Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Yok tabii guveneceksin ben ona birsey demiyorum ama digerlerinin dedikleride mantiksiz degil demek istedim. Buarada cogu kisi demis cocuklu biri cocuklu biriyle evlensin.. ne alaka ya? Dusun hayatinin insanini bulmussun cocuksuz diye kabul etmeyecek misin bana sacma geliyor. Belki bastan evli olsaydinizda cocugunuz olmayacakti? Belki adamin zaten olmayacakti.. zaten cocuk diye delirmis olsa bu zamana kadar evlilik yapardi.. ha suna katiliyorum, cocuklarini herkese emanet edemezsin ama bu uvey ya da ozle ilgili degil karakter meselesi.. oz babalar anneler neler yapiyolar.. tacizin alasini yapiyorlar..yani uveylikle ilgisi yok.. kaldi ki cocuklarina baba mi ariyorsun sen? Hayir kendine es istiyorsun.. her gun farkli biriyle beraber olsan sorun yok millete gore cocuklarina kendini adamis fedakar anne olacaksin, ama Allahin emrinde olsun istiyorsun belki.. anne olman demek kendinden vazgecmen anlamina gelmiyor bana gorede.. ve esekten dusenin halini esekten dusen anlarmis..uvey baba istemezdim vs diyenler esekten dusmeyen kisim.. yani mutlu anne mutlu cocuk demektir.. sen mutlu oldukca cocuklarinda olacaktir eminim.
Bosanan erkek bekar gibi hayatina devam ederken bosanan kadinlar cocuklardan dolayi damgalaniyorlar ve bu haksizlik..Yaslari kac cocuklarin?

Biri kuzenim kadının cocugu var diye yengemler oo evlatlktan reddetmeye geldiler akrabalarin dedikodusu başka dertti kuzen evlendi kadınla kızları oldu kadının ilk esinden olan oğlu kardeşine okadar düşkün ki simdi kendi torunlarindan ayirmiyor yengemler.

Diğeri eşimin arkadasi kadının ilk cocugu okadar seviyorki üvey babasini annesi üvey babasıyla kavga edince hep üvey babasini destekliyor.

Yani oluyor ve bu iki ornekteki erkekte bekardilar yani hiç evlenmemislerdi gayette mutlular.

Her evlilikte tartisma olur orasi başka .

Ama siz milleti takmayin eminseniz evlenin yasiniz çocuk değil aşk her yasta yasanir .

Niye gelemiyor? Ne iş yapiyor? Bekar adam bu yaşta bir hafta sonu bile almanyada otelde kalacak parasi yoksa, vay haline.

Adam hayatinda yurt dişina gitmemiş. Ufku geniş biri değil. Bu yaşindan sonra dile, kültüre adapte olamaz. Calişcak olan sensin, 60 yaşina kadar. O adam dil ve yaştan dolayi çalişamaz ama senin üstünden geçinir. Adam için ideal senaryo.

Ve allasen, konuşurken evraklar hal ediyordu nedir. Şovdan başka birşey değildir. Kim sohbet arasi kağit işlerle oğraşir? Adam aile apartmaninda yaşiyor. Bildiğin yurdum insani, hayatta fazla ilerleyememiş.

Sende avrupanin göbeğinde yaşiyorsun ama halen 1960 köy mentalitesindesin. Yazik ya. Ondan sonra millet bir yiğin vergi ödesin bu adam dil kursuna gitsin, gittiği yerlerde tercüman olsun diye. Bir geri dönüşü olsa, neyse. Adam çalişmaz bile.

Arkadaş espiri yaptı ama bize.

Nasıl tanıştınız? Nasıl başladı herşey?
Facebook Turkiye - Almanya tanisma ve evlenme grubu'nda tanişmişlardir
İşi ciddiye bindiren ben değilim kendisi. Evlilikten bahseden o. Benim niyetim ciddi diyende o. Bugün evet desen evleniriz diyor. Ben acele ettirmiyorum seviyorsan beklersin henüz yüzyüze bile
Tamam işte biz de onu diyoruz, kendisi pek bi aceleci masallah.
43 yilda kimseyi begenmeyip 2 nisan atmis, ince elemis sık dokumus adam simdi daha gormedigi ve beraberinde cocuklarinin sorumlulugunu da olacak kadinla evlenmek icin aşkına eşkıya kesiliyor. Acaba neden

O kadar harika bir kadinsaniz demek, ya da suan ulkenin durumundan dolayi ulke erkeklerinin dortte uçünün ugruna ölüp bittigi pasaportunuz harikaysa demek...

Sen adamın niyetinin pasaport olduğundan nasil eminsin böyle arkadaşım
Hayatta böyle örnekler olmus diye bu bahsettiğim şahsı da yerden yere vurmayın günahtır.

Ya sizin dediğiniz gibi değilse?

Böyle kibirli ve ukala bir yoruma açıklama yapmaya bile değmez. Yurt dışına çıkmamış olanlar ufku geniş değilmis. Avrupada yaşıyormuşum da halaaa 60 lar köylü zihniyetindeymisim ha vah size !! Ne aşağılık görüyorsun sen insanları ha ?
Acıdım size ve bu simsiyah zihniyetinize.
Sen gel yaşasana Almanyada senin zihnin açık belli. Yurt dışına da çıkmışsındır ufkun geniştir simdi senin. Ben hayatımda böyle cahil bir yorum okumadım. Cevap bile vermeye değmezdi aslında.

