Annemle evi ayırma süreci ve acılar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Louder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohoo olmayan olaylar üstünden neden senaryo yazıyorsun ki? Yani allah geciden versin de belki yaşı gelince huzur içinde vefat edip gidecek. Yani bizim önce gitmeyeceğimiz ne belli. Bu kadar kortizol vücuda zarar. Düşünme bu kadar.

Evet maalesef ben çok kötü hissediyorum. Annem gitti diye değil. Kötü bir yere gitti diye, birikmişi yok diye. Keşke o maaşları en başından itibaren biriktirmiş olsaydım
Gelecek merak etme. Bu sefer ağzının payını alıp gelecek. Kocan da şimdi böyle diyor, sonra onun da içi el vermeyecek, zamana bırak.

Şu an ne salgılıyorum bilmiyorum ama deli gibi yüzüm yanıyor, kalbim fiziksel olarak ağrıyor ve acıyor, ciddi ciddi kalbimin üstünde bir ağırlık hissediyorum, fiziksel anlamda yani duygusal da değil. Eklemlerim çözülmüş gibi, ne yapayım bilemez haldeyim.

Gelecek merak etme. Bu sefer ağzının payını alıp gelecek. Kocan da şimdi böyle diyor, sonra onun da içi el vermeyecek, zamana bırak.
Sen eşimi tanımıyorsun, asla içi el vermez diye bir durum yok. Çok kincidir eşim. Yapılanı asla unutmaz. Gelmesinden de korkuyorum. Nasıl gelme git diyeceğim

Sen eşimi tanımıyorsun, asla içi el vermez diye bir durum yok. Çok kincidir eşim. Yapılanı asla unutmaz. Gelmesinden de korkuyorum. Nasıl gelme git diyeceğim
Onu da o zaman düşünürsün, şu an ananın eli ayağı tutuyor. Sen şimdi önündeki işi gör.

Canım benim önce kendini suçlu hissetme . Sen anneni yanına alarak en zor kararı vermişsin zaten. Birlikte yaşamayı her evlat her eş kabul etmez biz gelinlere sor bakalım ister miyiz ?
Profesyonel yaklaşmak lazım olaya. Annemiz canımız benimde kızım var ama bi noktada onlarda yetişkin ve anne kız dengenizi bozmuşsun. sen anne o kız olduğu için şuan işin içinden çıkamıyorsunuz. En basından almayacaktın ya da hemen ev bulucaktın zaten kadının psikolojisi gitmiştir kaç yaşında mantıklı sağlıklı iletişim kuramazsın bende annemle kuramam. Fazla vericilik dengeyide bozar. Bundan sonra yapman gereken kararının arkasında durman

Lütfen kendinizi eşinizin yerine koyun. 2 yıl kayınvalide ile yaşamak hiçte kolay bir şey değil. 2 yıl hiç laf söz söylemeden yaşıyorsunuz ama son zamanlarda kayınvalideniz kendi evinizde sizi azarlamaya başlıyor ve yanınızdan ayrıldıktan sonra hakkınızda demediğini bırakmıyor.Siz bir daha kayınvalidenizi görmek istermiydiniz?

Eşinizin söylediği sözü yabana atmayın derim.Adam kartını açık oynamış.

Kendi yuvanın ve huzurunu düşün.annenize de dönüşümlü bakın.

Siz ev tutunca anneniz kimseye söylemeyecek diye söz vermedi mi? Biz o konuda size, annenize bu kadar güvenmeyin yazmıştık. Şimdi korku içinde yaşıyorsunuz, yine başa döndünüz. Bundan sonra yapacağınız şey abi, anne, baba demeden herkesi silmek.

