Annemin sevgilime çirkin demesi

Ben anladim durumu. Sanirim evleneceginiz adam hakikaten cirkin. Bence anneniz hakli olabilir. Su anda belki asiksiniz, anlamiyorsunuz, ama bittigi zaman cinsel istek bile duymayabilirsiniz. Daha duzgun tipler ilginizi cekebilir. Disarida kolunuza takip gururla yuruyemeyebilirsiniz. Benim daha onceden boyle herkesin cirkin buldugu bir sevgilim olmustu. Ben de tipe onem vermem derdim, ama aslinda cok onemli. Bizim iliskimizde bunun o zamanlar aslinda temel bir sorun oldugunu ben daha simdi anliyorum. Kiz kardesim de mesela, kendisi 10 uzerinden 8 ise, 10 uzerinden 3 olan bir adamla evlendi asik oldugu icin. Simdi ask bittigi icin adamin yakisikli olmadiginin gayet bilincinde, su an hic de ayilip bayilmiyor. Davranislarindan anlasiliyor her sey. Aralarinda belli bir sorun da yok. Herkes biraz kendi seviyesine yakin birileriyle evlendiginde daha iyi oluyor bence, hem cinsellik acisindan, hem iliskinin sagligi acisindan, hem de cevre acisindan. Bir de adam cidden cirkinse kendisinde bunu eksiklik olarak gordugu icin sizin pesinizden kosmus ve elde edince de bunu bir basari olarak gormus olabilir. Yalniz guzellik denilen sey de gecici, o yuzden adamin sevgisini kaybetmemek icin evliliginiz boyunca korumak zorunda kalacaksiniz, zira o size degil guzelliginize asik. Tabi ki siz bilirsiniz. Ha deyince de sizle evlenmeye razi gelecek isi gucu olan, genc bir erkegi bulmayabilirsiniz. Bunu hatirlatin bence annenize.

Son düzenleme:
Annenin de huyu çirkinmiş
Çok yazık

E tipsiz insanlar hep evde kalsın o zaman
Düşünceniz cok enteresan
Bazen cok yakışıklı bir adam konusunca keske konuşmasa daha iyiydi derim
Ya da kadın İÇİN de aynı şekilde

Konusunca boş bulurum ya da ses tonu kötüdür ya da şivesi bozuktur

Ancak daha az seviyede tipli biri o kadar sıcak kanlıdır Kİ daha cekici gelebilir

Yanlışsınız bence

Belki de gerçekten çirkindir.
Benim arkadaşımin sözlüsü o kadar çirkin bir adamdı ki. Toplumda keko diye anılırlar ya,semt çocuğu. Onlara benziyordu.
Hatta düğün fotoğrafı için birlikte araştırıyorduk. "Zaten XY ile evleneceksin, gercekten bu kadar fotoğraf çektirmek istediğine emin misin?'' falan derdim.
Daha çok dalga amaçlı.
Bir yıldan fazladır evli ve çok mutlu . Adam da evlenince kilo falan aldı,kendine geldi. artık saçını apaçi gibi de kestirmiyor. Toparladı yani epey:)

Annenize desenize: gönül kimi severse güzel odur.
Mecnuna da sormuşlar, iyy Leyla Leyla diye çöllere düştüğün bu kara kuru kiz mi? Diye
O da demiş ki: siz onula bir de benim gözümden bakın

Insanlari dis görünüslere göre kategorize etmiyorum dediginiz icin saniyorum ki sizde sevgilinizi cirkin buluyorsunuz. Yazdiklarinizda hic "ama ben cok yakisikli buluyorum" gibi birsey gecmiyor.

Dis görünüs bir ask iliskisi icin önemli ama. Ille bir Brad Pitt olmasina gerek yok, ama bir (cinsel) cekim olmali. Sizde bu var mi? Ilerdeki evliliginiz icin cok önemli cünkü.

Merak ettim, Tarik Akana ne olmustuda?

Yuzune bakmaya kiyamadiginiz insanlar bir anda ne dertlere ugruyorlar, Allah huy ve kader guzelligi versin, saglik sihat.
Bi Nesli var instagramda, Allahimoyle guzel ki insan bakmaya kiyamiyor, 2. Kere kansere yakalandi, sol bacagini ameliyat masasinda birakti.
Bide Turia Pitt var.
Nasil guzel bir kadinmis..
Gittigi bir maratonda yangina yakalaniyor, %65 oraninda yaniyor tum vucudu.
Ama dimdik ayakta, bebegi bile oldu.

Annenize bu ornekleri gosterin.
Allahin yarattigina cirkin demek Allahin gucune gitmez mi?

