- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 31
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Yüksek lisans yaptığı sınıf arkadaşı. Detayına kadar hatırlıyorum, bilmezden geliyor hızlı gonzalez
Görücü çıkmamış ki kadın, siz kendi kendinize hemen olayı bağlamışsınız.
İstek göndermeseydiniz hemen belki hayatında biri var
Hayatının aşkını görücü usulüyle bulmaya çalışmak...
İşte bunu yalnız gerçek luzırlar bilir.
Hislerime tercüman oldun.O zaman sana abla tavsiyesi;
Böyle atlayan teyzeler ya sırf oğlum var her beğendiğim kıza laf atarım diye kendini bir b.k sanan oğlan analaridir!!
Ya da oglunda bir sorun vardır; psikolojik,sosyal.....
Diğerleri zaten böyle dondan fırlar gibo yapmaz bu işi. Üslubuyla yapar...
Birincisi annesi sizi gercejten begenseydi evinize gelirdi ya da annenizi telefonla arayip konusurdu kadin laf olsun diye ortaya bisey atmis siz de hemen ustune atlamissiniz.
Anlattiginiz kadariyla hic oyle gorunmuyor.Suan yuksek lisans yaptığım için ailem okuyor dedi. Ayrıca gerçekten begendi sen merak etme
Ee noldu peki bayağı zaman geçti var mı gelişme?Hayır baya baya görücü çıktı annem de yanindaydi. Annemle teyzemi de konuşurken duydum "Bankacihanim07e görücü çıktı" diye
Ama bu cok sacma.. sevgilimiz var diye erkek arkadaşlarımızı takip edemeyecek miyiz yani bu anlama goreBirkaç kızı takip ediyor sevgilisi olsaydı takip etmezdi diye düşünüyorum
Ee noldu peki bayağı zaman geçti var mı gelişme?
Anlattiginiz kadariyla hic oyle gorunmuyor.
Ama bu cok sacma.. sevgilimiz var diye erkek arkadaşlarımızı takip edemeyecek miyiz yani bu anlama gore
Sadece annesiyle konuşmuşsunuz adamın ama bu bile didik didik etmenize yetmiş adamın arkadaş listesini.Evet var. Çıktım takipten. Kendi abisini ve yengesini de takip etmiyor bu arada
Bana sanki kadın öylesine ortaya laf atmış gibi geldi. Ciddiyetle düşünseydi annenle vs iletişime geçer arar sorardı. Üstelik sosyal medyada istek göndermen de (sırf annesinin lafıyla) bana doğru gelmedi. Yazından anladığım kadarıyla zaten çocukla konuşmuşluğunuz da yok. "Çok" beğendim demişsin neye göre neyini beğendin orasını anlamadım. Sonuç olarak oluru var mı diye fikir sormuşsun. Bence yok.Bu yaz kuzenimi evlendirdik. Onun düğününde yemek yerken akrabalarla vs konusuyorduk. Konu döndü dolaştı sevgiliye geldi. Ben sevgilim yok dedim. Tanıdık 4 oğlu bir kadın ben telefonunu karistirayim belki vardır diye şaka yaptı bana. Ondan sonra oglumla kaç yaş var aranızda falan dedi. Beni begendi galiba uni vs okuduğum için. Okuduğum bölüm hakkında konuştuk. Onun oğlunu ben de çok beğendim. Ama sevgilisi var mı yok mu hiç bilmiyorum. Instagramda takip ettim geri takip yapmadı. Abisini vs de takip etmiyor. Keşke istek atmasaydim. Havalı bi tipe benziyor bana bakmaz gibi. Tabi nasip kısmet bu işler. Sizce oluru var mı?
Henüz uni okuduğum için yok
Keske orda konusma fırsati yaratsaydinizO kizlarla arkadaş olduğunu pek zannetmiyorum. Takipci sayısını artırmak için takip ettiğini düşünüyorum.
Evet keske istek atmasaydinBu yaz kuzenimi evlendirdik. Onun düğününde yemek yerken akrabalarla vs konusuyorduk. Konu döndü dolaştı sevgiliye geldi. Ben sevgilim yok dedim. Tanıdık 4 oğlu bir kadın ben telefonunu karistirayim belki vardır diye şaka yaptı bana. Ondan sonra oglumla kaç yaş var aranızda falan dedi. Beni begendi galiba uni vs okuduğum için. Okuduğum bölüm hakkında konuştuk. Onun oğlunu ben de çok beğendim. Ama sevgilisi var mı yok mu hiç bilmiyorum. Instagramda takip ettim geri takip yapmadı. Abisini vs de takip etmiyor. Keşke istek atmasaydim. Havalı bi tipe benziyor bana bakmaz gibi. Tabi nasip kısmet bu işler. Sizce oluru var mı?
Olamaz ama olsun siz yine de çabalayın. En kötü ihtimal evlenirsiniz.Ee olamaz mı? Benim tanistiklarim hep arızalı çıkıyor ne yapayım?
E ama karar ver üniversiteli kız, madem okuduğun için istemiyorsun o zaman ne diye çocuğu ekledin, takip ettin, bir sürü de stalklamışsın.Henüz uni okuduğum için yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?