Annesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.

3 aylık bazen adet sapması yaptı bende ama aylık iğne de günü bile sapmadı :)

Asıl annesinin doktora sorması danışması gerekmiyor mu?
Hani doktorun yazdığı bir ilaç olsa aksatsa amenna anne haklı diyecegim ama komşunun önerdiği ilacı gizli gizli vermek nedir yahu ?
Doktora sorsa ne olur ki? Bunu ilacı kim kullanacaksa ona sorulur. Tövbe ama adam ilaç yüzünden kalp krizi den ölse sorumlusu kim olacak?
Kaldı ki felç bile kalinabiliyor.

Doktora sorsa ne olur ki? Bunu ilacı kim kullanacaksa ona sorulur. Tövbe ama adam ilaç yüzünden kalp krizi den ölse sorumlusu kim olacak?
Kaldı ki felç bile kalinabiliyor.
Üye konu sahibine yazmıs ya yumurtlamadan doktora danışsaydınız diye ona istinaden yazdım ilacı veren anne o danısaymıs önce diye.
Eski yorumlarımda yazdım bir tanıdığımız alkollüyken grip ilacı , agrı kesici içmiş ve kalp krizinden vefat etti. O yüzden böyle ilaçlar tahlil falan yapılarak verilir herhalde.

Asıl annesinin doktora sorması danışması gerekmiyor mu?
Hani doktorun yazdığı bir ilaç olsa aksatsa amenna anne haklı diyecegim ama komşunun önerdiği ilacı gizli gizli vermek nedir yahu ?
Komşu mu vermiş ? A ben orayı kaçırmışım. Ben doktora götürdü de ilaçlarını içmedi sandım. O zaman allah korumuş ölebilirmiş bile

Yok ben zaten size yazmadım orada ilaca kullanan kişiye sorulmalı diye yazdım.

Ben yazdım canım onu. Ben komşunun verdiğini okumamışım. Doktora götürmüş de adam ilaçlarını kullanmak istemediği için kadın yemeklere koymuş sanmışım ondan yazdım eşine yumurtlamadan arastırsaydın diye

Komşu mu vermiş ? A ben orayı kaçırmışım. Ben doktora götürdü de ilaçlarını içmedi sandım. O zaman allah korumuş ölebilirmiş bile
Komşu önerisi diye okudum sanki ama yanlış da olabilir. Doktorun verdiği bi ilaç değil .

Yahu yazmayayım dedim de, kıvırmak falan diyorsunuz, kadının kürtaj olma sebebiyle ilgili kıvırmaya falan ihtiyacı yok. Olamaz. Konu kürtaj değil. Kimsenin özeline saldıramazsınız kusura bakmayın. Ne diye kıvıracakmış? Doğurmak istememiş o ya da bu sebepten, aldırmış, size ne. Konu bambaşka, kadını sıkıştırdığınız yer bambaşka ve hadsizce.

İyi de yapmış kürtaj olmakla. Daha kendi evleri bile yok, kaynana kayınço yanına sığmışlar, kaynana kendi oğlunun canına kastediyor. Bu mükemmel (!) aile ortamına bi de çocuk mu getirecekti kadın?

İyi de yapmış kürtaj olmakla. Daha kendi evleri bile yok, kaynana kayınço yanına sığmışlar, kaynana kendi oğlunun canına kastediyor. Bu mükemmel (!) aile ortamına bi de çocuk mu getirecekti kadın?
Hadsizce bu konuya saldırdıkları için “şu sebepten yok bu sebepten” diye açıklama yapmak zorunda kalıyor bir de. Yapmayın açıklama falan konu sahibi, doğurmak istemediniz ve doğurmadınız. Problemi olan “kkda bir kadın çocuğunu aldırmış hemi de evli değilken bile” diye ağlayarak günlüğüne yazsın. Bu kadar.

İşin tuhafı doğursa bu seferde bunun için linç yiyeyecti

Kürtaj konusunu da açan kendisi. Kimse ona sormadı. Bence konu sahibi tüm konularını oraya ağlayarak yazsın

En azından ben çocuk büyütüyorum sizin gibi kayinvalideme yapışıp asalak gibi yaşamıyorum. Ayrıca kurumsal bir yerde de dis ticaret uzmanıyım çok merakta kaldıysanız:)
Sizin hayatınız 3.sayfa haberlerine dönmüş çok şükür sizin gibi sorumsuz değilim.

İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canım
Idrakyollariiltihabi nın da dediği gibi, bağımlı psikolojisi. Yarın hasbelkader ayrı eve çıkarsanız, eşiniz geçim derdi ile boğuşmaktan içkiye verecek para bulamazsa, artık hıncını alacağı annesi de olmayınca kalacaksınız başbaşaaaaa. O eski sevgili eşinizin beyninde hortlayacak, yücelecek. Neden mi? Çünkü denemedi. '' Eski sevgilimle evlensem içkime karışmazdı, dırdır yapmazdı, hoş tutardı hep beni. '' çeşidinden hastalıklı fikirler eşinizin beyninde dönüp duracak. Gık derseniz silahı hazır olacak artık. Ya eşinizi ikna edin tedaviye, ya da bırakın gidin, bu hayattan kurtulun.

Muge Anli gibi konusmak istemiyorum ama cok merak ettim esiniz Brad Pitt miydi? Maddi durum yok, alkol bagimlisi, kayin aileyle birlikte yasaniyor ve yazmadiginiz daha baska sorunlar... onu vazgeçilmez yapan ne?
Bi de eski sevgili var de mi? Çok uğraşmış dönmek için. Bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum, böyle heriflerin bile kapısında kuyruk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…