- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Sadece iyi diye sevgili olmadım valla. bı erkekle sarılma fikri ıyk mesela .. bunu düsündüren kimse yoktu.. ona sarılma fikri bile yetiyo, huzur doluyorum : ha daimi mi bilemem ama mutlu oluyorum işte.
Söyleminiz sağolsun fotoğraf attım.
Bugün evlerine gittik. Bi bahceleri var cocuk mangal yaptı bize, sözden falan konuşuldu onay verdiler bizimkiler. annem hala çapar diyor sevgilime ya sinirlerim bozuldu çapar neyseoff biliyorum o da sevecek ama benim unutmayacagim sözler sarfetmese kesme
Öyle desin o sana kıyamadığı için diyordur ki çokta kötü şeyler söylemiyor kitabi sen daha güzelsin o ayrı annen biraz haklı
Bari sen yapmasan iyiydi : )Konuyu okuyanlara duyurulur
Konu sahibi güzel maşallah
Not:annenin haklılık payı var
Bari sen yapmasan iyiydi : )
Napsin sence? Yuz guzelligide bi yere kadar :) adam 5 para etmez olsa dunya yakisiklisi olsa diyelim:))Kız valla çok tuttum kendimi gönül bu falan filan dedim ama napim anam gördüğümü söylüyorum
Konuyu okuyanlara duyurulur
Merak ettimKonuyu okuyanlara duyurulur
Napsin sence? Yuz guzelligide bi yere kadar :) adam 5 para etmez olsa dunya yakisiklisi olsa diyelim:))
(((( yaa ona demeyin bana deyinn caaanım o benim siyah gömlekle bi bakisi yeter onunn
O değil de aklıma kahpe bizansta sağdan soldan firlayip onu gondermeyin beni gönderin onu almayın beni alın diyen kücük kadın geldi :d
Tut beni eses annesinin tarafına kayıyorumSen güzel gördüysen gerisi boş
Huyu güzel olsun
Esler genelde oyle olmuyo mu zaten? Illa biri daha guzel oluyo genelde.. nadir gormusumdur kiz cok guzel erkekte ole.. ha kadin cirkin erkek cirkin cok gordum:))Yok be konu sahibine de dedim annen kıyamıyordur sana elden gitceksin diye öyle diyordur dedim
Aynılarını bende yaşadım ki benim herkez diyordu ama benim kararım oldu sonuçta..
Tabiki huyu güzel olsun ahlaki iyi olsun merhametli olsun gerisi gelip geçici.
Hem şaka hem nasılız dedi bende sen öndesin dedim yav napim
Tabi göreceli bir şey güzellik kime göre neye nöye
Niye gizzzzTut beni eses annesinin tarafına kayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?