büyük şansıymış demeye geldim Allah yardımcınız olsun

anne 20 yaşınmış. adam da 70 yaşındayken himayesine almış. üstüne muhtemelen o da tecavüz etmiş ve konu sahibi doğmuş. bu mu şans sizce?

ya siz bana cahil cahil deyip duruyorsunuz da türkiyede sakat aylığı diye bi kavram yok. asıl cahillik burada. evde bakım aylığı var mesela, onu soruyor olabilir misiniz? daha ne aradığınızı bilmiyorsunuz.

adı sakat aylığı mı bilmiyorum ama zihinsel engelliler için aylık var.

konu sahibi babanız doktorsa size ondan bir şey kalmadı mı? ikinci kez soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…