Annesi görücü çıktı ama oğlu galiba beğenmedi beni :(

Annem de yanimdaydi

Bir rapor üzerine topiğe geldim, hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim ve polemiğe girmeyelim.

Annem de yanimdaydi

Ya da oglunda bir sorun vardır; psikolojik,sosyal.....
Bankacihanim07 görücü usulü evlenmek elbette kötü değil bu şekilde evlenip mutlu olan bir sürü insan var lakin arkadaşların da anlattığı gibi ortada görücü yok, kadın öylesine konuşmuş, eğer görücü olsaydı kadın annenize müsait olduğunuz bir zamanda size gelmek istiyorum derdi zira görücü de işler bu şekilde yürüyor, kendimden biliyorum.

Ve Msspinkie genellememekle birlikte alıntıladığım yorumunuza katılıyorum.
Detaya girmeyeyim ama evlenecek kadar hisler besleyen 2 tanıdığım delikanlı, kendileri tek bir kelime etmezken babalarını babama göndermişlerdi, babam henüz evlenmesini istemiyoruz deyip kibarca göndermişti lakin bana da fikrimi sormuştu, kendi ağzını açıp hislerini söylemekten aciz adamdan bana eş olmaz demiştim babam da hak vermişti, karşısındakine duygularını diyemeyecek kadar fazla içine kapanık pasif insanlar oluyor bazısı.

Öncelikle hayırlısı olsun diyelim. Ama keske önce sen adım atmasaydın. Havalı kendini beğenmiş biriyse zaten yakısıklı da olsa beraberlikte sorun olur diye düşünüyorum

Gelmediler cünku onlar köyde bizse Ankarada yaşıyoruz. Ayrıca ben henüz yüksek lisans yaptığım için ve o da askerliği vs bitirmedigi için ortada bir şey yok. Çocuğun da hani dediğiniz gibi bi durumu yok aileyi yıllardır tanırız. Babasını da tanırım ise yeni başladığımda tebrik etti vs.
Bizim koyumuzde ilk aileler beğenir. Aile begendiyse eger bu is olmustur. Zira kuzenim de bu sekilde evlendi ve mutlular.
Görücü usulü evlilik kötü değil ama bazı arkadaslara göre uni okuduğum için kendim bulmaliyim

Of tamam öyle olsun size laf anlatmakla ugrasmayacagim. Oğlan daha askere gitmedi ben de uni okuyorum. O yüzden şimdilik bir şey yok. Ha ayrıca annem de yanimdaydi. O da farkında yani. Şimdi anladınız mi?
Yani ya siz yazdiklarinizin farkinda degilsiniz ya da bu kadar insan yanlis dusunuyor siz uni okuyorum dediginiz icin kadin ustune gitmedi dediniz niyetiniz okumaksa neye uzuldunuz niye annesi begendi ama oglu sanirim begenmedi diye konu actiniz bu arada konu basliginizi okuyunca sanki kadin sizin evinize geldi ogluyla gorustunuz oglu da tekrar arayip sormadi gibi anlasiliyor sizin konuda fol yok yumurta yok kendi kendinize gelin guvey olmussunuz gibi

İyi de, o eskidenmiş. Yıl olmuş 2020. Dünya değişti, şartlar değişti. Bu zamanda hala anasına kız baktıran adamdan buz gibi soğurum.

Gelmek istiyoruz da denmemiş, diyelim ki bu bir görücülük girişimi olsun, çocuğun da annesinin sizi beğendiğinden haberi yok belli ki, üstelik bir ilişkisi var mı bilmiyorsunuz da, daha mevzusu olur olmaz sosyal medyadan çocuğu eklemeniz uygun olmamış, eğer kadının niyeti sizi oğluyla evlendirmekse keşke ilk adımı atacak kişi olması bakımından delikanlının sizi takibe almasını bekleseydiniz zira çocuk pasif biri değilmiş öyle dediniz.

Niyet güzel ama şartlar olgunlaşmadan çok acele hareket etmişsiniz. Karşı tarafın sizin varlığınızdan bile haber yokken eklemeniz pek doğru olmamış.

İyi de, o eskidenmiş. Yıl olmuş 2020. Dünya değişti, şartlar değişti. Bu zamanda hala anasına kız baktıran adamdan buz gibi soğurum.
Herkesin hayata bakışı farklı. Herkes 2020 yılında yaşamıyor. Daha yeni duydun kızın sevgilisi var istemeye gelecek. Ailesi sen bizden habersiz nasıl konuşursun diye eve kapatıp ardından köye gönderdiler. Şimdi bu aileye git de ki 2020 yılındayız yaptığın yanlış de.
o yüzden insanların yaşadığı çevreyi bilmeden yıl olmuş 2020 diye başlayan keskin cümleler doğru gelmiyor bana Katip

Canım, ben de Londra 'da yaşamıyorum. Beraber otursak, hayatımızda gördüğümüz örnekleri dizsek sabahı ederiz de, yetmez. Ben hassas insanım, öfkem kabarıyor.

Demek ki şarlar ve dünya değişmemiş Katip
Değişir de, insanın kendinde o gücü bulması lazım. Demir gibi dik durması lazım. Toplumun şartlarını değiştirmeye tek başına gücü yetmez ama insan kendi şartlarını böyle topluma rağmen büyük oranda değiştirebilir. Bankacıhanımda eski beni görüyorum. Onun için konularına bakmakta çekindim şimdiye kadar. Takip etmedim, edemedim. Elim gitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…