Pek bşy anlamadım kim kime sevme demiş faln ama annenesiyle çokta bi araya gelmesin çocukKızlar annem torununa sacma sapan davranıyor tmm seviyor VS ama benim kurallarımı yok sayıyor kızım 4 yasında ozel bolge eıgıtımı vermeye calısıyorum annanelerden bisey olmaz diyor diyorum ben annesi iken hassas oluyorum sanq ne oluyor hemen bozuluyor babaanne ı sevme diyor mesela cocuk gidip babasına soruyor niye sevmıuım diye ben seni sevmiyorum artık diyor cocuk aglıyor fln hep bu tarz seyler en son sesimi yukseltetek boyle yapma cocugu duzeltmekle ugrasıyırum buyudukce senden uzaklasacak dedim kıyamet koptu sildi beni resmen ne tel acıyor ne kendı arıyor olayı o kadar buyuttu ki artık kendimi kotu bisey yapmıstım gibi hissediyorum su an tatildeyiz planlarımız arasında onları da ziyaret etmek vardı ama gitmek istemiyorum gitmeyince daha mı kotu olur bilmiyorum Bı akıl verin bana
Yazmak istemedim ama yerim oranı buranı tarzında yoksa tuvalete gıttugınde annem yardımcı oluyor temızlıgı ıcın..Tamam özel bölge eğitimi verilir bende verdim ama bu sekılde değil. Ogluma sadece anneanne babanne anne ve babalara gosterebileceği onu yıkayan en yakın ailesinden olan kişiler oldugunu ve sadece onlara gosterebileceği korkmayacagı bilgisini vererek. Dedelerini katmadan! Yarın bir gün size birsey olsa cocugu yıkamak isteseler ne olcak. Tutupta yerim oranı buranı demediği sürece sıkıntı yok ya da kasti acıp bakmadıgı sürece. Durup dururken acıp bakıyorsa zaten annenizde de kabahat var.
Babaanneyi sevme demesi cok cirkin kendi anneanneyse oda Babaanne sonucta ..Kızlar annem torununa sacma sapan davranıyor tmm seviyor VS ama benim kurallarımı yok sayıyor kızım 4 yasında ozel bolge eıgıtımı vermeye calısıyorum annanelerden bisey olmaz diyor diyorum ben annesi iken hassas oluyorum sanq ne oluyor hemen bozuluyor babaanne ı sevme diyor mesela cocuk gidip babasına soruyor niye sevmıuım diye ben seni sevmiyorum artık diyor cocuk aglıyor fln hep bu tarz seyler en son sesimi yukseltetek boyle yapma cocugu duzeltmekle ugrasıyırum buyudukce senden uzaklasacak dedim kıyamet koptu sildi beni resmen ne tel acıyor ne kendı arıyor olayı o kadar buyuttu ki artık kendimi kotu bisey yapmıstım gibi hissediyorum su an tatildeyiz planlarımız arasında onları da ziyaret etmek vardı ama gitmek istemiyorum gitmeyince daha mı kotu olur bilmiyorum Bı akıl verin bana
Kızlar annem torununa sacma sapan davranıyor.. tmm seviyor VS ama, benim kurallarımı yok sayıyor.. kızım 4 yasında ona ozel bolge eıgıtımı vermeye çalışıyorum. Baskası varken giyinme ozel bolgelerımızı acmıyoruz gıbi.. annanelerden bisey olmaz diyor annem.. diyorum ben annesi iken hassas oluyorum, sana ne oluyor? hemen bozuluyor.. babaanneni sevme diyor mesela.. cocuk gidip babasına soruyor, niye sevmıuım diye.. Bir de sureklı ben seni sevmiyorum artık diyor.. aglatmak ya da ıstedıgını yaptırmak ıcın.. cocuk aglıyor fln.. hep bu tarz şeyler.. en son sesimi yukseltetek boyle yapma, cocugu duzeltmekle ugrasıyırum, buyudukce senden uzaklaşarak.. dedim.. kıyamet koptu, sildi beni resmen.. ne tel acıyor ne kendı arıyor.. olayı o kadar buyuttu ki artık kendimi kotu bisey yapmışım gibi hissediyorum... su an izindeyiz.. planlarımız arasında onları da ziyaret etmek vardı ama gitmek istemiyorum gitmeyince daha mı kotu olur bilmiyorum Bı akıl verin bana
