Yok tabii guveneceksin ben ona birsey demiyorum ama digerlerinin dedikleride mantiksiz degil demek istedim. Buarada cogu kisi demis cocuklu biri cocuklu biriyle evlensin.. ne alaka ya? Dusun hayatinin insanini bulmussun cocuksuz diye kabul etmeyecek misinSağol canım
Tabiki ben anlıyorum herkes illa ki iyiliğim için beni uyarıyor bende zaten gözü kapalı yol almıyorum ki ona üzüldüm anlatamadım sanırım. Ben annesinin o dediği lafi için bile "noluyor yahu biz daha görüşmedik etmedik bu ne acele hemen sende" dedim. Kızdım kendisine. Hatta bu senin fikrin mi yoksa dedim sacmalama dedi sinirlendi.
Kimseye güvenmeden nasil olacak peki? Bu hayatta kimseye mi güven kalmamış. Ben artık güvenilir insan istiyorum, güvenmek istiyorum. Cok yoruldum arkamdan vurulmaktan. Bir umut benimkisi hani dedim bir mucize olsun.
Ama tabiki onunla yanyana gelmeden ciddi kararlar alamam farkındayım ki zaten.
Umarim en kısa zamanda görüşürüz. Ben çalışıyorum Türkiye iznim yok bu sene. O da gelemiyor yurt dışına hiç çıkmamış önceden. Sabırla bekliyoruz. Hayırlısı saol kardesim
Biri kuzenim kadının cocugu var diye yengemler oo evlatlktan reddetmeye geldiler akrabalarin dedikodusu başka dertti kuzen evlendi kadınla kızları oldu kadının ilk esinden olan oğlu kardeşine okadar düşkün ki simdi kendi torunlarindan ayirmiyor yengemler.Tabiki öyle düşünmek hakkı ama oğlu da diyor şimdiye kadar kimseye aşık olmadım bu denli yoğun ilgi hissetmedim. İlk kez böyle derin hislerdeyim diyor. Anlaşıyor olmamız da ayrı bir şans.
Bekar kiz bulsun ama ya anlaşamaz ve sevmezse mutlu olamazsa bunu neden düşünmezler..Daha önce çok denemiş ama sevemedim hissim olmadı diyor. 2 kez nişanlanma olayı da ailesi istedi diye denemiş ama zorla güzellik olmuyor dedi. Ayrılmış vebale girmek istemedim diyor.
Beni sevdiğine inanıyorum ve hissediyorum.
Gayet de mutlular dediğiniz kimler anlayamadim?
Uzağız nasıl gelsin Almanyaya..
Benim Türkiyeye gelmem için sabırla bekliyor. Yakin olsak 1 saniye durmam kapının önüne gelirim elini tutmak sana sarılmak için diyor. Kendini ve sevgisini kanıtlamak için elinden geleni yapıyor. Ama illa ki görüşmemiz lazım hemde yuzyuze o zaman insan daha iyi anlar
Arkadaş espiri yaptı ama bize.Bende bunu anlamadım sahiden
İlk evlilikte yüzüm gülmedi çok acılar çektim gözyaşı döktüm. Yahu ilk kez mutlu olmak için umutlandım ama maşallah hem cinslerim beni yerden yere vurdu.
Sanki ben birisini öldürdüm. Sahtekarlık ve hırsızlık yapmışım gibi muamele, ve linç. Millet İnternet üzerinden ne haltlar yiyor biz onuda yapmıyoruz hamdolsun. Birbirimiz ile iyi anlaştık sevgi doğdu kalpten kalbimize 1 yıldır da hala konuşuyoruz. Kısmet olursa da Allah izin verirse kavuşmak için dua ediyoruz. Hepsi bu. İkimizde yüz yüze gelip birbirimizi görmeden böyle bir ciddi kararı almayacak kadar olgun insanlarız.
Iyi dileklerde bulunmak bu kadar mi zor sahiden şaşırdım.. kimse kimsenin mutlu olmasını istemiyor demek ki..Adami resmen Avrupa için beni yem olarak kullanan herif ilan ettiniz. Pes!
Belkide gerçekten kalbi tertemiz iyi insandır hissettiğim gibi ve sözünün eri insan çıkacak. Onu Allah bilir..
İyi ve güzel dilekte bulunan arkadaşlara cok tsk ederim.
Buyrun ne dilerseniz yazın artık benim sözüm yok daha. Sevgiler
Facebook Turkiye - Almanya tanisma ve evlenme grubu'nda tanişmişlardirNasıl tanıştınız? Nasıl başladı herşey?
Tamam işte biz de onu diyoruz, kendisi pek bi aceleci masallah.İşi ciddiye bindiren ben değilim kendisi. Evlilikten bahseden o. Benim niyetim ciddi diyende o. Bugün evet desen evleniriz diyor. Ben acele ettirmiyorum seviyorsan beklersin henüz yüzyüze bile
Sen adamın niyetinin pasaport olduğundan nasil eminsin böyle arkadaşımPasport aşki. Bu kadar nettir. Adam gayet gelip görebilir seni. Yapmiyor. Bu anne olayida "baak ne kaaa harika adamim, anneme bile karşi geliyorum ve senin gibi birini bile kabul ediyorum" demektir.
