Görüşme canim görüşme ben de annemle küsüm ben de evliyim yapacak bisey yok sen 50 Ya da 60 her neyse senelik kadini değiştiremezsin zihniyeti de degismez sana karşı tavrida ciddiyim benim durumum inan seninkinden beter hic sevilmedim ve evet biz de 2 kardesiz ufak olana daha farklilar kimse aptal degil anlıyoruz yani bazı seyleri. Babam da arada kaldı o senin annen falan diyor.
Senin annen?
Bunu inkar eden yok zaten. Bizim toplumda sırf birini doğurdu diye ona herseyi yapma,her sözü söyleme hakkı varmış gibi bir algi var. Doğuran kutsal oluyor ne munasebet ben mi istedim bu dunyaya gelmek ve daha da acısını soyleyim mi zorluklarla dünyaya gelmis bir cocugum senelerce beklenmisim. Rabbim kimseyi nankor etmesin uzerime titreyecegine esimin önünde bana demedigi kalmadı. Ben simdi tup bebek tedavisine baslicam cocugum olsa esimden baska kimsem yok kaynanam parkinson hastası annem beni sevmedi torununu mu sevcek zannetmem demem o ki illa gorusceksen bu cok az olsun kendi ruh sağlığın icin emin ol pisman da olmaz ona gore yaptıkları gayet normal çünkü sen cocuklarinla esinle mutlu ol gerisi önemli degil
Benim de esimden baska kimsem yok,esimin memleketinde degil kendi memleketimde oturuyoruz bunu bilmesine ragmen esimle huzurum kavga etmem mutlu olmam ayrilip bosanmam hic onemli degil onun icin.varsa yoksa oglu.2oglum var benim,kardesimin 2kizi.gecende diyorki baskalarina kiz cocugu baska oluyormus dogumgunlerinden falan cok anliyorlarmis.baskalarinin dediklerini bana getiriyor..oysaki ben kiz evladiyim ve benim kiymetimi hic bilmediler.dune kadar oglan baska derdi.simdi ise oglunun gonlunu yapmak icin..gercekten is cigrigindan cikmaya basladi.benim cocugum olmasaydi cocugu olmuyor diye aglardi.gerci aglamazdi zannediyorum umrunda olmazdi.bizim durum da cok farkli,maddi durumlari iyi oldugu icin ev alirken babam yardim etti, ben calisiyorum ama..belki de bunlar herseyi ona yapabilirim para veriyorum durumuna getirdi ama eskiden beri boyle iste.gecen koca yazi hamile evde gecirdim yanima ugramadi oglundan korktugu icin.yazlikta gecirdiler yazi benim evime cok yakin.babamla iki dk. ugrasa ayakustu kacar gibi giderlerdi.eskiden de bir kiyafet alsam sakinmaz 2tane alirdi.ama beni ezer ablalariyla buyuk kuzenlerimle bir olur benimle dalga gecer onlarin yaninda azarlardi.hep aglardim.hep kederliydim.hep kendimi eksik gorurdum.insan icine cikmaz istemezdim.zamanla kendimden utanir hale geldim.berbat bir ergenlik gecirdim.ama butun guc babamdan geliyordu.ogluna hayran bir baba.kardesimi universiteye yerlestirmeye goturdugumuzde babam durup "ablanla idare edicez iste "demisti o da ne diyosun sen demek yerine gulmustu aklimdan cikmayan cok sahne var.

Son düzenleme: