Annesinin sözü ile mi hareket ediyor görücez ileride..Bunu söylemek için henüz erken.Ağızdan falan kaçırmayı geçin. Söyledi ki ileride sorun olunca ahh anammm canım anamm haklıymış. Gurbann olayım anamaa diyecek. 43 yaşında ve hala anne sözüyle hareket ediyorsa kusura bakmayın ondan cacığa hıyar bile olmaz.
Bakın çocuklarınız büyükmüş. Birkaç yıl sonra üniversite iş derken tabir-i caizse ayak altından çekilecekler. (Evlatlar her zaman baş tacı, farazi söylüyorum) Türkiye’deki insanlar akın akın Avrupa’ya gitmeye çalışıyorlar. Siz çalışmış birikim yapmış, düzeninizi oturtmuşsunuzdur. Bu adam biraz çakal gibi geldi yanlış anlamayın. Kameradan kağıt evrak işlerini halletmesi güven kazanmak için yetmez. Birlikte bir yerde oturmadınız. Hesabı size mi kitliyor, birlikte dışarıdayken gözleri vel-fecri mi okuyor, tacizci mi bunları kamerada anlayamazsınız. Varsın biz haksız çıkalım ama siz de söylediklerimizi yabana atmayın çok çabuk ve gereksiz yere güvenmişsiniz.Evet buna katılıyorum işte..
Benimde aklıma bu takıldı. Bana neden söylüyorsun diyecektim diyemedim. Ama diyeceğim kendisine ...
Soracağım bunu ..Bana duyurmaya gerek var mıydı diyeceğim..Yok asla emin olmadan adım atmayı düşünmem düşünmüyorum.
Şok olunacak bisey yokBen mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz... şoktayım şu anda. Hayatta başarılar
Hanımefendi adam size bunu neden ağzından kaçırıyor sizce ? Bilin diye. Bir de ben çocuklu bir kadının bekar bir adamla mutlu olduğunu daha hiç görmedim. Çok az örneği vardır ama maalesef geneli o çocuklardan rahatsız oluyor sonra. Size söylemesi bile başlı başına soru işareti sebebi. Bu açık davranmak değil.Annesinin sözü ile mi hareket ediyor görücez ileride..Bunu söylemek için henüz erken.
Ayrica ileride sorun olunca bunu demek için şimdiden niye bunu desin sahiden kafam dondu bana biraz açar mısınız?
Kaç çocuğunuz var? Kız erkek?Selam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. Sanki oğlu bekar da bakire mi acaba ? Bu nasil bir yaklaşımdır.O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Ne diyeceğimi ne düşüneceğimi bilmiyorum..
Fikirleriniz değerli..Sağolun
Öncelikle evlenmek kişinin annesinin ne dediğini düşünmek yerine önce çocuklarınızın nasıl hissettiğini biraz düşünün. Kaldı ki evlenmeden önce her erkek annesine diklenir benim sözüm geçer der ama çoğumuz imzayı atar atmaz anlarız hepsi birer ana kuzusu.. Ondan mütevellit önce kendini çocuklarını biraz düşün tart sonra gerçekten dediklerini yapabilecek bir insan mı az çok sende idrakine varırsın ona göre bir adım atarsın. Umarım herşey gönlünüzce olurSelam Arkadaşlar
Yeni üye oldum. Burayı sıkı takip eden biriyim. Benim size danışmak istediğim mevzuya gelirsek:
Ben boşanmış çocuklu bir kadınım. Yaklaşık bir yıldır tanıştığım konuştuğum ve duygusal anlamda karşılıklı hislerimiz ve sevgimiz olan birisi var hayatımda. Ben 44 yaşımdayım o ise 43 yaşında. O hic evlenmemiş şimdiye kadar 2 Nişanlılık yaşamış ama anlaşamadıkları için ayrılmışlar. Uzun zamandır hayatına kimseyi almamış kimseye ilgi sevgi duyamadım diyor. İlk kez duygusal olarak kalbinde sevgi hissettiğini söyledi. İkimiz de çok iyi anlaşıyoruz. Fikirlerimiz hemen hemen aynı, hayata bakışımız aynı, karakterlerimiz benziyor onunla. Daha ben açıklama yapmadan beynimden geçenleri okuyor, bende onun. Ben boğa o ise basak burcu. Bende çok sevdim onu.