Yahu 43 yaşinda bir adamsin, senin yaşindakilerin bazilarinin ergen çocuklari var. Kendi hür iradene göre yaşamak nasil matah birşey oluyor? Eh heralde istediğin hayati yaşayaciksin.
Lütfen Almanyada biri ile flört et. Bu adami doğru düzgün tanimayacaksin. Adamin derdi pasport. Cok net diyorum sana.
Böyle kibirli ve ukala bir yoruma açıklama yapmaya bile değmez. Yurt dışına çıkmamış olanlar ufku geniş değilmis. Avrupada yaşıyormuşum da halaaa 60 lar köylü zihniyetindeymisim ha vah size !! Ne aşağılık görüyorsun sen insanları ha ?Niye gelemiyor? Ne iş yapiyor? Bekar adam bu yaşta bir hafta sonu bile almanyada otelde kalacak parasi yoksa, vay haline.
Adam hayatinda yurt dişina gitmemiş. Ufku geniş biri değil. Bu yaşindan sonra dile, kültüre adapte olamaz. Calişcak olan sensin, 60 yaşina kadar. O adam dil ve yaştan dolayi çalişamaz ama senin üstünden geçinir. Adam için ideal senaryo.
Ve allasen, konuşurken evraklar hal ediyordu nedir. Şovdan başka birşey değildir. Kim sohbet arasi kağit işlerle oğraşir? Adam aile apartmaninda yaşiyor. Bildiğin yurdum insani, hayatta fazla ilerleyememiş.
Sende avrupanin göbeğinde yaşiyorsun ama halen 1960 köy mentalitesindesin. Yazik ya. Ondan sonra millet bir yiğin vergi ödesin bu adam dil kursuna gitsin, gittiği yerlerde tercüman olsun diye. Bir geri dönüşü olsa, neyse. Adam çalişmaz bile.
Iyi ya bak seni güldürdük sabah sabah eğlen.Arkadaş espiri yaptı ama bize.
Öyle tanışmadık tatlım pek gülmüşsün de.. Hayal gücün için tebrikler ama bu kadar merak ettiğini belli etmeseydin keşkeFacebook Turkiye - Almanya tanisma ve evlenme grubu'nda tanişmişlardir
Tamam işte biz de onu diyoruz, kendisi pek bi aceleci masallah.
43 yilda kimseyi begenmeyip 2 nisan atmis, ince elemis sık dokumus adam simdi daha gormedigi ve beraberinde cocuklarinin sorumlulugunu da olacak kadinla evlenmek icin aşkına eşkıya kesiliyor. Acaba neden
O kadar harika bir kadinsaniz demek, ya da suan ulkenin durumundan dolayi ulke erkeklerinin dortte uçünün ugruna ölüp bittigi pasaportunuz harikaysa demek...
Cok merak ettim evet. Cunku yuzyuze gorusmeden sadece internetten konustugunuzu soyleyince insan nereden tanistiginizi hic anlamiyor ve merak ediyorÖyle tanışmadık tatlım pek gülmüşsün de.. Hayal gücün için tebrikler ama bu kadar merak ettiğini belli etmeseydin keşke
Beni harika bir kadin olarak gördüğün için de ayrıca teşekkürler canım benim.. Ben öyle birsey ima etmemişim de ama sağol
Hayır siz değil,Iyi ya bak seni güldürdük sabah sabah eğlen.
Hep öyle derler sonunda annem haklıymış olduğuna döner çokta mutlu olacağınızı sanmayın o ancak masallarda olur , boşanmalar astronomik düzeyde bunun sorumlusu insanlar kendini tanımadan , tartmadan karşı tarafı tanıdığını varsaydığı için genel olarak hayal dünyasında yaşadıkları için ,Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Sen adamın niyetinin pasaport olduğundan nasil eminsin böyle arkadaşım
Hayatta böyle örnekler olmus diye bu bahsettiğim şahsı da yerden yere vurmayın günahtır.
Ya sizin dediğiniz gibi değilse?
Hanımefendiciğim çookk özür dileyerek soracağım, siz saf mısınız? Yaşınız gerçekten 40 küsur mu? Ağzından çıkanlar ile insan mı tanınır? Öyle dedi böyle dedi, o zaman öyledir böyledir. İnsan böyle tanınmaz. Siz kiminle yaşıyorsunuz şu an, ben çocuklar ile yalnız yaşadığınız fikrinden epey korktum.Öncelikle size cevaben başlayıp topluca bir yorum yazayim. Ben Leyla Leyla yorum yapmadım size öyle gelmiş. Leyla olup yazsaydım ben istiyorum gözüm ondan başkasını görmüyor banane anasından derdim! Aşığım seviyorum ulan diye ısrarla yazardım. Ben o kadar ucmadim henüz! Buraya konu açtım cunku insanların yorumlarını önemserim. Farklı bakış açılarını da bilmek isterim. Burasi konu açıp danışma forumu değil mi? Ben neden bu hakkımı kullanmayayim. Mantığımin uymadığı yerde de itiraz etme hakkim pek tabi olabilir ne var bunda?
