- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Universite ogrencisinin kafa yapisi beni benden aldi. Mezun olsan da degisen bir sey olmaz. Hayirlisi.
Annesi beğendim dememiş ki sadece sormuş. Siz beğenmişsiniz belli ki ama belkide sevgilisi vardir
Belki sevgilisi falan vardır biraz bekleseydin görücüyse illaki bir haber gelirdi.Evet ya aptallık ettim
Geri takip atmadıysa ı ııh profil resminiz var mı hesabınızda? Takipten çıktınız umarım siz de
Beybisi sen zaten biriyle konuşmuyo muydun ne oldu o çocuk?
Belki sevgilisi falan vardır biraz bekleseydin görücüyse illaki bir haber gelirdi.
Vardı sanki böyle bi mevzu sen değil miydin kiBen kimseyle konuşmuyorum. Hangi konudan bahsediyorsunuz?
ARADA DAHA BISE YOKKEN KENDI KENDINIZE GELIN GÜVEY OLMUŞSUNUZ NE DIYIM SIZEBu yaz kuzenimi evlendirdik. Onun düğününde yemek yerken akrabalarla vs konusuyorduk. Konu döndü dolaştı sevgiliye geldi. Ben sevgilim yok dedim. Tanıdık 4 oğlu bir kadın ben telefonunu karistirayim belki vardır diye şaka yaptı bana. Ondan sonra oglumla kaç yaş var aranızda falan dedi. Beni begendi galiba uni vs okuduğum için. Okuduğum bölüm hakkında konuştuk. Onun oğlunu ben de çok beğendim. Ama sevgilisi var mı yok mu hiç bilmiyorum. Instagramda takip ettim geri takip yapmadı. Abisini vs de takip etmiyor. Keşke istek atmasaydim. Havalı bi tipe benziyor bana bakmaz gibi. Tabi nasip kısmet bu işler. Sizce oluru var mı?
Neden böyle dediniz ki şimdi?
Demek ki ilgisini çeken şeyleri takip ediyorEvet var. Çıktım takipten. Kendi abisini ve yengesini de takip etmiyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?