E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.
bende bi gezmeye giderken sürekli görümcemle eşimin elele yürümesinden nefret ediyorum.görennde zanneder eşi...ben kaynanayla gidiyorum mecbur.çünkü eşim biraz geri kafalı annesinin yanında yanıma bile oturmaz.siz olsanız birisi elele tutuşsa ya eşidir yada sevgilisi demezmisiniz.
bence sende git eşinin dier elini tut :jeyyar:öleee halay çeker gibi gidersnzhihoyyyt kzda biras akıl varsa bırakır belki o senin kocan ya ne saçmaa :uhm:
bence sende git eşinin dier elini tut :jeyyar:öleee halay çeker gibi gidersnzhihoyyyt kzda biras akıl varsa bırakır belki o senin kocan ya ne saçmaa :uhm:
komık olurdu bunu yapsa,
ne fena durumlar var he, bızım bı teyze anlatır hep, evlenınce ön koltuga hep adamın annesı oturuyormus bu arkaya oturuyormus hemde yıllarcaa.. -tatlicadiarzu-
bende çok kıskanırım hatta iyiki kız kardeşim yok derim kendi kendime:)bi tek ben böle değilmişim demek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?