Annemle evi ayırma süreci ve acılar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Louder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayatındaki herkes senden bunu istiyor zaten. Senin ne istediğin önemli, herkesin istediği oldu bir şekilde bundan sonra seninkiler olacak.
Çok acı çekiyorum, ne olacak bilmiyorum. Ağustos sonunda Antep'ten abim gelecekmiş ev tutacaklarmış. Ben de üstüme düşeni yapacağım tabi. Abim annemle buzları eritmen lazım bir şey olduğunda seni arayabilsin falan dedi. O zamana kadar biraz serin durayım en azından.

Akıl veriyo bi de, anca akıl verir zaten oradan doğru. Senin bişey eritmene lüzum yok, senle işi olan senle geçinecek, özür dilerim ama anan da en sonunda bunu yaptıysa sana, başka bir yol verme kimseye.

Akıl veriyo bi de, anca akıl verir zaten oradan doğru. Senin bişey eritmene lüzum yok, senle işi olan senle geçinecek, özür dilerim ama anan da en sonunda bunu yaptıysa sana, başka bir yol verme kimseye.
Buzlar erisinmiş arada gelir gider çocuğu görürmüş, eşim de buna laf etmesin abartmasınmış...

Buzlar erisinmiş arada gelir gider çocuğu görürmüş, eşim de buna laf etmesin abartmasınmış...
Karısına desin onu karısı wok tavayı kafasına indiriyo mu indirmiyo mu? Dua etsin adam saygılı, terbiyesiz değil. Yoksa durum daha fena olurdu.

Niye onu arayamıyor da illa seni arıyor. Tek evlat sen misin? Uzaktan güzel akıl veriyor maşallah.

Onun uzaklardan koşup gelmesi hemen olamayacağı içinmiş
"Anne biraz bana gelip kafa dinlemeye ne dersin? " de bir seçenek mesela. Nasıl içi elveriyor sağı solu belli olmayan bağımlı biri ile aynı evde kalmasına, sen burda karın ağrısı çekerken o niye bu kadar rahat?

Annemi bir süreliğine sen evine almaya ne dersin desene, o kadar endişe duyuyorsa kardeşine akıl vermektense azıcık elini taşın altına koysun.

Şimdi dönecek bir evi yokken çağırırsa nasıl git diyecekmiş, bu yüzden şu an istemiyormuş. Kendi evini kurunca çağırırmış

Kapatacaksınız telefonu kapıyı oturup bekleyeceksınız . . kimsenın hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz sizinde bi çocuğunuz varmış yuvanız önceliğiniz olsun . İnanın o olduramadığınız herseyı kapınızı kapayınca çatır çatır kendıleri olduracak suan ortada yük sürecek biri var die herkes keyfinde . Anneniz çok pişman olacak ama o an suan değil . Eğer şimdi kapıyı kapatıp herkese banane artık diyip kenara cekılmezsenız daha da üzülen siz olacaksınız . Gerekiyorsa doğrulayın evet artık benden çıktı eşim istemiyor diyin zaten hertürlü eşinizi kötülemiş .

Nasıl yaparım vıcdanım el vermez diyip bu sekılde devam ederseniz gün gelir yuvanız yıkılır acınacak hale getirir sizi .çocuğunuzun da arada psikolojisi mahvolur gider bu şekilde
Eşinizde sessizmiş maşallah ama sessiz atın tekmesi gür olur derler adam şişer şişer patlar olan sizin düzeninize olmasın .

Şu konuyu kayınvalidem die açsaydınız herkes alma evıne diğer evlatları da baksın bi sen değilsin eşinde seni dinlemiyorsa boşan derdi eşiniz açısından da düşünün herseyi .

Şimdi dönecek bir evi yokken çağırırsa nasıl git diyecekmiş, bu yüzden şu an istemiyormuş. Kendi evini kurunca çağırırmış
Merak etmesin anası kıyamaz ona, dedirtmeden gider. Bi tek Louder'in yuvası huzuru kıymetsiz çünkü.