Ben tabiki de hemen evlenelim demiyorum demedim de. Aksine acele eden o .. Benimle 2 3 kez konuştuğu anda birbirimizi kişiliğimizi hayat görüşlerimizi düşüncelerimizi paylaştığımız anda hoşuna gittiğini beğendiğini söyledi. Anlaşıyoruz her konuda. Sevgi de var aramızda.. O hemen evet desen evlenirim diyor. O da ailesinden değer görmemiş dışlanmış acılar cekmis benim gibi aynı. Biz birbirimizin yaralarını sarıcaz insallah diyor. Cok kararlı görünüyor bende şaşkınım. Ama temkinli yaklaşıyorum...
Annesinin o dediği lafi, sen bana dürüstçe söyle demiştin ondan söyledim sana dedi. Kendisinin de morali bozulmuş sesi kötü geliyordu telde. Annem ne demis olursa olsun sen benim dediğime bak dedi. Birdaha da asla sana demem duyurmam dedi. Sen üzülme keşke demeseydim dedi. O istediğini desin sen bana bak, beni gör benim ne dediğimi dinle ve neler yapacağımı zamanla göreceksin dedi. Ben bu yolda sonuna kadar varım kimin ne dediği zerre umurumda değil. Annemin çocukları var demesine o çocuklarını sorun edip yermesine üzüldüm ben dedi. Mutluluğumu istiyorsa benim kararıma saygı duymak zorunda diye ekledi.
Ben acele etmiyorum zaten arkadaşlar.. Zaman lazım. Tabiki telefonla konuşarak bir insanla "tamam hadi biz evlenelim hemen" diyecek kadar kafayı sıyırmadim. İllaki karşı karşıya gelmek zorundayız. Birbirimizi görmek zorundayız ilk önce.
Avrupaya gelmesi için amcaları çok ısrar etmiş gel çalış diye zamaninda o istememiş. Avrupayi sevmediğini her fırsatta söyler. Ayrıca Türkiye Avrupa fark etmez burda da olsaydin seninle evlenmeyi düşünürdüm. Sırf avrupadasin diye senin peşinden koşuyorum sanma sakın diye beni defalarca uyardı. Ve birkez bunu ima etmeye kalkıştigimda bana çok kızdı ve benimle konuşmadı 2 3 gün gururuma dokundu demisti.
Tabiki zamanla belli olur hersey.
Benim acelem yok. Herseyin hayırlısı olsun
Yorumlar için sağolun.
Bir arkadaş bir hikaye anlatmış çok etkilendim. Onunda dediği gibi iki insanın yüreği birbirine denk olsun bence..iki yürek birbirine denk gelmişse ortada aşılmayacak problem kalmaz bence. Gönül denkliği en önemlisi..
Sevgiler
Eger bu aldığınız sinyal gerçek ise dilerim tez zamanda Allah ayırsın bizi.Adamın niyeti pasaport mu bilemem de diğer konuda haklı arkadaş. Sizi daha en başından manipüle etmeye çalışıyor. Çocuklarınla bilemkabul ediyorum kim ne derse desin annemi karşıma aldım. Yarın öbür gün en ufak problemde yüzünüze vurulacakmış sinyallerini vermiş şimdiden.
Vay be memleket görmeyeli ne çok değişmiş. Ama sizde o memlekette Avrupa için böbreğini satanlar sınıfına niçin koydunuz bu insanı. Ya sahiden öyle düşünmüyorsa?Hanımefendiciğim çookk özür dileyerek soracağım, siz saf mısınız? Yaşınız gerçekten 40 küsur mu? Ağzından çıkanlar ile insan mı tanınır? Öyle dedi böyle dedi, o zaman öyledir böyledir. İnsan böyle tanınmaz. Siz kiminle yaşıyorsunuz şu an, ben çocuklar ile yalnız yaşadığınız fikrinden epey korktum.
Memlekette Avrupa vatandaşlığı için böbreğini verecek insanlar var, aşık taklidi yapmak, olmadığı biri gibi görünmek inanın zor işler değil. Gözünüzü açın az.
EyvallahCok merak ettim evet. Cunku yuzyuze gorusmeden sadece internetten konustugunuzu soyleyince insan nereden tanistiginizi hic anlamiyor ve merak ediyor
Evet evet harikasiniz iste diyorum ya ben de. Adam icin harika bir firsatsiniz. Bugun deseniz bugun uçup gelecek yaniniza, düsünun ki o kadar harikasiniz.
43 yaşında hıc evlenmemek sorun değil ki. Denk gelmemiştir, onu seveni o sevememistir, onun sevdiği onu sevmemisyir. Hiç evlenmeyen insanlara sorunlu gözüyle bakacağınız evlenip eşlerine hayatı zindan edenlere sorunlu diyelim.lutfen.Bunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?