- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
3 aylık bazen adet sapması yaptı bende ama aylık iğne de günü bile sapmadı :)Bırakınca adet sapması, kesilmesi gibi problemler olmuyorsa denerim, aslında bana çok rahat bir yöntem gibi geldi. Ne prezervatifteki gibi ilişki bölünüyor ne de hapı içtim mi derdi var. Teşekkür ederim tavsiye için :)
Doktora sorsa ne olur ki? Bunu ilacı kim kullanacaksa ona sorulur. Tövbe ama adam ilaç yüzünden kalp krizi den ölse sorumlusu kim olacak?Asıl annesinin doktora sorması danışması gerekmiyor mu?
Hani doktorun yazdığı bir ilaç olsa aksatsa amenna anne haklı diyecegim ama komşunun önerdiği ilacı gizli gizli vermek nedir yahu ?
Üye konu sahibine yazmıs ya yumurtlamadan doktora danışsaydınız diye ona istinaden yazdım ilacı veren anne o danısaymıs önce diye.Doktora sorsa ne olur ki? Bunu ilacı kim kullanacaksa ona sorulur. Tövbe ama adam ilaç yüzünden kalp krizi den ölse sorumlusu kim olacak?
Kaldı ki felç bile kalinabiliyor.
Komşu mu vermiş ? A ben orayı kaçırmışım. Ben doktora götürdü de ilaçlarını içmedi sandım. O zaman allah korumuş ölebilirmiş bileAsıl annesinin doktora sorması danışması gerekmiyor mu?
Hani doktorun yazdığı bir ilaç olsa aksatsa amenna anne haklı diyecegim ama komşunun önerdiği ilacı gizli gizli vermek nedir yahu ?
Yok ben zaten size yazmadım orada ilaca kullanan kişiye sorulmalı diye yazdım.Üye konu sahibine yazmıs ya yumurtlamadan doktora danışsaydınız diye ona istinaden yazdım ilacı veren anne o danısaymıs önce diye.
Eski yorumlarımda yazdım bir tanıdığımız alkollüyken grip ilacı , agrı kesici içmiş ve kalp krizinden vefat etti. O yüzden böyle ilaçlar tahlil falan yapılarak verilir herhalde.
Ben yazdım canım onu. Ben komşunun verdiğini okumamışım. Doktora götürmüş de adam ilaçlarını kullanmak istemediği için kadın yemeklere koymuş sanmışım ondan yazdım eşine yumurtlamadan arastırsaydın diyeÜye konu sahibine yazmıs ya yumurtlamadan doktora danışsaydınız diye ona istinaden yazdım ilacı veren anne o danısaymıs önce diye.
Eski yorumlarımda yazdım bir tanıdığımız alkollüyken grip ilacı , agrı kesici içmiş ve kalp krizinden vefat etti. O yüzden böyle ilaçlar tahlil falan yapılarak verilir herhalde.
Komşu önerisi diye okudum sanki ama yanlış da olabilir. Doktorun verdiği bi ilaç değil .Komşu mu vermiş ? A ben orayı kaçırmışım. Ben doktora götürdü de ilaçlarını içmedi sandım. O zaman allah korumuş ölebilirmiş bile
Yok evet baktım şimdi komşu önerisi yazıyor doğru.Komşu önerisi diye okudum sanki ama yanlış da olabilir. Doktorun verdiği bi ilaç değil .
İyi de yapmış kürtaj olmakla. Daha kendi evleri bile yok, kaynana kayınço yanına sığmışlar, kaynana kendi oğlunun canına kastediyor. Bu mükemmel (!) aile ortamına bi de çocuk mu getirecekti kadın?Yahu yazmayayım dedim de, kıvırmak falan diyorsunuz, kadının kürtaj olma sebebiyle ilgili kıvırmaya falan ihtiyacı yok. Olamaz. Konu kürtaj değil. Kimsenin özeline saldıramazsınız kusura bakmayın. Ne diye kıvıracakmış? Doğurmak istememiş o ya da bu sebepten, aldırmış, size ne. Konu bambaşka, kadını sıkıştırdığınız yer bambaşka ve hadsizce.
Hadsizce bu konuya saldırdıkları için “şu sebepten yok bu sebepten” diye açıklama yapmak zorunda kalıyor bir de. Yapmayın açıklama falan konu sahibi, doğurmak istemediniz ve doğurmadınız. Problemi olan “kkda bir kadın çocuğunu aldırmış hemi de evli değilken bile” diye ağlayarak günlüğüne yazsın. Bu kadar.İyi de yapmış kürtaj olmakla. Daha kendi evleri bile yok, kaynana kayınço yanına sığmışlar, kaynana kendi oğlunun canına kastediyor. Bu mükemmel (!) aile ortamına bi de çocuk mu getirecekti kadın?
Yahu yazmayayım dedim de, kıvırmak falan diyorsunuz, kadının kürtaj olma sebebiyle ilgili kıvırmaya falan ihtiyacı yok. Olamaz. Konu kürtaj değil. Kimsenin özeline saldıramazsınız kusura bakmayın. Ne diye kıvıracakmış? Doğurmak istememiş o ya da bu sebepten, aldırmış, size ne. Konu bambaşka, kadını sıkıştırdığınız yer bambaşka ve hadsizce.
Kürtaj konusunu da açan kendisi. Kimse ona sormadı. Bence konu sahibi tüm konularını oraya ağlayarak yazsınHadsizce bu konuya saldırdıkları için “şu sebepten yok bu sebepten” diye açıklama yapmak zorunda kalıyor bir de. Yapmayın açıklama falan konu sahibi, doğurmak istemediniz ve doğurmadınız. Problemi olan “kkda bir kadın çocuğunu aldırmış hemi de evli değilken bile” diye ağlayarak günlüğüne yazsın. Bu kadar.
En azından ben çocuk büyütüyorum sizin gibi kayinvalideme yapışıp asalak gibi yaşamıyorum. Ayrıca kurumsal bir yerde de dis ticaret uzmanıyım çok merakta kaldıysanız:)Siz de bnm kv gibi evde boş boş oturup tüm gün aptal kutusunun karşısında takılırken izlediğiniz programların etkisiyle ne güzel entrikalar çevirip senaryolar yazıyosunuz. Kafalarınızın aynı sapkınlıkta çalışmasına şaşırmamak gerek.
İnsan, kınadığını yaşamadan ölmezmiş.. Darısı başına canım
Bi de eski sevgili var de mi? Çok uğraşmış dönmek için. Bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum, böyle heriflerin bile kapısında kuyruk var.Muge Anli gibi konusmak istemiyorum ama cok merak ettim esiniz Brad Pitt miydi? Maddi durum yok, alkol bagimlisi, kayin aileyle birlikte yasaniyor ve yazmadiginiz daha baska sorunlar... onu vazgeçilmez yapan ne?
Beddua time yapmış ya. Ondan sanırım.Banlanmış mı?
Olabilir..Beddua time yapmış ya. Ondan sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?