Evet evliÇok zor bir durum.. Evlatlarini kaybetme korkusu yasarsa belki akli başına gelir diycem ama daha once mesafe de koymuşsunuz degisen bir şey olmamış..
Erkek kardeşiniz evli mi?
Bende zaten merhametimden okurken ve evlenirken bi kuruş dahi yardim etmeyen ya da edemeyen anneme en cok ben yardim ettim. Erkek cocuklari onun için hep daha önemliydi.Merhaba, yanlis yonlendirmek istemem ama siz annenize maddi desteginizi surdurun, kim, ne olursa olsun analik hakki odenmez. Fakat irtibatinizi kesin. Sizi arayan olursa da onu anneniz olarak kabul etmediginizi soyleyin(ki sizin basiniz agrimasin). Erkek kardeslerinize zorda kalmadikca soylemeyinOfkeyle kalkip zararla oturabilirler Allah korusun.
Anneniz icin soylenebilecek bir sey yok. Her koyun kendi bacagindan asilir. Allah hidayet versin.
Tekrar yuzlesmem gerekmeyecek mi Cunku sebebini soracak.Annen için üzülme derim. Vicdan azabı çekmene gerek yok. O çocuklarını hiç düşünmemiş. Görüşme bir süre.
Aile içinde huzuru bozulabilir belki söylerseniz. Öfkelenip yanlis şeyler yapabilir. Simdilik söylemeyin..Evet evli
Eşim annemle gorusmedigimi ogrenince eşime nasıl açıklama yapacağım?Merhaba, yanlis yonlendirmek istemem ama siz annenize maddi desteginizi surdurun, kim, ne olursa olsun analik hakki odenmez. Fakat irtibatinizi kesin. Sizi arayan olursa da onu anneniz olarak kabul etmediginizi soyleyin(ki sizin basiniz agrimasin). Erkek kardeslerinize zorda kalmadikca soylemeyinOfkeyle kalkip zararla oturabilirler Allah korusun.
Anneniz icin soylenebilecek bir sey yok. Her koyun kendi bacagindan asilir. Allah hidayet versin.
Bende zaten merhametimden okurken ve evlenirken bi kuruş dahi yardim etmeyen ya da edemeyen anneme en cok ben yardim ettim. Erkek cocuklari onun için hep daha önemliydi.
Kardeşim çok mantıklı ice kapanik ve sabırlı biri. Öfke kontrolunu kaybedecek biri degil ayrıca cocukken o da birazini biliyordu.Aile içinde huzuru bozulabilir belki söylerseniz. Öfkelenip yanlis şeyler yapabilir. Simdilik söylemeyin..
Annenizle ciddi bir konusma yapın. Konusmayi duydugunuzu söyleyin. Ilerde yeniden evlenebilir tabi ki ama bu sekilde devam ederse evlatlarini kaybedeceğini söyleyin..
Artik evlensin yeter ki bunlari bıraksın.. Yaşlandı ama uslanmadi. Alışmış gizli gizli yapmaya. Birakamaz gibi geliorAile içinde huzuru bozulabilir belki söylerseniz. Öfkelenip yanlis şeyler yapabilir. Simdilik söylemeyin..
Annenizle ciddi bir konusma yapın. Konusmayi duydugunuzu söyleyin. Ilerde yeniden evlenebilir tabi ki ama bu sekilde devam ederse evlatlarini kaybedeceğini söyleyin..
Eşim annemle gorusmedigimi ogrenince eşime nasıl açıklama yapacağım?
Soylemek kolay ama o kadar kolay degil inanin. Yoklukta asevinden yemek getirip bizi doyururdu. Zor sartlarda okudukHer doğuran anne mi ya?
Annelik mi bu?
Üstelik yuva yıkan bi insan bu kişi
Sizin yuvanızı yıkan biri olsa ne düşünürdünüz?
Çocuklarını küçüklükten beri böyle şeylere şahit olarak bütüyen ve yaşlanmasına rağmen buna devam eden bi insana hiçbir şey değmez. Karısı sizi bulmuş söyleyecek söylese ne olur ki bu şekikde annenizle ilişkinize devam ederseniz ödüllendirmiş olursunuz. Silerdim ben böyle bi kadını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?