- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi sassyassyy
-
Aradaki mesajları okumadım.
Siz sevgilinize çok da bayılmıyordunuz sanki doğru mu hatırlıyorum?
Çok da bayılmıyordunuz derken büyük aşk anlamında diyorum.
Çok aşığım, çok uyumluyuz demiyorsanız, kadını hiç görmeseniz yılda 1 görürsünüz, bu size eziyet gelecekse düşünün, çok iyi düşünün.
3 günlük dünya, çekişmeye kurban etmeye değmez.
Hayir konu sahibinin babasi beyin cerrrahi.Onun muayene ucretinden bahsediyor.Sevgilin senin babanin muayene parasinimi ödüyor?
2 yillik bir iliskim var. Sevgilimin okulu 2020 ocakta, benim okulum 2020 eylulde bitecek. Ben belki daha da uzatirim bilmiyorum ama onunki kesin.
Sevgilimden 3 kez evlenme teklifi aldim. 2 tanesini reddettim. 3.de garip bir durum oldu detay vermem uygun olmaz, kabul ettim. Ama kabul ederken "okul bitmeden evlenmemin imkani yok, bunu kabul ediyorsan olur" dedim. "Sen nasil istersen oyle olsun" vs beni bir sekilde ikna etti. Kendi ailemle konustum, babam "sen nasil mutlu olacaksan oyle olsun ama bu surec tedavini olumsuz etkilemesin lutfen" dediginde bana dank etti. Sevgilimin annesi dunyanin en en en zor insanlarindan biri. Memnuniyetsiz, oglum-pasam tripli, kendisini cok onemseyen ve coookkk konusan bir insan.
Sevgilime soyledim, bak dedim ben bu teklifi kabul ettim ama senin annenden cekiniyorum huzursuz olmak istemiyorum. "Sen hic dusunme ben annemi hallederim, sakin kafana takma, once tedaviyi bitirelim" gibi cok yapici konustu. İyi dedim gectim.
Yaklasik 3-4 gundur sevgilimin annesi buradaydi. Bu surede katlanmasi cok zor olan seyler yasadim. Ogluna gizli gizli "niye acele ettin, once tedavisi bitseydi" , "sen niye surekli para harciyorsun, o harciyor mu, babasinin muayene ucreti bilmem kac lira olmus parasi mi yok sanki" dedigini duydum. Sonra sevgilim sinirlendi zaten kavga etmeye basladilar ben de hic duymamis gibi sakinlestirmeye gittim yanlarina.
Sonra da cok soguk davrandim. Onunla ayni masaya oturmadim, odamdan cikmadim, yuzune de bakasim gelmedi. Yolcu etmeyi birakin kapidan ugurlamak icin bile uyanmadim. Sevgilim fark edip sorunca da "Bana sakin bu konuyu acma, seni de silerim" dedim o da zaten anladi sebebini ozur diledi sustu.
Simdi annesi gitti, sevgilim de ben de minimum diyalog ile gun geciriyoruz. Konu acilsa birbirimize girecegiz acikca. Annesinin sozleri ve hareketleri aklima geldikce tiksiniyorum. Sevgilimin haziran sonunda nisan yapma fikri var, beni de ikna etmisti. Ama su an her seyden buz gibi sogudum. Sinirle karar vermek istemiyorum ama ben boyle bir insanla minimum duzeyde de olsa muhatap olmak ister miyim bilmiyorum. Bu ayrilik icin veya evlilikten vazgecmek icin yeterli sebep mi?
Biraz uzun ve karisik olmus olabilir, sorularinizi cevaplarim.
HayirSevgilin senin babanin muayene parasinimi ödüyor?
Hayir
Babasinin muayene ucreti cok tuksek , babasi doktor , kadin da utanmadan bunu dile getiriyor , babasi zengin sen para harcama diyor ogluna
Hayir konu sahibinin babasi beyin cerrrahi.Onun muayene ucretinden bahsediyor.
Kizin yaninda yapmasin bariYaptiği çok çirkin ama ayni zamanda çoğu annelerin yapacaği şey diye düşünüyorum. Yani tersi olsa, kiz annesi bunu dese herkes bunu kizini düşünen anne olarak yorumlardi.
Ha elbette bir annenin yetişkin oğlunun para idaresine karişmasi yanliş, ama hangi anne bunu yapmiyor ki?
Kizin yaninda yapmasin bari
Ayrica ben yapmam , bana da yapmadi anam babam , cok cirkin bence sevgilinin ailesinin parasinin konusulmasi
Kizlarimizin her daim arkasinda destegiz zatenElbette konu sahibin duymasi çok kötü olmuş. Yapilan çirkin birşey cidden. Ancak tersi olsa kizina sahip cikan anne olurdu.
Ve tabiki ilerde bende yapmam Milana. Ha bakarim adam benim kizimi kullaniyor tabiki ağzimi açarim, ki burdaki konu o değil, biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?