• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annen mi ben mi ??

Kısa ve öz . .

Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..

Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .

Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .

Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .

Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .

Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .

Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .

Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .

Annesini mi eşini mi ???
Annesini bana birisi annen mi ben mi dese kim olursa olsun bende annemi seçerim

Böyle ego tatminlerine ne gerek var?
Bir kere yatak sereceksiniz -eşiniz serer- dursun yataklar 2 gün kalacaklarmış zaten.
Sabah millet uyanınca hadi kvlere inelim kahvaltı hazırdır diyeceksiniz bi ineceksiniz akşam yatmaya gelecekler sonrasında zaten.
Siz eski öfkelerinizi bugüne kusmuşsunuz yeri değil bence.
Millet der gelininin evi duruyorken eltiler mi alıyor ne tuhaf vs.
Sonra adınız misafir sevmeyen geline çıkacak.
Hamileyim eşim de bana bağlı diye güvenip böyle restler çekmeyin birgün duymak istemediğiniz bir cevap duyarsınız evliliğiniz kalmaz.

Bunları söylesem kabul ederler hemen o gün geldiği zaman ise herşey bana kalır ..
É sizde yapmayın be canım.. eşinizle konusun yemekleri dışarıdan getirsin madem öyle! ağırlama mevzusuna gelince gelen misafirlere durumunuzu izah edin..nevresim çarşaf Vs herkes kendi kursun toplasin yatagini.. zaten insan olanda anlar hamile kadına is yaptirilmayacagini

Kayınvalidenizle durumu bilemem ama şu bir seçenektir.maddi durumunuz varsa iki gün bir kadın tutulur. Malzeme filan ayarlanır. Gelir, sofra kurar. Yatak toplar, evi halleder. Siz de misafiri ağırlarsınız. Akşam yorganları verirsiniz. Yatakları herkes hazırlar. Sabahtan yüne kadın gelir. Düğün dernek işinde ev açılır, yardım edilir. Ama kıymet bilmeyen birileriyse onu bilemem. Kayınvalideyle ilişkinizi umursamayabilirsiniz ama kardeşinizin düğününde yaprığınız huzursuzluğu eşiniz unutmaz. Ve sizin aranızda sıkıntı olur. Kayınvalideden önce, eşinizle kendi ilişkinizi düşünmenizi öneririm. Benim annem de eşime çok kötü davrandı mesela zamanında ama annemi hastaneye götürmek gerektiğinde eşim şehir dışından koştu geldi ve kalbimi kazandı.

Bu arada annem Yine de öyle kıymet göstermez eşimin fedakarlıkları karşısında ama eşimle benim ilişkimiz ve allah rızası bizim için önemli olan.

27 haftalik hamileyim .

Hatirlik bir durum olsa bile bakamam ben .

Kestirip attım uzatıldı iste .
Surekli bakamam nasil bakicam demissiniz bebek degil gelenler altlari bezlenmeyecek gazlari cikarilmayacak!
Kac gun kalacaklar bilmiyorum 1 2 gun ise cok sorun olacagini sanmiyorum. evet hamilesiniz ama hamileligi hastalik gibi gormeyin. hasta degilsiniz gayet sagliklisiniz. yani doktorunuz riskli bir durumdan bahsetmesiyse sayet 27. hafta en guzel zamanlarinizdan. bosu bosuna esinizi kirmissiniz. kopegin hatri yoksa sahibinin hatri var derler. annesinin hatri yoksa esinizin kayninizin hatri var. esine soyle gelsinler kalsinlae ama yeme icme isini annenlerde halledelim de.

Bende kaynanamo hic sevmem sureklide kavga ederiz ama hicbir zaman ona benmi annen mi diye birsey sormadim sormam da buna hakkim olmadigini dusunuyorum.
kimseyi evine cagirma mecburiyetin yok tabi ki ama esin de iki arada kalmis kendin cozmelisin bence esine soylemene bile gerek yok.

