Anneyim Diyetteyim :)

Bebiss simdi uyuduuu aksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor.. sizler neler yaptinizz,?

mantarlı kremalı makarna (şim için) kendim içinde köz patlıcan salatası yapcam
ilk defa denicem inşallah beceririm

Butun gun yediklerimi yazim
Kahvalti : cornflakes muz salatalik
Ogle : biraz peynir salatalik domates
Ara : yesil cay
Aksam : 2 haslanmis patates ve 1 kase yogurt
Yesil cay

ben de yazayım artık
sabah saat 11 de kahvaltı..1 kb.ktuau b.peynir 1 kb.kuutusu izmir tulm 2 haşlanmış yumurta 3 yeşil 3siyah zeytin 1 dilim tambuğday ekmek,1 çay kaşığı reçel 2 bardak açık limonluu çay,domatrs salatalık biber ve yeşillik
öğlen dışardaydım..dışarı çıkmadanelma yedim tarçınlı
saat 5 te tavuklu sezar salata yanına limonata..
lighht yoğuurt ve galeta yiyeceğim bebişi uyuttktan sonra nasipse..bgün bukadar

Bugün ki rapor :)
Kahvaltı; peynir, yumurta, domates, salatalık,dereotu, açık çay, tam buğday ekmeği

Ara; sütlaç

Öğlen; çorba, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara : meyve

Akşam; tavuk sote, yeşillik, ayran

3 litre su, 2 bardak rezene

Bir de dayanamayıp dondurma yedim yine tutamıyorum boğazımı, hem sütlaç hem dondurma kötü oldu

Sabah
1bucuk dilim kepek ekmegi
2has.yumurta,1tatli kasigi recel
3 zeytin,1kk peynir,1/2 bardak süt
Ara
Rezene cayi, 1dilim kek
Öğle
Yulafli elmali tarcinli yogurt, nektarin
Aksam
3kasik bezelye yemegi
2kasik bulgur pilavi
Semizotlu cacik,bol yesillik
Ara
Rezene cayi
3lt su

Günün raporu

Sabah 7de yarım bardak sut ev yapımı ceviz büyüklüğünde poğaça

Öğlen 2 yumurta salatasi domates biber 2 dilim kepek ekmeği
ara kahve 2 hurma
aksam yarim tabak mantarli makarna
(Patlıcan közü güme gitti :) )
Yatarken bitgisel cay icerim

Tabi ki bazı şeyler unutuluyor sonuçta gelen kadının kendi evi değil tanımıyor evi ama bana en son gelen kadın çok güzel yaptı unuttuğum yeri söyle evini tanımıyorum diye kaç defa söyledi iş kocalara kalırsa yandık benimki zaten tembel. Temizlenmiş storlari takana kadar geberdi bi de diger perdeleri taktirsaydim napcakti bilmiyorum vururdu heralde beni

Bebiss simdi uyuduuu aksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor.. sizler neler yaptinizz,?
Nohut pilav yedik ama oglen yemeğini misafir ve cocuklar yüzünden 4bucukta yedigimizden akşam yemedik zaten akşam da biz misafirlikteydik ayy ben 3 çocukla nasıl geziyorum nasıl gözüm alıyor hala anlamadım

mantarlı kremalı makarna (şim için) kendim içinde köz patlıcan salatası yapcam
ilk defa denicem inşallah beceririm
Ayy patlican biber domates közleyip bol limonlu z.yağlı bi salata şimdi iyi giderdi geçen sene zirt pirt mangal yapar her defasında da hemen patlicanlari kozlerdik ahh ahhh

Yulafli yogurt hazirlarken yulaflar haşlanmıyor di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…