Annen bile okşasa benim bağrım taş olur diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim kadar kıskancı yoktur diyodum ama arkadaşlar abartı değilmi eşinizi - sevgilinizi ablanızdan kıskanmak hele ki onun kendi kızkardeşinden kıskanmak.. cok mantıksız geliyo
benimde 2 tane ablam var eşim onlarla sarmaş dolaş gezebilir telefonda canımlı cicimli konusabilir görümcem olmadıgı için sırf kendi ablamları katıyorum ama olsaydı aynı olurdu kardesten öte insan hayatında ne olabilir ki onlara güvenmicemde kime güvenecem ??

eşin ablanla sarmaş dolaş gezebilirmi??tabi böle düşünebilirsin ama sarmaş dolaş gezdiklerinde göreyim ben seni canım

valla süper baslik acmissin arkadasim :)
ben kiskanirim napiyim kiskaniyorummmm
esimde denge olayi olmadigi icin kaynaklaniyor,anasinin yaninda bacisinin yaninda benimlede ayni derecede ilgilense kiskanmam ama esim gidiyor yerine bambaska bi adam geliyor.benimde kiskanmam normal degil mi.zaten salak görümcem nerde kocami yanimda görse kedi gibi esimle aramiza giriyor öpmesini istiyor sariliyor...salak yaa sabah sabah sinirimi bozdu yine..

Allah kıskançlık vermesin içime
daha önce yasadım bilirim boş kıskançlıkla sevdiklerimizi boş yere kaybediyoruz
oluşan kötü durumu bizzat ellerimizle kendimiz hazırlıyoruz

abladan falan kıskanmak bana biraz abartı gibi geliyor. aşırı kıskanç değilim ya da uzun süredir beraber olduğumuz için birşeyleri aştık. ailelerle ilgili hiç kıskançlığım olmadı, olacağını da sanmıyorum.

canım yaa eşinin yaptığının aynısını benimkide yapıyor ya sinir oluyorum başkasının yanında benle fazla ilgilenmio ama telde bile okadar çok ilgilenioki anlatamam ama işte başkası gelince yanımıza kasıyo kendini ama bunuda biliorum o yüzden midir nedir saçma sapan haraketler yapıo geçende ablam ben o gezmeye çıktık beni bıraktı nerdeyse ablamla konuşuo resim çekio ablamla arası bozuktu arayı düzeltmek için yapıo bunları ben arkadan geliom ay sinir olduydum ogün ona sonra suratımı astığımı gördü yanımdan ayrılmadı insan çok kıskanıo ozaman kendi ablan dahi olsa sürekli yüzüne çarparım bu olayı bidaha kimsenin gönlünü almaya çalışmicam diyo iyilik yaptım yüzüme gözüme bulaştırdım diyo

Ben eşimden önce hayatta hiç kimseyi kıskanmazdım.Demek ki insan gerçekten sevdiği zaman kıskanıyor.Annesinden,kardeşinden kıskanmıyorumda bi teyzesinin kızı var evlere şenlik.Yılışığın teki.Ona acayip sinir oluyorum.

teyze kızı nazıda hiç çekilmez

walla ne yalan söyliyim kıskanıyorum hele ilk zamanlarda daha çoktu ama bazen kendime boşver ablası kardeşi vs. diyorum ama napıyım elimde değil kıskanıyorum bnden başka kimse sevmesin öpmesin istiyorum ama o da öyle valla baayanlardan ble kıskanır kardeşimden filan bende bazen abisinden bile kıskanıyorum bazn saçmalık gibi geliyo ama işte napıyım engel olamıyorum benden başka kimse sevmesin istiyorumm ayrıca eşim ailesinin yanında bana oldukça samimi davranıyor ben çok utanıyorum abilerinin yanında annesinin yanında filan ama yine devam ediyorr

Son düzenleme:
ayrıca çok saçma görümcemle nden el ele tutuşsun ben varken bi keresinde gezerken benim elimi tutarken küçük görümceminde elindn tutmuştu çok sinirlenmiştim ama o anda söleyemedm bişey ama elini filan bıraktım sinirlendim tutmak istemedim sonra yine tutmya filan çalıştı arkalarından gitmeye başladım o da hep beni bekledi o bile beni çok sinir etmişti tabiki kardeşleriyle kötü olmasını istemem ama istemem benden başkasının elini tutsun ben arkadan gidicem de eşim görümcemle önden gidicek yok artık. . ben neciyim oda ne saçmalık .. zaten eşim beni hayatta arkada bırakıp böyle bişsey yapmazz çok saçma geldi bana walla

Annesinden kıskanmak mı?
Garip

Son düzenleme:
yok artık annesınden kardesınden kıskanmakta ne demek...
bana cok ters...
kuzenlerınden de asla ama asla kıskanmam..
aılesınden kımseyı kıskanmam asla..

evet evet evet herkesten ama herkesten kıskanırım

yok artık. çok kıskancım ama annesinden kıskanmam. ben annesine hayranım yahu. annesi yetiştrdi die öle bi sıcaklık duyuyorum ki gerçek annem olsa o kadar sevebilirim işte.

bende sevgılımı yengesınden kıskanıyorum abının sehır dısı ısı cıkınca laf olmasın dıye yengesınde gıdıp kalıyormus ben sen neden kalıyorsun o gelsın sızde kalsın daha ıyı degılmı dıyınce bazen oda gelıyor bende kalıyorum laf soz olmasın dıye dıyor walla ben fesatımdır oyle seylerde hıc haz etmem sahsen evlı olsak kalıcam dese yada kalalım dese gelsın anasına kalsın derımmm hıccc walla =))

wallaa hii ne yalan sölim ben kıskanıorummm ana oğul bişi konuşsunlar hemen suratım düşüo bazen kendıme kızıorm ama elmde olmadan kıskanıorum ve çok kıskançım yapımda var annesı vs... hiç faretmez ben erkek arkadaşlarıdnan bile kıskanıorummmm

hiç aklıma gelmez annesinden kıskanmak onu taki annesiyle beni karşılaştırmaya başlarsa...bi eş herkesin yerini bilmeli ki karşısındaki kıskanmasın

Yok kıskanmamm aileden birilerinden belkide eşim onlardan çok bana düşkün olduğu için böyle düşünüyorum

Yok kıskanmamm aileden birilerinden belkide eşim onlardan çok bana düşkün olduğu için böyle düşünüyorum

tam yazacağım şeyi yazmışsın :) ne anne ne kuzen ne benim ailem asla kıskanmam hepsinden çok bana düşkün bunu biliyorum ayrıca öyle olmasa bile kendi kanından olan veya benim canım olan insanlardan kıskanmam kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…