Ben zaten eşimden razıyım, bir kötülüğü bırakın en ufak hatasını görmedim aileme karşı, neden kötülüyor herkese karşı, neden eşi dolduruyor diyor anlamıyorum. Sizce evi ayırmak istemek böyle kötü bir şey mi. Bu kadar ağır mı bu durum. Ben onu yalnız bırakmayacağımı da söylemiştim üstelik.
Çok üzülüyorum ve çok kötü durumdayım. Babamı dışarı çağırıp oturup konuşsam anlatsam mı diyorum. Sürekli eşimi kötülüyor çünkü

İyilikten maraz doğmuş sizde . Deneyin görün bi çekilin kenara nasıl olmazları olduruyorlar siz bile şaşıracaksınız . Bi değişik versiyonunu yaşadım ömrümden 5 sene mi yediler meğersem yanlış yapıyormuşum . O yüzden böyle söylüyorum size de . Ev ayırmak istemenize gerek yok zaten evlenırken herkes kendı evıne gidiyor ev üstüne ev olmaz . Hani annenizin sağlık problemi olur kendıne bakamaz halde olur o zaman neyse

Son düzenleme:
Bahaneler bahaneler...
Eee kendi de git diyecekmiş, sonsuza kadar annesiyle yaşamak istemiyorken neden sana bunu reva görüyor?

Louder hem bebeginin hikayesini hem eski esinle olan durumu hemde bagimli abi hikayeni ve senin hayatını nasıl bir cukura cektigini okumustum. (Eski es konusunda yaniliyor muyum, yaniliyorsam soyle)

Senin bagimli abin ve annenin hikayesi ve senin hayatina olan yansimasi benim eski kayinvalidem ve kayinbiraderimin durumuyla birebir ayni, o kadincagizda buyuk oglundan cekmedigi kalmamis ama gun sonunda "kiymetli oglusum" diye yine yine bagrina bastigi kisi ve diger 2 evladini (biri eski esim digeri gorumcem) ve bu evlatlarinin evliligini buyuk oglu icin hice sayan anne modeli, bu sebeple cok rahat empati yapabiliyorum.

Ve tek diyecegim su, istedikleri kadar vicdansizlikla suclasinlar evini/yuvani korumak istiyorsan anneni bir an once evden gonder, gerekirse bir daha konusma ve hatta bagimli abinle basi derde girse dahi konusma, her koyun kendi bacagindan asilir derler, benim eşim bu siniri koyamadigi icin ben evimden yuvamdan oldum, sende yuvanı korumak icin bu vicdansizligi (!) yapmak zorundasin.

Allah cidden sabir versin, bagimli ya da akli dengesi sorunlu insanlarin oldugu ailelerin hayatlari cok zor ama birilerinin gerekirse vicdansiz olup dur demesi gerekiyor.

Üzgünüm ama anneniz böyle gelmiş böyle gider.
Yalnız kalma korkusuyla yüzleşip bunu aşamamış aşmaya da çalışmamış hiç.
O nedenle siz zaten ne yaparsanız yapın kötü olacaksınız.
Eşinizle bir sorun yaşamasa da onunla aynı evde yaşamak istemeyebilirsiniz ev üstüne ev olmaz sonuçta.
İçinizi rahat tutun derim bağımlı abiniz kapınıza gelirse polis çalışmaktan çekinmeyin kendinizş ve ailenizi korumak önceliğiniz olsun.

Evet doğru hatırlıyorsun, annem geri dönüp de barışalım falan der diye korkuyorum ama umarım yapmaz öyle bir şey. Çok kötü bir durumdayım inan, işin içinden çıkamıyorum, nasıl durulacak sular, her şey nasıl rayına oturacak bilmiyorum. Çok yalnız ve çaresiz hissediyorum. Nasıl çözülecek ev işi vs. Aklımı yiyorum kendi kendime. Eşimi sürekli herkese kötülediği için annem, eşim de üstüme geliyor

Ya bırak kötülerse kötülesin neden sürekli millet ne der diye düşünüyosun ki? Annenin seni umursadığı yok, oğlumu ararsın diye çemkirmesinden belli. Seni çöp kutusu yapmış atıyor da atıyor içindekileri. Bırak Allah aşkına, tez elden ev bulsun çıksın.
Vicdanını kendi yuvana yap, sende bir annesin herkes bi yere kadar. Abinde direktif verene kadar alsın anasını başına biraz dursun.
Sakın geri vites yapma.

Siz ne kadar kabul etmeseniz de.. Eee biraz kadını kullanmış gibi olmuşsunuz.

Başta böyle bir işe gşrişmeyecektiniz. Annelerin genel huyudur evlatlara karışmak, uyarmak.. Bu sizin için de geçerli siz de evladınıza yapacaksınız.

Çünkü biz anneler çocuğu adanmışlıkla seviyoruz taaa bebekliğinden itibaren büyüyünce de her şeyine karışıyoruz.

Şimdi annenizin durumuna gelirsek onun için çok üzücü bir durum olmuş. Evde madde bağımlısı bir evlat ve huzur yok. Zor bir durum. Allah hepinize yardım etsin.

Şimdiki kararınızınn Arkasında durun ve karışmayın. Su akıp yolunu buluyor bir şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…