Annemmm...

Bir anne olarak söylüyorum.. Bir anne evladını çok iyi tanır, neyle tehdit edeceğini çok iyi bilir, tehditleri ciddi görünse de her şekilde bağrına basar ama illaki edeceğiz tehdit o mühim..
Denizi sevmeyebilirsiniz ama başka şekilde oranın havasını değerlendirebilirsiniz..
İş güç artıp bir de evlilik falan olursa çok arayacaksınız bu günleri hele bir de sağlık versin onlara zaman ve imkan varken çok vakit geçirin..

Kadın sizi zorla çapaya, tarlaya falan goturecem dememiş. Tatil ayarlamış. 3 gün gibi kısacık bir zamanı nasıl bu kadar ego savaşına cevirebildiniz hayret doğrusu.
Siz hayret etmeye devam edin o zaman . Ama hayret etmeden önce sorunumun gerçekten 3 günlük tatil olmadığını anlayabilseniz keşke...

varsın kursun ya, valla kursun ne olacak.
benim yaşadığım travmalar o kadar fazla ki dolaylı olarak annem sayesinde olan, ama artık yaşlanması bana onun acizliğini farkettiriyor, dominantlığı sadece lafta gibi artık.
senin de belki öyle sorunların vardır, affetmek iyi hissettiriyor.
belki bundan sonraki ilişkinizi kurtarırsın yapıcı olarak.

kadın anneniz, işiniz gücünüz varmış ok çıkın kendi düzeninize o zaman madem bu kadar şikayetçisiniz? bırakın kadının arabasını da kartlarını da işiniz gücünüz var madem.3 gün yani 72 saat için bunu yapmaya değer mi cidden? 72 saat de kadının gönlü olsun ya da en azından hır gür çıkmasın nolucak sanki 3 ay saçından sürükleyip götürüyo.ergenler gibi ben deniz sevmem hıhhh diye 72 saat için zehir etmeye ne gerek var?

1.si size sizin tabirinizle "ergen" kelimesini kullanabilecek hakkı verdiğimi düşünmüyorum .
2.si fikrinizi istedim, fikrinizi kişiliğime karakterime kendinizce belli sıfatlar ekleyin demedim.
3.sü bu hep böyleydi ve onun tabiriyle soyadım değişene kadar da böyle devam edecek. Yani 3 gün ne var ki çekilir dediğim bilmem kaçıncı olay bu.

Annenizi şıp diye gözünden tanıdım.
Benim de kızım var, sizden büyük.

Deniz sevmeyen bir insanı, hiç istemediği bir yere hem de tatil adı altında sürüklemenin, mutsuzluğuna kulak vermemenin alnına , ama o anne etiketini yapıştırınca, akan sular duruyor.

Siz haklısınız.
Tatile gider misiniz gitmez misiniz bilmiyorum.
Direnemezseniz, bu haklı olduğunuz gerçeğini değiştirmeyecek.
Tek başınıza gücünüz yetmiyorsa bile, ev arkadaşı ile ayrı eve çıkma seçeneğini düşünün.

Yorum yapan bayanlar derdimin 3 günlük tatil olduğunu düşünüyor ama asla değil. Kimler için ne günler harcıyoruz annem için 3 gün harcarım ama derdim bu değil. Derdim bu sürecin farklı gerekçelerle de olsa sürekli devam etmesi. Ve artık buna bir dur demek istiyorum. . Anlamanıza çok sevindim gerçekten Teşekkür ederim

Bir an düşündüm de kızım için böyle yapsa düşünse diye çok üzüldüm. ..sizin şişmiş egonuz kadını sadece üzer ...size söz hakkı tanimasa aracını kredi kartı ni vermez. .yazık kendince mola ayarlamis siz çok simariksiniz bence anneniz bir tek burda hatalı. Ve evet bunu bile sorun yapıp huzursuzluk çıkardığıniz için bir birey değilsiniz henüz. ..para kazanmayla sadece birey olamazsınız bencilsiniz sadece

arkadaşlarımla plan yaptık biz zaten deseniz

Bende kızınız için çok üzüldüm şu an

Annenizi kırmaya ak bir formül bulun ve hic vakit kaybetmeden ayri eve çıkın

Evlenene kadar, yani 29 yaşıma kadar ailemle yaşadım. Bizde tatil planları hep beraber yapıldı. Tarihlerine beraber karar verildi vs.. Eğer çalışıyorsam, iznimde ne yapmak istediğim bana sorulmuyorsa ben de gitmemekte direnirdim ve gitmezdim. suratsa surat, kaprisse kapris. Bir dahaki sefere sizinle beraber plan yapmaya karar verir belki, o zaman herkes mutlu mesut zaman geçirir.

Konu sahibi, ne saldirmislar öyle... Sanki nankör evlat muamelesi gormussunuz. Baskılanmak zordur, insanda psikolojik sıkıntılar ortaya çıkarır. Anneniz doktorsa bunu bilir. Muhtemelen bir seferlik bir şey değil bu ve siz buna itiraz ediyorsunuz. Kişiliği buysa değişmez, kesin çözüm değil ama kırmadan kavga etmeden kararinizda net olun. İstediğini alamayınca biraz geri duracaktır. "Sağol annecim bizi düşünmüşsün ama ben gelmeyecegim"

Tam olarak hislerimi anlatmışsınız Zaten biz kötü geçinen bir anne kız değiliz. Birçok şeyi birlikte yaparız ama bu farklı bir durum. Birşeyleri zorla yaptırmaya çalışması, psikolojik baskıyla bunu yapmaya çalışması zor bir durum ve bu konuda çaresizim sadece. Ama bunu anlayamayan birçok bayan yorum yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…