Tuy yaratamiyoruz ama yaratilmisa kirk kulp takiyoruz.

Anneniz olgunlaşamadı mı anlayamadım. Evliliği yürüten şeyin ne olduğunu bilmesi gerekmez miydi bir anne olarak vereceği nasihatler varken bu mudur yani? Bu kadar düştük mü diyesim geldi. Merhamet ve saygıdır ilişkiyi dik tutan. Sadakat sevgi uyum hepsi önemli tabiki ama tip düzeltilebilen birşey her zaman üzüldüm açıkçası.

İnsanlari dis gorunusune göre kategorize etmem lafimdan sevgilimi beğenmediğimi mi çıkardınız gerçekten tipine göre davranmam yani insanlara. Bunu yapan çok. Hem de bir şey kanıtlar gibi olmaması için konumda yazmadım ama benzer yorumlar gelince bı yorumumda belirtmistim, boylu poslu bebek yuzlugayet. benimsemesem evlilik yoluna girmem.. mesele annemin tavirlari

benim annem sülalesinin bir lafı vardı "altını akçeyi atarlar yiğitle yatarlar" diye. bunu düstur edinmişler hep yakışıklı koca veya erkekler de eş bulmuşlar. (Allah için kendileri de güzel o ayrı mevzu)
sonuç?? yakışıklı/güzel kadınlar, güzel çocuklar, mutsuz hayatlar/içi boş evlilikler. kimi boşandı, kimi karısını aldattı, kimi 40 senedir evli ama yıllarca çektiklerinden dolayı şimdi huzuru bulamıyor vs.
buna rağmen hala güzel gelin isterim kafası ile oğullarını dolduran teyzemin biri boşanmış diğeri 41 yaşında hala bekar oğulları.
al sana örnekler. önemli olan huzur mutluluk, insanlık. seni el üstünde tutuyor mu? ailesinden önce sen geliyor musun? paranın pulun hesabını yapmıyor mu? sana saygı gösteriyor mu? önemli olan bunlar.

Onu diyorum ben, ille boylu poslu olmasina gerek yok. Herkesin zevki farkli çünkü. Ondan aradaki çekimden bahs etmiştim ben.

Ve burda çok okudum konularda, aslinda sevgilisini çirkin bulupta sirf iyi çocuk diye evlenenler. Ve pişman oluyorlar elbette.

Bundan 40 küsür yıl önce anneannem de anneme babam hakkında aynı şeyi söylemiş. Annemin cevabı: 'Koynuna ben gireceğim, sen değil' olmuş.
Sonuç: 40 yıldır evliler.

İstersen nişanlıma söyleyeyim çirkin dediğini de

Sizde erkeğin çirkini makbuldür diyip gülüp geçin. Anne sözü diyip dinliycek şey değil bu sizin içinize siniyorsa sorun olamaz tabiki de. Ama beni üzen buraya konu açmanız oldu. Belliki bunu kafaya taktiniz ki rahatlamak istediniz. Şu nu da anlıyorum anne yorumu çok önemlidir insanı çok etkiler ben hala annemden etkilenirim ki sağlıksız düşünceleri de vardır bunu bilmeme rağmen etkilenirim. Ama doğru bitane lütfen annenizde olsa doğru insan olmaktan vazgecmeyin

Hayatınızda en yakın olduğunuz kişi annemiz, demekki anneniz beğenmemiş ve bu durumda çirkin demesini ben çok doğal karşıladım. Belliki beğenmemiş, sana kayık bulmamış. Bu sebepten Annene kızma!

ileri yaş türk ev hanımlarının çoğunun psikolojisi ciddi anlamda bozuk. bugün açılan bi başka konuda da kadın karşı tarafın annesinin giyimine kötü demiş vs. çok çirkin şeyler bunlar ya. kim kaldırıyor bu insanlarının egolarını anlamıyorum gerçekten.

Sadece iyi diye sevgili olmadım valla. bı erkekle sarılma fikri ıyk mesela .. bunu düsündüren kimse yoktu.. ona sarılma fikri bile yetiyo, huzur doluyorum : ha daimi mi bilemem ama mutlu oluyorum işte.

Sevgilinin tipini merak eden bi ben miyim yav belkide annen haklı

Söyleminiz sağolsun fotoğraf attım.
Bugün evlerine gittik. Bi bahceleri var cocuk mangal yaptı bize, sözden falan konuşuldu onay verdiler bizimkiler. annem hala çapar diyor sevgilime ya sinirlerim bozuldu çapar neyse off biliyorum o da sevecek ama benim unutmayacagim sözler sarfetmese kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…