Tansu Çiller'in başbakan olduğu zamanlardan bahsediyor olmalısınız. Şu an ülkemizde asgari ücret 2020 tl ama çoğu yer o paranın altında çalıştırıyor. İşçinin senesi dolmadan son veriyorlar işine. Dolar 2019 yılında 5.60 ı geçti. Ülkemizin çoğu bir otele sadece en ucuz 1500 tl(bir haftalık) veremezken Helga sadece 200 Euro veriyor. Öğrenci 550 tl(bazı yerlerde verilmiyor) staj yapmak isterken(şu an yasamız staj parasını zorunlu kıldı) işyeri almıyor. Staj sigortası emekliliğe sayılmıyor. 1 Nisanda şaka gibi zam geldi:Elektiriğe %37 zam. Ben TC de öğrenciyim. İki kişi ev kirasını faturaları ve ev eksiği,okula giderken yol parası,okulda yenecek yemek parası,evdeki gıda parası derken elimizde çok az para kalıyor. Ben 2018 yılında ilacıma 4,5 tl verirken 2019 yılında aynı ilacıma muayene+ilaç 23 TL veriyorum. Ben pedime tamponuma 40 tl veriyorum,benim yaşıtlarım Fransa'da ayda sırf kültür sanat için 400 Euro para alırken ben dersim için aldığım kitaba içim acıyor. Bir genç gezmeli,kendisini geliştirmeli,sağlık koşullarına ulaşabilmeli,bunlar Lüks değil HAKTIR