Annesiyle günde 4-5 kez konuşan Eş

Çok sinir oldum yaaa .. Bu nasıl bir hasetliktir üstelik kavga konusu bile edilmiş anneyi aramak . Benim eşimde hergün akşam oturur görev gibi anne bacı kardeş arardı (dı) diyorum çünkü artık annesi yok arayabileceği dertleneceği ve beni şikayet edebileceği tek insanı annesini kaybetti 6 ay önce o unuttuğunda ben derdim aşkım anneni aradınmı bugün diye, bana kırıldığında küstüğümüzde benim yanımda arar annesini beni şikayet ederdi kayınvalidemde oturur ağlardı huzurumuz kaçmış diye oğlunu azarlar banada nasihat ederdi ..neden batıyor eşlerin annelerine muhabbet duyması bu gelinlerin anlamıyorum ama herkes kalbinin ekmeğini yer bir gün sizde anne ve kayınvalide olursunuz elbette Rabbim ömür ve evlat verirse ..

Vallahi anlamıyorum 12 yıllık evliyiz daha bir defa olsun aklıma gelmedi annesini aradığı için kavga çıkarmak
Size eziyeti yok zararı ziyanı yok aradığı bir yabancı kadın değil annesi yani düşünüyorum bulamıyorum nesinden rahatsız oldunuz ? Ne zorluklarla evlat büyüteceğim beni aradı diye karısı kavga çıkaracak ..... Birşey diyemiyorum...

annesş o yaaa. benim annem yaşasa vallaha günde 10 kere bile arardım.arayacak tabi.

bende rahatsiz olurum insan bir kez konusur tamam bir olay olur veya soru sormak icin ikinciyede tamam ama bukadarina ne gerek var

Yok artik. Onu bugune getiren annesi dedikodu fitne fesat olmadigi surece hic birsey yok bence. Bende annemle gunde 3-4 kez konusurum. Esimde bana asla soramaz

İşin içinde doldurma varsa zaten eşinin tavırlarından davranışlarından anlarsın canım eşinle çok konuşuyorsunuz yerine bu durumu konuş annen niçin böyle yapıyor veya karşılaştırma varsa bundan rahatsızlığını dile getir yani sorununu doğru anlat. Çünkü çok konuşuyorsunuz dersen haksız olursun bence.

Yok artik yaaa.bu kadar da olmaz.seni ihmal etmiyomus daha ne istiyosun.bence sen bebek yapma ilerde onun karisi da senin cocuguna kizar.

Eğer eşiniz annesiyle konuşunca size kötü davranıyorsa yani davranışları değişiyorsa kızmaya hakkınız var .ama sadece öylesine konuşmalarsa tabiki konuşacak o annesi herkesin annesi kıymetlidir bende annemle çok konuşurum .açıkçası eşim bana böyle söyleseydi gücenirdim.aynı şekilde oda annesine hergün uğrar halini hatırını sorar ben bunu sorun etmem.Malesef biz gelin adayları ileriyi pek göremiyoruz bizde kayınvalide olucaz Allah nasip ederse oğlumuzun bizden uzaklaşması bizide üzer.onun için böyle şeyleri takıntı yapmayın.hayatta düşünülecek daha önemli şeyler var

Yuh artik bukadarda olmaz. Size neden hesap versinki annesi hakkinda? Allah esinize kolaylik versin:)

şimdiye kadar farketmediğine göre annesiyle konuşması hiç sorun olmamış. ne var bunda bırak konuşsun?

benim eşimde öyle.hemde 5 yıldır..ilk önce bende alınmıştım sonra çok yersiz birşey olduğunu anladım.bende annemi babamı ve kardeşimi arıyorum hep

S secil88 Hergun arayabilir tabi buna kizmak anlamsiz amaa 6 defa aramak cok saçma :) muhtemelen rapor veriyordur buda cok gereksiz....

