Annemin yasattiklari...

Annemden ziyade yanindaki engelli kizkardesime üzülüyorum. Kızkardeşim icin anneme daha da cok destek olmaya çalıştım

Kendisimi dunyanin en fedakâr annesi olarak görüyor hasta bi adama ve cocuklara baktim okuttum diyor

Konunun hassasiyeti ortada. Aciklayip aciklamamak size kalmis. Gecmisten gelen yaralariniz oldugunu ve bu yaralari kapatmadiginizi soyleyebilirsiniz. Daha ne denir ki? Esiniz de saygi gosterip insallah kaşımaz.
Esime aciklayamam başıma kalkar. Babamin vefatindan 1 yil sonrasi bile olsa yalniz birakmami istemez. Cünkü eşim kendi annesine aşırı duskun

Kardeşim çok mantıklı ice kapanik ve sabırlı biri. Öfke kontrolunu kaybedecek biri degil ayrıca cocukken o da birazini biliyordu.
Bende onu diyecektim kardesin biliyordur zaten.Peki hic konusmadiniz mi neden insanlarin yuvasini yikiyorsun diye.Bence kesinlikle esinize anlatmayin.

Yillarin verdigi yorgunlukla savasacak haliniz kalmamis... Yoksa annenizin gorustugu adami bulup annenizden uzak durmasiniz soylemenizi isterdim, annenize de son bir ayar cekmenizi. Madem erkek kardesiniz bir kisim biliyor, birlikte annenizin karsina gecip adamla da karisiyla da konustugunuzu, bu isin bittigini, artik kendine gelmesini soyleyebilirdiniz(belki kac defa yaptiniz bilmiyorum)

Degismeyeceginden eminseniz kizkardesiniz icin destege devam...

Anneniz bu konuyu bir kenara koyarsak nasıl birisi? Size ,eşinize karşı nasıl davranıyor?

Aynen oyle. Annemin degisebilecegine ihtimal vermiyorum. Ama son kez ayar vermek olabilir

Zor bir durum. Ama bana kalsa eşinizle erkek kardeşinize anlatmayı derim. Hem kardeşinize niye anlayacaksın iz ki paylaşmak için mi, karar vermek için mi?
Annenize gelince ... en zor kısmı..
Vicdanınızla ahlaki değerler çatışıyor hele ki bu çatışma anne içinse çok çetin geçtiği ortada.
Bir psikiyatrist goturseniz.. çözüm olur mu bilmiyorum ama sorunun kaynağını bulursanız belki düğümün ucunu da bulursunuz çözmek için...

Anneniz bu konuyu bir kenara koyarsak nasıl birisi? Size ,eşinize karşı nasıl davranıyor?
Iyi gunumde coooook iyi ama zor gunumde destekçim olmadı. Cocukken anlasamazdik cunku hep yargilar eleştirirdi. Evliligimde pek destek goremedigim icin artik derdimi anlatmiyorum. Cocukken hayatima cok karisirdi. Hep yön verirdi zorlardı. Artik yonlendiremiyor cunku izin vermiyorum.Eşim anneme mesafeli davranislarindan hoşlanmıyor

Bazen bu tür uc noktalarda ki davranışlar eski adıyla manik depresif bozukluktan kaynaklanıyor olabiliyor.Manik donemde kimisi asiri alışverişe ,kimisi kumara, kimisi de cinsel olarak sık partner değiştirmeye meyledebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…