Annesi çocuklarımı sorun etmiş...

Annesinin sözü ile mi hareket ediyor görücez ileride..Bunu söylemek için henüz erken.
Ayrica ileride sorun olunca bunu demek için şimdiden niye bunu desin sahiden kafam dondu bana biraz açar mısınız?

Bakın çocuklarınız büyükmüş. Birkaç yıl sonra üniversite iş derken tabir-i caizse ayak altından çekilecekler. (Evlatlar her zaman baş tacı, farazi söylüyorum) Türkiye’deki insanlar akın akın Avrupa’ya gitmeye çalışıyorlar. Siz çalışmış birikim yapmış, düzeninizi oturtmuşsunuzdur. Bu adam biraz çakal gibi geldi yanlış anlamayın. Kameradan kağıt evrak işlerini halletmesi güven kazanmak için yetmez. Birlikte bir yerde oturmadınız. Hesabı size mi kitliyor, birlikte dışarıdayken gözleri vel-fecri mi okuyor, tacizci mi bunları kamerada anlayamazsınız. Varsın biz haksız çıkalım ama siz de söylediklerimizi yabana atmayın çok çabuk ve gereksiz yere güvenmişsiniz.

Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz... şoktayım şu anda. Hayatta başarılar
Şok olunacak bisey yok
Ben sizi anladim da sanırım siz anlamak istemiyorsunuz. Sizede başarılar hayatta. İnsanları eziklemeyin yazdiklarinizla karşınızda aptal yok.

Annesinin sözü ile mi hareket ediyor görücez ileride..Bunu söylemek için henüz erken.
Ayrica ileride sorun olunca bunu demek için şimdiden niye bunu desin sahiden kafam dondu bana biraz açar mısınız?
Hanımefendi adam size bunu neden ağzından kaçırıyor sizce ? Bilin diye. Bir de ben çocuklu bir kadının bekar bir adamla mutlu olduğunu daha hiç görmedim. Çok az örneği vardır ama maalesef geneli o çocuklardan rahatsız oluyor sonra. Size söylemesi bile başlı başına soru işareti sebebi. Bu açık davranmak değil.

Kaç çocuğunuz var? Kız erkek?

Öncelikle evlenmek kişinin annesinin ne dediğini düşünmek yerine önce çocuklarınızın nasıl hissettiğini biraz düşünün. Kaldı ki evlenmeden önce her erkek annesine diklenir benim sözüm geçer der ama çoğumuz imzayı atar atmaz anlarız hepsi birer ana kuzusu.. Ondan mütevellit önce kendini çocuklarını biraz düşün tart sonra gerçekten dediklerini yapabilecek bir insan mı az çok sende idrakine varırsın ona göre bir adım atarsın. Umarım herşey gönlünüzce olur

Sizinle aynı fikirdeyim bende neden kimseye anlatamıyorum derdimi ben.
Yahu tabiki inanmam guvenemem hemen. İllaki yuzyuze gelmemiz lazım öyle değil mi ? Hal ve tavırlarını görmem lazım. Tabiki herseyi kamera da anlayamam ki öyle şey olur mu..

Bakın sizinle hem fikirim bende..
Forumu okuyan bacılar arkadaşlar bu yazdıklarımı da bir görün Allah aşkına ya ...

Yanlış anlamayın ama burada ayrı bakire olsaydı vs gibi bir şey yok ki?
Bir anne olarak oğluna emin olup olmadığını sormuş ve fikrini belirtmiş. Ayrıca tam tersi sizin için olsa evlenme derdik burda

Adami 24saat canli yayina baglamadiysaniz bunu nerden bilebileceksiniz? Bir senedir sadece telefondan görüsüyorsaniz daha adamin gercekten kim oldugunu bilemezsiniz bile...yani bir sene hayat enerjisi bu..

Çok yaşa yaa akşam akşam iyi güldüm

muhtemelen burada pembe tablo çizecekler ama ben daha gerçekçi olacağım.

Adam düzgün birisi ise ve isinde gucundeyse, o yasa kadar da evlenmediyse annesinin problemli olma ihtimali çok yüksek. adam kaç yaşına gelmiş hala saçma sapan seylere takılıyorlar. (acaba o nisanlardan niye ayrilmis). ayrica annesi öyle söylese bile adamin sana soylememsi gerekirdi, demek ki idare etmesini bilmiyor. ben olsam iyice düşünür öyle karar verirdim.

Tabiki çocuklarımın ne düşündüğü onun annesinin ne düşündüğünden önce gelir. Zaten öyle de..ben çocuklarımi sorun eden kadının oğlu ile bile evlilik düşünmek istemem ama oğlu ısrarcı bırakmam seni diyor.

İstersen hatta annene söyle onun oğluna bekar bir kız bulalim dedim. O da kizdi öyle şey olmaz saçmalama ben seninle mutluyum dedi..

Zaman gösterir herseyi. Dediklerini yapacak insan mi zamanla görürüz. Aksi takdirde zaten adım atmam..Amin saol

Görüntülü arama yaparken eşofmanı da giysin bi zahmet zaten.

Basak burcuysa ben olur diyorum
Hanfendi takmissiniz burca, burcla mi oluyor bu isler. Yani adami bilmiyorum ama siz cok da akliselim dusunmuyor gibisiniz.
Ayrica Almanyadasiniz, adamin cocugu var sizin yok, daha gorusmeden ne sizi ne cocuklari gormeden sizi hemen sahiplenip evlilik istiyor, yani hic mi acaba beni yurtdisi vizesi olarak goruyor diye dusunmuyorsunuz anlamadim.
Ama pardon dusunmezsiniz adam basakmis ne de olsa, yay olsa dusunurdunuz de, basaksa her sey degişir.

Ne güzel yazmışsınız. Bence de eğer annesi öyle bir şey söyleseydi gelip de size yatiştirmezdi hemen

Annesinin problem olduğunu zaten söylüyor kendiside. Amcaları bile demis senin sebebin hep annen oldu diye iş evlilik konusunda..
Buna da katılıyorum diyelim ki annesi demis böyle bana niçin söylersin bunu ?
Bende bundan rahatsız oldum zaten
Sonrada bana kalkmış sen kafana takma diyorsun. (Onun için diyorum bunu)

Konuda yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla kesinlikle yürütülebilecek bir ilişki değil. Sizin duygularınızı kullanma peşinde. Seven adam 1 yıl yüzünü görmediği bir kadına asla bu kadar duygu beslemez. Aksine gidip görüşmek elini tutmak kendini kanıtlamak ister.

Sizde okuduğunuzu bir doğru okuyun hanımefendi. O hic evlenmemiş bekar birisi. Ben evlenmiş ayrilmisim cocuklarim var. Doğru haklısınız belkide beni yurt dışı vizesi olarak görüyor kimbilir? Bende kendimi hemen yem etmeyi düşünmem siz merak etmeyin. Ben o kadar salak miyim sizin düşündüklerinizi bende düşündüm acaba mi diye?

Zamana bıraktım kendimi kimseye yem etmeyi düşünmeyecek kadar aklım yerinde. Sanki ben onun oğluna gel evlenelim dedim de o benim çocuklarımı sorun etmiş. Ne evliliği arkadas ben daha yüz yüze gelmeden niye evleneyim.

Burç ile ilgisi yok

Aynen katiliyorum
davul bile dengi dengine…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…