Şimdi daha anlaşılır olmuş teşekkürler. Anneniz haksız. Sizin otoritenizi sarsmamalı. Çocuk doğruyu yanlışı 1 kişiden öğrenmeli bence. Ya da etrafındakiler ağız birliği yapmalı.Kızlar annem torununa sacma sapan davranıyor.. tmm seviyor VS ama, benim kurallarımı yok sayıyor.. kızım 4 yasında ona ozel bolge eıgıtımı vermeye çalışıyorum. Baskası varken giyinme ozel bolgelerımızı acmıyoruz gıbi.. annanelerden bisey olmaz diyor annem.. diyorum ben annesi iken hassas oluyorum, sana ne oluyor? hemen bozuluyor.. babaanneni sevme diyor mesela.. cocuk gidip babasına soruyor, niye sevmıuım diye.. Bir de sureklı ben seni sevmiyorum artık diyor.. aglatmak ya da ıstedıgını yaptırmak ıcın.. cocuk aglıyor fln.. hep bu tarz şeyler.. en son sesimi yukseltetek boyle yapma, cocugu duzeltmekle ugrasıyırum, buyudukce senden uzaklaşarak.. dedim.. kıyamet koptu, sildi beni resmen.. ne tel acıyor ne kendı arıyor.. olayı o kadar buyuttu ki artık kendimi kotu bisey yapmışım gibi hissediyorum... su an izindeyiz.. planlarımız arasında onları da ziyaret etmek vardı ama gitmek istemiyorum gitmeyince daha mı kotu olur bilmiyorum Bı akıl verin bana
Çocuğunuz yoktur diye umuyorumÖzel bölge eğitimi diye birşey olduğunu bile bilmiyordum. Nasıl bir eğitim bu?
Ummanıza gerek yok. Bilmediğimi söylemişim sonrada nasıl bir eğitim olduğunu sormuşum zaten konu sahibine. Sorun nerede onu anlamadımÇocuğunuz yoktur diye umuyorum
Özel bölge eğitimi diye birşey olduğunu bile bilmiyordum. Nasıl bir eğitim bu? Sadece sizin yada onun görebileceği yerler olarak mı anlatıyorsunuz? Öyleyse mantıksız. Çocuk ananesinde kalsa üzerine bir şey dökse üstünü değiştiremeyecekler yada banyo yaptıramayacaklar. Yada babası hiç banyo yaptırmıyor mu kızınızı? Siz hasta olsanız babasının ilgilenmesi gerekeceği için öyle olmaz, öte yandan babaları tarafından tacize ve tecavüze uğrayan çocuklarda oluyor.
Olayın sadece istemediği bir davranışı kabul etmemesi gerekir şeklinde aktarılması gerekmez miydi?
Bunun ıcın kızım a uygun kıtaplar aldım birlikte okuyoruz ogrenıyor uz isterseniz ısım ve yayınevı verebılırımÖzel bölge eğitimi diye birşey olduğunu bile bilmiyordum. Nasıl bir eğitim bu? Sadece sizin yada onun görebileceği yerler olarak mı anlatıyorsunuz? Öyleyse mantıksız. Çocuk ananesinde kalsa üzerine bir şey dökse üstünü değiştiremeyecekler yada banyo yaptıramayacaklar. Yada babası hiç banyo yaptırmıyor mu kızınızı? Siz hasta olsanız babasının ilgilenmesi gerekeceği için öyle olmaz, öte yandan babaları tarafından tacize ve tecavüze uğrayan çocuklarda oluyor.
Olayın sadece istemediği bir davranışı kabul etmemesi gerekir şeklinde aktarılması gerekmez miydi?
Özel bölge eğitiminin ne olduğunu bilmemeniz garip geldi sadece.Ummanıza gerek yok. Bilmediğimi söylemişim sonrada nasıl bir eğitim olduğunu sormuşum zaten konu sahibine. Sorun nerede onu anlamadım
Güzel olur gerçekten. Merak ettim eğitim kapsamını yada çocuğa nasıl aktarıldığını.Bunun ıcın kızım a uygun kıtaplar aldım birlikte okuyoruz ogrenıyor uz isterseniz ısım ve yayınevı verebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?