Annesine bahsetmis benden. Ama annesi sanirim "sevmene saygı duyarım da keşke bekar olsaydı ya" Sen bekarsin onun Çocukları var demis.. Ayrılmış demiş..Bu beni çok üzdü. Sanki oğlu bekar da bakire mi acaba ? Bu nasil bir yaklaşımdır.O da umurumda değil demis Annesine. Şimdiye kadar annem her alanda bana engel oldu işime burnunu soktu mutluluğuma engel oldu. Artık kimseyi takmam ben ne dersem odur. Ben senin evlenip ayrılmış olmana bakmıyorum, cocuklarin olmasına bakmıyorum ayrıca çocuklarını çok seviyorum dedi. Ben ne dersem odur dedi. Sen üzülme ağzımdan kaçtı sana söylemiş oldum. Ama ben senin için herseyi elimin tersiyle iterim. Benim duruşum ve ne dediğim önemli sen bana bak diyor. Sonuna kadar gidicem asla ayrılmak yok diyor. Bende ona dedim Annenle benim aramda kalma onu da kırma, annenin bulduğu bekar bir bayanla evlenirsiniz deyincede inanilmaz sinirleniyor kızıyor. Öyle birsey olmayacak dedi.
Bulsa kaç yazar ben anlaşamadığım sevmediğim kadınla niye birlikte olayim sırf annem istiyor diye, benim anlaştığım sevdiğim sensin diyor.
Sizinle aynı fikirdeyim bende neden kimseye anlatamıyorum derdimi ben.Bakın çocuklarınız büyükmüş. Birkaç yıl sonra üniversite iş derken tabir-i caizse ayak altından çekilecekler. (Evlatlar her zaman baş tacı, farazi söylüyorum) Türkiye’deki insanlar akın akın Avrupa’ya gitmeye çalışıyorlar. Siz çalışmış birikim yapmış, düzeninizi oturtmuşsunuzdur. Bu adam biraz çakal gibi geldi yanlış anlamayın. Kameradan kağıt evrak işlerini halletmesi güven kazanmak için yetmez. Birlikte bir yerde oturmadınız. Hesabı size mi kitliyor, birlikte dışarıdayken gözleri vel-fecri mi okuyor, tacizci mi bunları kamerada anlayamazsınız. Varsın biz haksız çıkalım ama siz de söylediklerimizi yabana atmayın çok çabuk ve gereksiz yere güvenmişsiniz.
Yanlış anlamayın ama burada ayrı bakire olsaydı vs gibi bir şey yok ki?Selam Arkadaşlar
Evde donla gezen biri değil..
Son derece kuralci ve bu konularda çocukların yanında nasıl oturulur kalkılır bilen biri. Nerden mi biliyorum? Yeğenleri alt katlarında oturuyor sürekli onlarin evindeler ve onların yanında bile dikkatli giyinmesine sözlerine dikkat ediyor.
Doğma büyüme Almanya değilim
O sizin kendi düşünceniz , kendi kuruntunuz. Bunca olumsuz yazan yüceltti de sizi ben mi ezikledim.İnsanları eziklemeyin yazdiklarinizla
Çok yaşa yaa akşam akşam iyi güldümSizinki yine 43 yaşında ,hiç evlenmemiş gelin istemiş (öyle olsa da ne kusuru vardı ki evlenmemiş bunca sene derdi)
Bizim bir akraba , kadın ellilerinin başında, kendiyle yasit çocuklu adamla evlenmek istedi. Ailesi 'senin ne işin var çocuklu adamla' diye karşı çıktı. Yani ellilerin ortasında kadının ellilerin ortasında bekar adam bulmasını istedilerneyse ki kız ailesini dinlemedi,evlendi adamla
muhtemelen burada pembe tablo çizecekler ama ben daha gerçekçi olacağım.Selam Arkadaşlar
Tabiki çocuklarımın ne düşündüğü onun annesinin ne düşündüğünden önce gelir. Zaten öyle de..ben çocuklarımi sorun eden kadının oğlu ile bile evlilik düşünmek istemem ama oğlu ısrarcı bırakmam seni diyor.Öncelikle evlenmek kişinin annesinin ne dediğini düşünmek yerine önce çocuklarınızın nasıl hissettiğini biraz düşünün. Kaldı ki evlenmeden önce her erkek annesine diklenir benim sözüm geçer der ama çoğumuz imzayı atar atmaz anlarız hepsi birer ana kuzusu.. Ondan mütevellit önce kendini çocuklarını biraz düşün tart sonra gerçekten dediklerini yapabilecek bir insan mı az çok sende idrakine varırsın ona göre bir adım atarsın. Umarım herşey gönlünüzce olur
Görüntülü arama yaparken eşofmanı da giysin bi zahmet zaten.Evde donla gezen biri değil..
Son derece kuralci ve bu konularda çocukların yanında nasıl oturulur kalkılır bilen biri. Nerden mi biliyorum? Yeğenleri alt katlarında oturuyor sürekli onlarin evindeler ve onların yanında bile dikkatli giyinmesine sözlerine dikkat ediyor.