Çocuğunuz büyüyor, ailenizle yaşadığınız problemler hiçbir zaman bitmeyecek. Ne iş yapıyorsunuz, ne mezunusunuz bilmiyorum. Sizin yerinizde olsam çocuğumu bu korkuyla büyütmek yerine, yurtdışına giderdim. Lisans mezunuyum ve alan dışı geldim Almanya'ya. Her yolu araştırın, izinizi kaybettirin. Birkaç mahalle öteye gitmekle kurtulamıyorsunuz. Annenizin bir ihtiyacı olduğunda Antep'te yaşayan abiniz ilgilensin ya da diğer oğlu. Onları sizden daha çok sevip, düşünüyor zaten. Bırakın, oğulları kendisine yeter.

Son düzenleme:
Gitmek istemiyorsa kocana laf sokup huzursuzluk neden çıkardı

Eş çalışmıyormuş e batar o zaman normal geldi bana

Evet maalesef ben çok kötü hissediyorum. Annem gitti diye değil. Kötü bir yere gitti diye, birikmişi yok diye. Keşke o maaşları en başından itibaren biriktirmiş olsaydım
Geri vermek isteseniz çok mu fazla gelir miktar? Tamamını veremeseniz de para desteği sağlanabilirse belki rahat nefes alırsınız. Anneniz sizin çocuğunuz olmuş maalesef, amacı da eşinizi evden gönderip ana kız yaşamaktı herhalde...

Evet böyle bir şey de olmadı umarım da olmaz kimseye adresimi söylemez, sanmam ama yine de tedirgin oluyorum.

Bunca yıl her derdimde yanımda olan, her zorlukta bana sırt veren anneme ihanet etmişim gibi hissediyorum ve çok acı çekiyorum, bana iyi gelecek birkaç cümlesi olan varsa, çok mutlu olurum.

Eş çalışmıyormuş e batar o zaman normal geldi bana
Eşim bizim kararımızla çalışmıyordu, en çok da annem memnundu bundan. Çünkü ben de evden çalıştığım için eşimin işe gittiği bir sistemde çocuk tamamen anneme kalıyordu, annem bunu kaldıramayacağını defaatle söylüyordu. Hatta konuşurken bir şey hatırladım. Eşim hastalanmıştı. Sağlık kabini çağırmıştık eve geldiler. Annem hemşireye dedi ki seruma uyku yapan ilaçtan koymayın. Çocuğa bakamaz ondan koyarsanız, demişti. O akşam bile tek başına çocukla ilgilenme fikri korkutmuştu onu.
Eşimin ayağı kırıldığında 1 ay çocukla yoğun olarak annem ilgilendi tabi bu da var ama zehir olmuştu o süreç bana, beş tane bakıcı denemiştim memnun kalmamıştım vs.

Geri veririm, hatta ona ev de açarım istese ama şu an ev açamıyorum zaten konuşmuyoruz, para direkt hesabına yollasam o abimle beraber çar çur eder parayı. Abim antepten ağustos sonu gelecekmiş ev tutacaklarmış anneme. Abime dedim o zaman bana bildir ben masrafı ileteyim sana diye.

Anneniz sizin çocuğunuz olmuş maalesef, amacı da eşinizi evden gönderip ana kız yaşamaktı herhalde...
Bence, eğer yanılmıyorsam, annem yönetmek istiyor. Yani boşanayım falan istemiyordur ama hepimizi yönetsin, evin reisi olsun istiyor. Bu yüzden hoyratça konuşabiliyor

Bence, eğer yanılmıyorsam, annem yönetmek istiyor. Yani boşanayım falan istemiyordur ama hepimizi yönetsin, evin reisi olsun istiyor. Bu yüzden hoyratça konuşabiliyor
Yönetmesine izin verirseniz yönetilirsiniz.Anne olan o çocuk olan sizsiniz sizin ona karşı sorumluluğunuz yok ama anneniz ömür boyu sizden sorumlu.
Tamam koskocaman insansınız annelik yapmayacaksa gölge etmesin
Lütfen iletişim kurmayın siz elinizden gelenin fazlasını yapmışsınız gerisini kendi bilir

Bence batıyor zaten :/ batması normal demiyorum ama batıyor oğluşumun parasını yiyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…