Yine herkes baslamis,vay kiskanc gelin,fesat gelin,annesi buyutmus,yedirmis icirmis,evlendirmis,gelin aralarini bozmaya calisiyor falan filan.Bence sorun aramasi degil,arandiginda ne konusuldugunun bilinmemesi..belki kayinvalidesiyle arasi bozuk,esini doldurdugunu dusnuyor,belki bu konusulanlarin gun icnde kendi aile yasantisini etkiledigini dusunuyor,ve bence asil sorun bu tel.konusmalarinin cogunun evde yapilmamasi,yani konu sahibinin konusulan hakkinda bir bilgisi yok,konu sahibide haliyle ilk aradiginda hal hatir sorarlar,nasilsin iyimisin,is guc nasil.evdekiler nasil..peki ikincisi,peki uc,peki dort.daha ne konusulur ki. hani kiz evlatla anne bir cok sey konusurda,yemek tarifinden,komsu kizina kadar,erkek bes alti defa anlatacak ne bulur.konu sahibide acaba bu konusmalarin sonunda lafin bir ucuda bana geliyor mu diye dusunup rahatsiz oluyor bence.

Ben aslında sizi de haklı buldum, günde 6 defa işten güçten konuşmayacaklarına göre, sizin de kulağınız çıtlatılıyodur. Nedense ben de sinir oldum, en iyisi eşinizi siz arayın kaynanaya vakit kalmaz böylece. Arayın "seni seviyorum bunu söylemek için aradım" vs deyin. Ama daha çok siz arayın

canım birşey söyleyeceğim ama gülme bana nolur, seninle bikaç mesajımız var ya karşılıklı ben son ikisini konu sahibine yazdığımı düşünerek yazmışım şimdi farkettim.. o yüzden sen rahat ol, içini ferah tut, sıkma kendini falan deyip durdum... ayyyy ilahi çok utandım şimdi ya kusura bakma nolur kafam nasıl dalgınsa artık yeni farkettim aaa diyorum bu kız konu sahibi değil yaa diye..

arasın ne olcak...seni kötülemiyor dedikodunu yapmıyorsa eşine sorun etme...
ya birde sevgi falan olsa onu arasa her gün defalarca sende bunu öğrensen ne olacaktı..

isim altında yazan numarayı kontrol ettin mi gerçekten annesinin numarasımı annem diye başka bi numara kaydetmiş olmasın da. aklım çok mu fesat çalışıyo yaa

ne var annesini aramasında. inanamıyorum bazen insanlara.
ne olabilir ki annesini sık aramasında. cevapsız aramaları da varmış. annesi yüzünden eşinize hesap sormanızı doğru bulmadım.
herhangi bir kadını aramıyor.Annesini arıyor.
kendinizle kimseyi kıyaslamayın . kıyaslama yapma gereği duymayın. kendine güvenen kadın bunu yapmamalı.

Biz annemlerle ve kaynanamla ayni sehirde degiliz ama uzakta degiliz arabayla yarim saat uzakliktayiz ..

Esim bazen 6 kezde arar kafasina birsey eser arar soyler , annesi bisey unutur arar soyler yani ben annesiyle gubde 20 kez konussa rahat olmam daha dogrusu hic aklima gelmedi bugune kadar.
Ayni sekilde bende Annemi gun icinde cok ararim konusurum bisey sorarim vs ..

Sirf bu yuzden esinle tartisman aranizda sogukluk yaratir , bence tartismadanda halledebilirdin...

Kim annesi ile eşinin yanında konuşuyor ki? Kadın olsun erkek olsun kim eşine annesi ile ne konuşmuş raporluyor ki? Şahsen ben annemle iş yerindeki molalarımda konuşuyorum eşim de onu ilgilendiren bir şey olmadığı sürece ne konuştuğumu bilmiyor. Konu sahibi ne ilk mesajında ne de sonrakilerde eşinin annesi ile konuşmalarının evliliği üzerinde bir etkisi olduğundan bahsetmemiş. Eşi sormuş hatta seni etkileyn bir şey mi var diye? E ona da cevabı hayır. Ayrıca bı 6 konuşma denilenin bir kısmı cevapsız çağrı. Bİri birini arar ulaşamaz. O ona döner o da ulaşamaz. Benim de bazı günler son aramalarda 4-5 tane "Annem" oluyor. Bunu sorgulayacak adamı da görmek isterim şahsen. Ben konu sahibinin kıskanç falan olduğunu düşünmüyorum ama gereksiz büyüttüğünü düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…