İnsanları kategorize etme ayıptır!

Öyle tanışmadık tatlım pek gülmüşsün de.. Hayal gücün için tebrikler ama bu kadar merak ettiğini belli etmeseydin keşke

Beni harika bir kadin olarak gördüğün için de ayrıca teşekkürler canım benim.. Ben öyle birsey ima etmemişim de ama sağol

Cok merak ettim evet. Cunku yuzyuze gorusmeden sadece internetten konustugunuzu soyleyince insan nereden tanistiginizi hic anlamiyor ve merak ediyor

Evet evet harikasiniz iste diyorum ya ben de. Adam icin harika bir firsatsiniz. Bugun deseniz bugun uçup gelecek yaniniza, düsünun ki o kadar harikasiniz.

Hep öyle derler sonunda annem haklıymış olduğuna döner çokta mutlu olacağınızı sanmayın o ancak masallarda olur , boşanmalar astronomik düzeyde bunun sorumlusu insanlar kendini tanımadan , tartmadan karşı tarafı tanıdığını varsaydığı için genel olarak hayal dünyasında yaşadıkları için ,

Sen adamın niyetinin pasaport olduğundan nasil eminsin böyle arkadaşım
Hayatta böyle örnekler olmus diye bu bahsettiğim şahsı da yerden yere vurmayın günahtır.

Ya sizin dediğiniz gibi değilse?

Adamın niyeti pasaport mu bilemem de diğer konuda haklı arkadaş. Sizi daha en başından manipüle etmeye çalışıyor. Çocuklarınla bilemkabul ediyorum kim ne derse desin annemi karşıma aldım. Yarın öbür gün en ufak problemde yüzünüze vurulacakmış sinyallerini vermiş şimdiden.

Hanımefendiciğim çookk özür dileyerek soracağım, siz saf mısınız? Yaşınız gerçekten 40 küsur mu? Ağzından çıkanlar ile insan mı tanınır? Öyle dedi böyle dedi, o zaman öyledir böyledir. İnsan böyle tanınmaz. Siz kiminle yaşıyorsunuz şu an, ben çocuklar ile yalnız yaşadığınız fikrinden epey korktum.

Memlekette Avrupa vatandaşlığı için böbreğini verecek insanlar var, aşık taklidi yapmak, olmadığı biri gibi görünmek inanın zor işler değil. Gözünüzü açın az.

Eger bu aldığınız sinyal gerçek ise dilerim tez zamanda Allah ayırsın bizi.
Her zaman hayırlısını istedim ben hayatımda.
Hayırsız ise olmasın zaten.
Tsk.ler

Vay be memleket görmeyeli ne çok değişmiş. Ama sizde o memlekette Avrupa için böbreğini satanlar sınıfına niçin koydunuz bu insanı. Ya sahiden öyle düşünmüyorsa?

Aşık taklidi yapmıyorsa Ya gerçek ise. ? Ben simdi burdaki yorumlarla ondan iyice şüphelenip sorgulasam aramiz bozulsa ayrılsak anlamadim ki mutlu mu olacak herkes..

İnsanın nasıl taninacagini bende en az sizin kadar biliyorum. İkide bir bana saf demeyin kırıcı olmayın.

YÜZ YÜZE GELMEDEN ZATEN OLMAZ
Ben onu iyice tanımadan etmeden niçin evlilik gibi ciddi karar alayim. Bunu defalarca tekrar ettim ediyorum niçin bu yazdığımı görmüyor kimse sahiden üzücü..

Eyvallah

43 yaşında hıc evlenmemek sorun değil ki. Denk gelmemiştir, onu seveni o sevememistir, onun sevdiği onu sevmemisyir. Hiç evlenmeyen insanlara sorunlu gözüyle bakacağınız evlenip eşlerine hayatı zindan edenlere sorunlu diyelim.lutfen.
Hiç evlenmemiş çok mükemmel insanlar tanıyorum ben. Artık 40 küsur yaşına gelmiş evlenmemiş kesin sorunlu algısını değiştirin!!!!

Konu sahibi siz de annesiniz. Çocuğunuzun ilerde çocukları olan biriyle evlenmesini siz de istemezsiniz. Gerçekten büyük sıkıntı. Saygı sevgiyle aşıyorsanız mutlu olun ama annesi de haklı yani.

Ayşem bak yorumlara sinirlenmeden bence iyice tahlil et.
Bu adam 2 nisan atmış ve internet üzerinden tanışmışsınız.
Annesinin seni istemediğini söylemesini agızdan kaçırma şekli tamamiyle manipule.
Yani annem istemiyor ama bak ben istiyorum havası yaratmaya çalışmaktır bu.
Yaşlarınız küçük değil.
Agızdan kaçırma laflar genelde inanın daha toy kimselerde çok olur.
Almanya'da yaşıyorsunuz ve Türkiye gerçekleri arasında yurtdısına kapak atma olayı vardır.
Bu adam sizi seviyor gibi gösterip renk vermemeyi o kadar iyi başarabilir ki inanın küçük dilinizi yutarsınız.
Bu adam ne iş yapıyor mesela ?
Mesleği nedir ?
Size Türkiye'de yaşarız diyor mu ?
Yoksa Almanya'da yaşayalım diye konuşmalar geçiyor ve bu duruma olumlu bakıyor mu mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…