Annenin de huyu çirkinmişSorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.
Beni caydirmaya çalışıyor, abisi ablasi güzel ama o çirkin diyor. Bunları söyleyip çocuğun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ki. Evlerine gideceğiz bi de bugün.
Her şey dış görünüşten mi ibaret yani. Boy pos, görüntü yeterli mi. Ben onun yerinde olsam seçimimi babamdan yana kullanmazdım mesela. Hal böyleyken bana laf söylemesine gelemiyorum. Karşılık verip kalbini kırıyorum bu sefer ve yine üzülen ben oluyorum.
Millete ne diyeceğiz bula bula bunu mu bulmuş derler diyor yahu. İşinde gücünde, saygılı , efendi demiyor da sürekli olumsuz birşeyler arıyor. Ben kimseden onay beklemiyorum ama anne sözü deyip dikkate almalı mıyım bilmiyorum. Gerçi çirkin lafını nasıl dikkate alabilirim ki? Ben hiç bı zaman insanları dış görünüşüne göre kategorize etmemiştim.
E tipsiz insanlar hep evde kalsın o zamanBen anladim durumu. Sanirim evleneceginiz adam hakikaten cirkin. Bence anneniz hakli olabilir. Su anda belki asiksiniz, anlamiyorsunuz, ama bittigi zaman cinsel istek bile duymayabilirsiniz. Daha duzgun tipler ilginizi cekebilir. Disarida kolunuza takip gururla yuruyemeyebilirsiniz. Benim daha onceden boyle herkesin cirkin buldugu bir sevgilim olmustu. Ben de tipe onem vermem derdim, ama aslinda cok onemli. Bizim iliskimizde bunun o zamanlar aslinda temel bir sorun oldugunu ben daha simdi anliyorum. Kiz kardesim de mesela, kendisi 10 uzerinden 8 ise, 10 uzerinden 3 olan bir adamla evlendi asik oldugu icin. Simdi ask bittigi icin adamin yakisikli olmadiginin gayet bilincinde, su an hic de ayilip bayilmiyor. Davranislarindan anlasiliyor her sey. Aralarinda belli bir sorun da yok. Herkes biraz kendi seviyesine yakin birileriyle evlendiginde daha iyi oluyor bence, hem cinsellik acisindan, hem iliskinin sagligi acisindan, hem de cevre acisindan. Bir de adam cidden cirkinse kendisinde bunu eksiklik olarak gordugu icin sizin pesinizden kosmus ve elde edince de bunu bir basari olarak gormus olabilir. Yalniz guzellik denilen sey de gecici, o yuzden adamin sevgisini kaybetmemek icin evliliginiz boyunca korumak zorunda kalacaksiniz, zira o size degil guzelliginize asik. Tabi ki siz bilirsiniz. Ha deyince de sizle evlenmeye razi gelecek isi gucu olan, genc bir erkegi bulmayabilirsiniz. Bunu hatirlatin bence annenize.
Anneniz anne yüreği ile size yakistiramadi belki.
Benim annem 17 yasimdayken sevgili olduğum kişiye yas farki nedeni ile " dede " demişti.
Annenize politik olun bu konuda bence kırmadan o çirkin de olsa ruhu güzel.
Tarık Akan ( Allah rahmet eylesin ) bebek yüzlü idi ne oldu ?
Güzellik geçici ama güzel huy ve güzel ahlak mühim olan.
Umarim annenizi de ikna edersiniz ve zamanla anneniz de daha iyi tanır sevgilinizi.
Merak ettim, Tarik Akana ne olmustuda?
Insanlari dis görünüslere göre kategorize etmiyorum dediginiz icin saniyorum ki sizde sevgilinizi cirkin buluyorsunuz. Yazdiklarinizda hic "ama ben cok yakisikli buluyorum" gibi birsey gecmiyor.
Dis görünüs bir ask iliskisi icin önemli ama. Ille bir Brad Pitt olmasina gerek yok, ama bir (cinsel) cekim olmali. Sizde bu var mi? Ilerdeki evliliginiz icin cok önemli cünkü.
Sorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.
Beni caydirmaya çalışıyor, abisi ablasi güzel ama o çirkin diyor. Bunları söyleyip çocuğun yüzüne nasıl bakacak bilmiyorum ki. Evlerine gideceğiz bi de bugün.
Her şey dış görünüşten mi ibaret yani. Boy pos, görüntü yeterli mi. Ben onun yerinde olsam seçimimi babamdan yana kullanmazdım mesela. Hal böyleyken bana laf söylemesine gelemiyorum. Karşılık verip kalbini kırıyorum bu sefer ve yine üzülen ben oluyorum.
Millete ne diyeceğiz bula bula bunu mu bulmuş derler diyor yahu. İşinde gücünde, saygılı , efendi demiyor da sürekli olumsuz birşeyler arıyor. Ben kimseden onay beklemiyorum ama anne sözü deyip dikkate almalı mıyım bilmiyorum. Gerçi çirkin lafını nasıl dikkate alabilirim ki? Ben hiç bı zaman insanları dış görünüşüne göre kategorize etmemiştim.
İnsanlari dis gorunusune göre kategorize etmem lafimdan sevgilimi beğenmediğimi mi çıkardınız gerçektentipine göre davranmam yani insanlara. Bunu yapan çok. Hem de bir şey kanıtlar gibi olmaması için konumda yazmadım ama benzer yorumlar gelince bı yorumumda belirtmistim, boylu poslu bebek yuzlugayet. benimsemesem evlilik yoluna girmem.. mesele annemin tavirlari
Bundan 40 küsür yıl önce anneannem de anneme babam hakkında aynı şeyi söylemiş. Annemin cevabı: 'Koynuna ben gireceğim, sen değil' olmuş.Sorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.
İstersen nişanlıma söyleyeyim çirkin dediğini deSorunum önümüzdeki hafta sözleneceğim sevgilime annemin sürekli olarak çirkin demesi.
Onu diyorum ben, ille boylu poslu olmasina gerek yok. Herkesin zevki farkli çünkü. Ondan aradaki çekimden bahs etmiştim ben.
Valla çekim var gayet
Ve burda çok okudum konularda, aslinda sevgilisini çirkin bulupta sirf iyi çocuk diye evlenenler. Ve pişman oluyorlar elbette.
Sevgilinin tipini merak eden bi ben miyim yav belkide annen haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?