Rahatsız olduğum şeylerden biri de her şeyi oğluna anlatması bu benimle ilgili de olabilir.Gelinleri karşılaştırması, yaptığım hatalarda (ona göre hata) oğluna sesini değiştirmesi oğlunun bunu kafaya takması..Duygu sömürüsü yapıp kendi ismini torunlara koydurmaaya çaalışmaası.............. falan filan yoksa günde 6 kez nasılsın diye aranır mı??? bunu sorguluyorum
canım birşey söyleyeceğim ama gülme bana nolur, seninle bikaç mesajımız var ya karşılıklı ben son ikisini konu sahibine yazdığımı düşünerek yazmışım şimdi farkettim.. o yüzden sen rahat ol, içini ferah tut, sıkma kendini falan deyip durdum...İşin içinde doldurma varsa zaten eşinin tavırlarından davranışlarından anlarsın canım eşinle çok konuşuyorsunuz yerine bu durumu konuş annen niçin böyle yapıyor veya karşılaştırma varsa bundan rahatsızlığını dile getir yani sorununu doğru anlat. Çünkü çok konuşuyorsunuz dersen haksız olursun bence.
arasın ne olcak...seni kötülemiyor dedikodunu yapmıyorsa eşine sorun etme...Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
ne var annesini aramasında. inanamıyorum bazen insanlara.Merhaba Hanımlar,
2 senedir evliyim.Kendi ailem eşimin ailesi aynı şehirde yaşıyoruz.Dün tamamen tesadüf eşimin telefonuna bakarken annesiyle gün içinde 6 kez falan konuştuğunu gördüm.Sonra bi önceki güne baktım sonra bi öncekine minimum 4 tü.Konuşma süreleri uzun değil kimisi cevapsız şeklinde ama yine de sinir oldum. Kayınvalidemle her gün konuştuğunu zaten biliyordum eşimin ama bana bu kadarı abartı geldi.Tutamadım kendimi söyleyiverdim "niye bu kadar konuşuyorsun benden daha çok aramışsın" dedim.Oda "onların içinde cevapsız aramalarda var"dedi.Biraz tartıştık.Sana bugüne kadar kötü mü davrandım eksik bir şey mi yaptım annemle çok konuşuyorsam seni ihmal etmiyorum ya dedi.Evet eşim bana düşkündür kötü davranmaz beni ihmal etmez ama bana yine de bu durum garip geliyor.Sinir olmaktan kendimi alamıyorum( Bende hiç alttan almadım şimdi aramız limoni sizler ne düşünüyorsunuz annesiyle aynı şehirde yaşayıp bu kadar çok konuşan erkek olur mu ya?Ne yapayım aman banane konuşursa konuşsun mu diyeyim????
Yine herkes baslamis,vay kiskanc gelin,fesat gelin,annesi buyutmus,yedirmis icirmis,evlendirmis,gelin aralarini bozmaya calisiyor falan filan.Bence sorun aramasi degil,arandiginda ne konusuldugunun bilinmemesi..belki kayinvalidesiyle arasi bozuk,esini doldurdugunu dusnuyor,belki bu konusulanlarin gun icnde kendi aile yasantisini etkiledigini dusunuyor,ve bence asil sorun bu tel.konusmalarinin cogunun evde yapilmamasi,yani konu sahibinin konusulan hakkinda bir bilgisi yok,konu sahibide haliyle ilk aradiginda hal hatir sorarlar,nasilsin iyimisin,is guc nasil.evdekiler nasil..peki ikincisi,peki uc,peki dort.daha ne konusulur ki. hani kiz evlatla anne bir cok sey konusurda,yemek tarifinden,komsu kizina kadar,erkek bes alti defa anlatacak ne bulur.konu sahibide acaba bu konusmalarin sonunda lafin bir ucuda bana geliyor mu diye dusunup rahatsiz oluyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?