Doğma büyüme Almanya değilim
Basak burcuysa ben olur diyorumEşiniz de mi basak burcu bu kadar olur yani.. o da basak burcu evet.
Yalniz bu arada eşim değil canım:)))
Tanıştığım insan ama hislerimiz var.
Çocuk istemem dedi önce ama sonra belki olabilir ne dersin diye fikrini söylemişti ..Tabi Allah ne derse o ..ikimizde bunun farkındayız
Ama o ben seni asla bırakmam diyor sonuna kadar gidicem diyor cok kararlı..
Ne güzel yazmışsınız. Bence de eğer annesi öyle bir şey söyleseydi gelip de size yatiştirmezdi hemenBunu annesinin söylediğinden o kadar emin olmayın. Ağzından kaçanlar bilinçaltından sızanlar olmasın sakın. Manipüle etmek için, “kıymetimi bil, çocuklarınla kabul ediyorum, bak aslında annem de istemiyor, ben istersem olur aslında etraf karşı” algısı yaratmak için bu uyanıklığı yapıyor gibi geldi. 43 yaşına gelmiş, hiç evlenmemiş -sebebini bilmiyoruz- sanki 15 yaşında köylü güzeli de kapanın elinde kalacak. Bu erkek milletinden yemin ediyorum korkulur. Lütfen karşımızdakine kayıtsız şartsız bu kadar güvenmeyin.
Annesi böyle demiş olsaydı da sevgiliniz böyle düşünmeseydi asla ağzından kaçmazdı böyle bir şey.
Annesinin problem olduğunu zaten söylüyor kendiside. Amcaları bile demis senin sebebin hep annen oldu diye iş evlilik konusunda..muhtemelen burada pembe tablo çizecekler ama ben daha gerçekçi olacağım.
Adam düzgün birisi ise ve isinde gucundeyse, o yasa kadar da evlenmediyse annesinin problemli olma ihtimali çok yüksek. adam kaç yaşına gelmiş hala saçma sapan seylere takılıyorlar. (acaba o nisanlardan niye ayrilmis). ayrica annesi öyle söylese bile adamin sana soylememsi gerekirdi, demek ki idare etmesini bilmiyor. ben olsam iyice düşünür öyle karar verirdim.
Konuda yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla kesinlikle yürütülebilecek bir ilişki değil. Sizin duygularınızı kullanma peşinde. Seven adam 1 yıl yüzünü görmediği bir kadına asla bu kadar duygu beslemez. Aksine gidip görüşmek elini tutmak kendini kanıtlamak ister.Tabiki çocuklarımın ne düşündüğü onun annesinin ne düşündüğünden önce gelir. Zaten öyle de..ben çocuklarımi sorun eden kadının oğlu ile bile evlilik düşünmek istemem ama oğlu ısrarcı bırakmam seni diyor.
İstersen hatta annene söyle onun oğluna bekar bir kız bulalim dedim. O da kizdi öyle şey olmaz saçmalama ben seninle mutluyum dedi..
Zaman gösterir herseyi. Dediklerini yapacak insan mi zamanla görürüz. Aksi takdirde zaten adım atmam..Amin saol
Sizde okuduğunuzu bir doğru okuyun hanımefendi. O hic evlenmemiş bekar birisi. Ben evlenmiş ayrilmisim cocuklarim var. Doğru haklısınız belkide beni yurt dışı vizesi olarak görüyor kimbilir? Bende kendimi hemen yem etmeyi düşünmem siz merak etmeyin. Ben o kadar salak miyim sizin düşündüklerinizi bende düşündüm acaba mi diye?Basak burcuysa ben olur diyorum
Hanfendi takmissiniz burca, burcla mi oluyor bu isler. Yani adami bilmiyorum ama siz cok da akliselim dusunmuyor gibisiniz.
Ayrica Almanyadasiniz, adamin cocugu var sizin yok, daha gorusmeden ne sizi ne cocuklari gormeden sizi hemen sahiplenip evlilik istiyor, yani hic mi acaba beni yurtdisi vizesi olarak goruyor diye dusunmuyorsunuz anlamadim.
Ama pardon dusunmezsiniz adam basakmis ne de olsa, yay olsa dusunurdunuz de, basaksa her sey degişir.
Açıkçası ben de annesinin yerinde olsam çocuklu birindense evlenip boşanmış biri olsun isterdim. Amaç burada bekaret vurgusu değildir, çocuklarınızın olmasıdır. Garipsenecek bir durum değil. Annesi olarak endişelerinin olması doğaldır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?