Anneniz misafir sevmiyorsa naparsiniz

Yo ben hala keskin konuşuyorum kadın kendi evine misafir istemiyorsa istemiyordur zaten o istemese bile kızı annesini çiğneyip defalarca eve misafir almış ve kadında sürat asmış ki bence hala haklı.

Kadın kendi evine misafir istemiyor diye niye kötü bir anne oluyor o kısmı anlayamıyorum ben? Kızına özel bir durum değil ki bu kadın evine misafir istemiyor. Belki insan sevmiyor. Ama kötü bir anne olduğunu göstermez bir insanın bu durum. Ha başka sebeplerle kötü bir anne olabilir evet belki konuda da kötü bir annedir zaten ama bu sebeple değil

Örnek verdim orada. Hani insanlar yaşlandıklarında yükleri daha ağır olur, misafire güleryüz göstermek çok basit bir şey yani. Oran orantı yok bunlar arasında. He tamam siz haklısınız

Yalnız konu sahibi annen halanı sevmiyor olabilir bunu evlenmeden anlayamazsın. Başka kişileri bilemeyeceğim ama annenle arandaki uçurumu açmak istemiyorsan halanla çok takılmasan iyi edersin

Annem kimseyi sevmiyo
Size gelecek akraba neyiniz oluyor? Annenizin tutumunu bildiği halde, üstelik siz de durumu kibarca çıtlattığınız halde yok ben illa gelcem demesi çok tuhaf geldi bana. Sizi illa görecekse bin türlü yolu var bunun. Ayrıca anneniz insan sevmeyebilir her insan aynı derecede sosyal olmak zorunda değil ki.

Katılıyorum ANLAYIŞSIZ insanlar amcamlar oluyor eşi ve uzaktan bir amcamız

27 yaşında biri eve misafir çağırmadan önce ev halkının görüşünü alması gerekir.
Herkes için okeyse kendi çağırdığı misafirin sorumluluğunu (ikram/ağırlama vs) kendisi üstlenmelidir.
Çünkü 27 yaş yetişkin yaşıdır.
Yukarıdaki aşamalarda pürüz çıkıyorsa oranın kendi kurduğu ev olmadığını hatırlar ve ilerde kendi evime geçtiğimde gönlümce ağırlarım der.
Bunu yapamayıp gelip buralara annesini şikayet ediyorsa henüz ergenliğini tamamlamıştır.
Çünkü bahsi geçen annenin insan ya da misafir sevmemeye/depresyona girmeye/travmalarını çözememiş olmaya hakkı vardır. Ve ev halkının, özellikle de kazık kadar olanlarının kuklası olmak zorunda değildir

Ben misafir çağırmiyorum bu ne ya kullandığınız kelimelere dikkat edin kazık filan.onlar beni arıyor gelmek istiyoruz seni görmeye bende açıkça durumu zaten karşıya izah ediyorum.karsi tarafa gelmeyin demek ne hissetirir size empati yapın açık açık size gelmeyin diyorum veya benim yerime koyun gelmeyin derken duygunuz ne olur .buranın konu başlığı bir derdim var fikir alma amaçlı kurulmuş bir alanda şikayet olarak bakamazsiniz. Ben yaşadıklarımı açıkça dile getirdim şikayet edeceğim keşke bir yer olsa da harbiden şikayetlerimize çözüm olsa ama olsa onuda yapardım hayat size güzel önyargıli insanlaraaa

27 yılım gitti :)
Daha çok gencsiniz hatta en güzel yaslariniz. Atanması zor bir bolumse özelde iş bulup bir artı bir eve gecin. Atanabilirim diyorsanız da kulağınızı kapatın ders çalışın başka ile atanın. Annenizi de kesinlikle yanınıza almayın. Birlikte yaşamayın yani. Böyle annesinin kullandığı bir kadın vardı kırmızı oda filminde. Kadın sevgilisini bile bırakıyordu bencil annesine bakmak için. Ne kadar erken farkındalık kazanırsanız o kadar iyi. Eğer ama annemi birakam yok için elvermez derseniz ve söylenmeye şikayete devam ederseniz artık bu kurban psikolojisinde olduğunuzu gösterir. Çocukken seçim sizin değildi ama şimdi seçim sizin

Annenizin psikolojik rahatsızlığı nedir sordum ama cevaplamamışsınız. Sizi bilerek mi yalnızlaştırıyor yoksa sosyal kaygıları mı var bunları anlayıp gerekiyorsa terapiye yönlendirseniz ikiniz için de kalıcı çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…