Annemle abim bir olup benden para saklıyo

Sizde para istediklerinde vermeyin olsun bitsin . Ana oğul harcasınlar kendi paralarını.

Yaa çook teşekkür ederim beni çok iyi anlamışsınız söylediklerinizde çok haklısınız aynen öyle o aitlik duygusunu hissetmek istedim sadece
Eski konulariniza baktim.
Biraz boslukta oldugunu dusundum. Tam olarak aile yasantini bilmesem de abinle arandaki iliski ve ailen tarafindan sana yapildigini dusundugun haksizlik seni huzne ve karamsarliga itmis. Icine kapanmissin ve buraya herseyi yaziyosun.
Uzulme. Ben seni cok iyi anliyorum. Maksat aileye aitlik duygusu hissetmek ancak hissedemiyorsun . Sen iyi adim atiyorsun ama ayni durum senin basina gelince herkes bencil kesiliyor. Annen ve yasiyorsa baban da yaninda olmayinca kotu hissediyorsun galiba.
Anneler babalar bazen en huysuzu idare edip , uyumlu ve idare edeni daha fazlasini yapmasi gerekir gibi dusunup huysuz olani kollamaya calisabiliyorlar o yuzden onlarin bu hareketlerine cok takilma.
Eger boyleyse tabi.
Ben senin yerinde olsaydim maasimi tam soylemezdim . 100 tl 100 tldir. Az bulma. Kenara atar biriktirirdim. Eve gelince odama cekilir kitap okur internette takilir ya da muzik dinlerdim.
Kendi yolumu cizer hayatimin zeminlerini hazirlardim.
Umarim mutlu olursun cok takilma her kucuk seye.
Ve insanlar sana ne deger veriyosa aynisini ver ne eksik ne fazla.
Herseyi kafana takma

Back
X