- 29 Temmuz 2018
- 751
- 597
- 18
Vazgeçecegimi düşünüp çirkin demesi normal mi peki sizce? Kendisi çirkin olanın huyu çirkin olur gibi bı önyargı gerekir mi mesela. Kaldı ki yüzüne bakilmayacak bi insan değil övmek için söylemiyorum ama boyu posu kaşı gözü yerinde bana gore.Annen objektif bence ne desin Brad Pitt mi desin çocuk tipsizse
Vazgeçecegimi düşünüp çirkin demesi normal mi peki sizce? Kendisi çirkin olanın huyu çirkin olur gibi bı önyargı gerekir mi mesela. Kaldı ki yüzüne bakilmayacak bi insan değil övmek için söylemiyorum ama boyu posu kaşı gözü yerinde bana gore.yani neden böyle bı yaklasimda halen anlamiyorum
:)) Vazgeceyim diye diyor, fikir beyaniyle vazgecirmeye calisma çabası bariz belli oluyor. Hayırlısı beYok canım vazgeç diye dememiştir bence sadece fikrini beyan etmiş
Ben kendim gıcık olunca eşim için çirkin tipsiz diyorum. Bizimkiler sen cok mu guzelsin diye eşimi savunuyor
Inan bana böylesi de çok zor..
Sende mi çirkin buluyorsun sözlünü?Sorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.
Beni caydirmaya çalışıyor, abisi ablasi güzel ama o çirkin diyor. Bunları söyleyip çocuğun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ki. Evlerine gideceğiz bi de bugün.
Her şey dış görünüşten mi ibaret yani. Boy pos, görüntü yeterli mi. Ben onun yerinde olsam seçimimi babamdan yana kullanmazdım mesela. Hal böyleyken bana laf söylemesine gelemiyorum. Karşılık verip kalbini kırıyorum bu sefer ve yine üzülen ben oluyorum.
Millete ne diyeceğiz bula bula bunu mu bulmuş derler diyor yahu. İşinde gücünde, saygılı , efendi demiyor da sürekli olumsuz birşeyler arıyor. Ben kimseden onay beklemiyorum ama anne sözü deyip dikkate almalı mıyım bilmiyorum. Gerçi çirkin lafını nasıl dikkate alabilirim ki? Ben hiç bı zaman insanları dış görünüşüne göre kategorize etmemiştim.
Annenler damatçı mı senin de Nomu
Benim anne de öyle, eşime azcık bi pis bakacak olsam "Kız ne yiyon adamı gözünle?" diye uyarır
Hayır ben kimsenin goremedigini goruyorum onda.begeniyorum seviyorum.Sende mi çirkin buluyorsun sözlünü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?