E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
benim ailemden birileriyle samimi olması hoşuma gidiyor ama bazen ne yalan söyleyim annesinden kıskanıyorum hehehehe..ama annesini seven erkekten zarar gelmez....aşırı bağımlı tipleri kastetmiyorum
bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.
eşin senin değil de kızkardeşinin elinden mi tutup yürüyor, şaşırdım açıkcası (yanlış anlama sakın beni)
bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.
eşin senin değil de kızkardeşinin elinden mi tutup yürüyor, şaşırdım açıkcası (yanlış anlama sakın beni)
hyr canım görümcemin elinden tutuyor diyo
kendi ablası diil
arkadaşlar yanlış anlaşılma olmuş galiba.benim değil kendi kız kardeşinin elinden tutuyor...benimle aynı yaşta ama kimse demiyor kızım sen gir kocanın koluna.gerçi deseler bile benim eşimde iş yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?