Surekli bakamam nasil bakicam demissiniz bebek degil gelenler altlari bezlenmeyecek gazlari cikarilmayacak!
Kac gun kalacaklar bilmiyorum 1 2 gun ise cok sorun olacagini sanmiyorum. evet hamilesiniz ama hamileligi hastalik gibi gormeyin. hasta degilsiniz gayet sagliklisiniz. yani doktorunuz riskli bir durumdan bahsetmesiyse sayet 27. hafta en guzel zamanlarinizdan. bosu bosuna esinizi kirmissiniz. kopegin hatri yoksa sahibinin hatri var derler. annesinin hatri yoksa esinizin kayninizin hatri var. esine soyle gelsinler kalsinlae ama yeme icme isini annenlerde halledelim de.

Surekli hasta degilsiniz demissiniz de, 5i cocuk 9 kisinin akrabalari bile olmayan saglikli birinin evinde kalmalari cok mu normal?

Kiz tarafiymis gelenler.

Yani eve yabanci 5 cocuk, 4 de yetiskin girecek 2 gece icin.

Bana gore rezalet.

Yani 5 cocuk, 5 adet. Anneleri babalari ile sirf giyinmelerini, tuvalete gitmelerini dusunmek bile kabus.

Bunun misafirle alakasi yok bildiginiz istila bu. Hem de hic tanimadiklari insanlar.

Soyle seyleri normallestirmeyin. Konu sahibi, boyle bir seyi kabul ederseniz zeka sorununuz vardir veya eziliyorsunuzdur bana gore.

Derdiniz gerçekten "kaldırıp koymak" mı?
Gelen de insan en nihayetinde, rica edersiniz, "kusura bakmayın misafire iş yaptırmayı sevmem ama hamileyim, yastık yorgan şuracıkta, siz serer misiniz?" dersiniz olur biter.
Zaten elinizde iş görünce kendilerinin yapacaklarını sanıyorum. Ben de hamileyken 7 kat yabancılar geldi evimde kaldı. Ben neye elimi atsam tutup beni oturttular. Eşim de onları oturttu, 2 çarşaf yaymak ertesi sabah da 1 domates kesip dolaptan peynirle zeytin kasesi çıkartmaya bakıyor iş.
Düğüne gelmişler, hamile kadından ziyafet sofrası bekleyecek değiller ya.

Bana daha çok sırf kayınvalidenin istediği şeye karşı çıkma hevesi gibi geldi bu.

Kısa ve öz . .

Kv ile aram çok iyi değil hatta hiç iyi değil neyse bu hafta esim biraderi evleniyor düğün var yani ..

Gelin başka bir şehirden geliyor ve gelirken çok fazla kişi gelecekmiş .
Ben kv ile altli üstlü oturuyorum ve geçen gün laf arasında yarısyarışı aşağıda kalsın (bnm ev yani ) yarısı yukarda . .

Ben kimseye bakamam bu halimle dedim kaldiki 3 eltiyiz onlardada kalabilirler yani . ben hamileyim kendimi yoramam valla yorsam bile kv görmeyeceği için yapmam .

Eşime söylemiş nerde yatıcak bu millet diye esimle tartışmışlar biraz . esim akşam suratı asikti noldu diyince anlattı .
2 gün 2 çift 2 kadın 2 erkek 5 çocuk bizde kalsin dedi ben kabul etmedim tabi hamileyim nasıl kaldırıp koyim o kadar insanı dedim .

Annem öyle sen böyle kafayı yicem Aranız da diye söylendi .

Bende sinirlendim ya annen ya ben dedim onun bana acıması yok zaten dedim .

Hiç bisi demeden çıktı odadan gece geç geldi hemen yatağa girdi uyudu sabah giderken öpmedi beni .

Sizin eşiniz böyle durumlarda kimi secer .

Annesini mi eşini mi ???
Büyük hata yapmışsın seçeneğe sıkıştırarak. Annesine bağlıysa hem ağlar hem anaya gider benden söylemesi.

Back
X