Annemin sevgilime çirkin demesi

Aslında çözüm basit.
Annene şu forumu bir on dk kadar okut. Efendi düzgün adamları bırakıp görünüşü, statüyü seçen kadınların açtığı milyon tane konu var. Onların çektiği ızdırabı pişmanlığı az okusun bir daha böyle konuşmaz

benim annem de öyle. hatta sadece annem değil teyzelerim, ablam...boşver gitsin. ben hiç takmıyorum bile.

Ay ne ayip yaa, bugun iyiyiz yarinimiz belli Mi. En ufak bir kazaya bakar guzelligimiz, sagligimiz. Siz karakterini beyeniyorsaniz cekici buluyorsaniz kafaya birsey takmayin.

al sana bir muhabbet daha .Kusura kalma ama anneniz cahil mi?herşey tip mi yahu.Annenizi uyarın acilen nişanlınızın gururu incinir yoksa.

Tövbe tövbe bula bula bunu mu bulmuş diyeceklermiş... annen hangi havalarda uçuyor ya ne kadar ayıp. Gelem gideni aratır bundan sonrasına karışmam desene. Ayıp ya. Sakın dolduruşa gelme aşkın arkasında dur.

Ha şunuda ekleyim. Gün gelecek o çirkin dediği damadın yardımına ihtiyacı olacak , elime düşecek. Ahanda buraya yazıyorum. İlahi adalet

sen onu bir de benim gözümden gör deseydin :) ne boş muhabbet ya yakışıklı damat hayali vardı sanırım suya düştü zamanla alışır

Artik gelinler ve damatlar bile gösteriş icin kullaniyor. Anneniz bir kac kitap okusun. Kendine iyi gelir ve düşüncelerine farkli birseyler katar.dis görünüşten daha önemli kriterler olduğunu anlar belki.

Aman laf olsun diye diyodur. Maazallah Allah annenin güzelliğini elinden almasin

"O çirkin dediğindeki huylar hiç bir yakışıklıda yok" de ve gülerek lafı geçiştir
Önemli olan sevgi saygı ve uyum. Siz birbirinizi seviyorsanız, hayatı paylaşacağınıza inanıyorsanız gerisi boş
Kusur arayan her şekilde bulur zaten
Şimdiden hayırlı olsun, mutluluklar dilerim

Beni kararlı görünce biraz yumuşadı. Pişman oldu bence dediklerine. Of bı yandan ona da kiyamiyorum da. Konu açacak kadar sinirleniyorum işte. gözünün alışması lazım sanırım ona hala asiri yabancı geliyor

Benimki de böyle bazen dalga geçer. Ama dalga geçmekten ziyade realist olur. Çirkinse çirkin der, birşeyini beğenmezse de sevmediği yönlerini yüzüme çarpar.
Amaaa arkadaşlarının kızlarının damatlarına “ne kadar efendi, ne kadar güzel, boy pos, endam” söylenir durur. Bana gelince “yok şöyle yok böyle” ben çözdüm bu işi. Paylaşamıyor beni. Hatta yüzüne de söyledim “ paylaşamıyorsun beni” diye kaş göz yapıyor ne biliyim diye.
Dış görünüşten çok kişilikleri hakkında çok söylenir. Mesela bir erkek arkadaşımla telefonda konuştular çocuk hiçbirşey konuşamıyor keza benim yanımda da. Sonra bana “iki cümleyi yan yana getirip birşey söylemedi yok artık” diyor.
Birininde baya boyu kısaydı hatta topuklu giysem çocukla serdar ortaç ve karısı gibi oluyorduk.
Çok kısa ya bir kendi endamına bak birde yanındakine vs vs kişiliğini zaten hiç sevmedi. Bende diyemiyorum ki “sen birde kocana bak” diye cunku babamında maşallahı var yakışıklı adam ama çapkınlık haf safhada kanmış yakışıklılığına.

En sonunda patladım “bak anne dedim, benim boyuma posuma, endamıma, fiziğime, tenime, gözüme, dilber dudağıma, çekik gözüme aldanma. Bi’ kezzap 13 lira kaza desen zamansız gelir ölüm zaten 2 dk yaşayıp yaşayamayacağım ne malum artık damat adaylarının fiziğini geç kişiliği hakkında yorum yap. Zaten bende çirkin seviyorum” dedim. Baya konuşum ama sonra şöyle durdu haklısın tırı vırı etti çok haklısın tamam bundan sonra dikkat ederim dedi.

Sonra aşık oldum... ola ola hristiyana oldum. Sünnet desen yok. Ama ben taktım bunu annem takmadı kişiliğini sevdi çirkindi de ama çok efendiydi. “Anne sünnettlik durum yok” dedim. Ne dese beğenirsiniz?

“Ayyyy aman olsunnnn ne olacakk gül gibi çocuk” sldlelemeneejlsmananansmana.

Sonuç mu? 1 sene önce ayrıldık.
Gader, gısmet.

Konu sahibi annenizle konuşun uzun uzun açıklayın. Emin olun anlayış gösterecektir.

Visenyaa Allah'im ne tatlis bı yorumdur o öyle bır cirpida okuyuverdim.
Kezzapin fiyatından hayatın gerçeklerine kadar idrak ettim valla farkındalık için anneme yorumunu bile gostermeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim sana ve usenmeyip yorum yapan herkese (kalp)

Ahahahah aynı benim ki önemli olan senin sevmen sen koynuna o girmiycek adamın sonuçta

Dış görünüş önemli değil ya
Boşver sen seviyorsun önemli olan bu

Ah canım ah....

Bu kız anneleride kızlarının yanına kimseyi yakıştıramıyor...Ayni sorunu ben ve 2 kizkardesim de yaşadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…