- Konu Sahibi baklavacheesecake
Aslında onun ailesi para gönderiyor ama benimki kadar değil. Mesela 200 tl gönderiyorlar ama elektrik su zaten o kadar geliyor. Mesela bugün para geldiyse ve tüm parayı faturalara harcadıysa en az bir kaç gün para isteyemiyor ama ben para harcadıysam para gelince bana o parayı veriyor. Misal et aldım 20 tl ödedim dimi o parayı aynen teslime diyor. Az aralıklarla para isteyince de annesi sorguluyor bir dünya.
Geçen sene çok arardım konuşurduk ama bu sene çok arayamamaya başladım, geldiğimde bayağı sitem etti. Hatta eski konumda var bakarsanız, mesajlarına cevap vermeyi unuttum diye olay çıktı.
Bak şimdi birlikte yaşam böyle olmaz
Gelir gider bir olur ben et aldım onun parası olunca bana verdi tuvalet kağıdını o aldı ile yaşanmaz
Ev arkadaşları gibi yaparsın alışverişi bölersin ikiye
Ayın başında toplu yapın alışverişi örneğim iki tuvalet kağıdı kime yeter bir aylık alın paket büyük fiyat küçük
Deterjan mesela bucak çamaşır al diğer ay bulaşık öbür ay şampuan düzenli alırsan aynı ay bitmez
Keza pirinç bitti ise bulgur yiyin yani alternatif de üretin ama hepsini birden almayın ayda ayda alırsan yüklenmezsin
Peynir zeytin yumurta vs her yerde pahalı artık, israf etmeyin yani tabakta kaldı atalım demeyin ( örnek verdim belki sen bir çekirdeği bile israf etmezsin bilemem tabii)