- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Bebiss simdi uyuduuuaksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor .. sizler neler yaptinizz,?
Ben bezelye yemegi yaptim canim yanina da bulgur pilavi yaparim.
Bebiss simdi uyuduuuaksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor .. sizler neler yaptinizz,?
Ben de tavuk pişireyim diyorum da henüz nasıl pişireceğime karar veremedimBebiss simdi uyuduuuaksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor .. sizler neler yaptinizz,?
Firinda tavuklu.patateaBizde bezelye+pilav ikilisi vardi yeni bittiiiiio yuzden farkli bisey bulsam iyi olacakkkk... ne yapsam ne yapsammmmm
Ya hic bisey yemiyorsun sen allah korusun bisey olacakButun gun yediklerimi yazim
Kahvalti : cornflakes muz salatalik
Ogle : biraz peynir salatalik domates
Ara : yesil cay
Aksam : 2 haslanmis patates ve 1 kase yogurt
Yesil cay
Evet biraz az gibi yarin kahvaltida ekmek yemeyi dusunuyorum ve sucukYa hic bisey yemiyorsun sen allah korusun bisey olacak
canim emziriyor musun? Ben gecen aktardan yesil cay aliyordum sut u azaltir dedi. Suan icmiyorum yesil cay .bilgin olsunButun gun yediklerimi yazim
Kahvalti : cornflakes muz salatalik
Ogle : biraz peynir salatalik domates
Ara : yesil cay
Aksam : 2 haslanmis patates ve 1 kase yogurt
Yesil cay
canim emziriyor musun? Ben gecen aktardan yesil cay aliyordum sut u azaltir dedi. Suan icmiyorum yesil cay .bilgin olsun
Tabi ki bazı şeyler unutuluyor sonuçta gelen kadının kendi evi değil tanımıyor evi ama bana en son gelen kadın çok güzel yaptı unuttuğum yeri söyle evini tanımıyorum diye kaç defa söyledi iş kocalara kalırsa yandık benimki zaten tembel. Temizlenmiş storlari takana kadar geberdi bi de diger perdeleri taktirsaydim napcakti bilmiyorum vururdu heralde beniohhh süper valla yaaaa miss gibim oldu evin
valla ısrarlı bi şekilde o kadın tutulacak ev dip köşe temizlenecek ben de sadece yerleştirme yapacağım diyorum
o da ısrarla benim kadar titiz silmez baştan savma yapar bide üstüne o kadar para vermem diiyip duruyor
ilk defa bişyde ısrarcıyım ve ben kazancam
cezalısın 1 tatlıya 1 mil yürüyeceksin birde akşam 10dan sonra yemişssin 2 mil yürüyeceksin bugün ona göre
ayy çok üşengecleştim yaaaa
bende istiyorum bakalım yapabilecekmiyim bugün
Nohut pilav yedik ama oglen yemeğini misafir ve cocuklar yüzünden 4bucukta yedigimizden akşam yemedik zaten akşam da biz misafirlikteydik ayy ben 3 çocukla nasıl geziyorum nasıl gözüm alıyor hala anlamadımBebiss simdi uyuduuuaksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor .. sizler neler yaptinizz,?
Sagol bilgilendirdigin icin ama benim cocuklarim 5 ve 6 yasindalarcanim emziriyor musun? Ben gecen aktardan yesil cay aliyordum sut u azaltir dedi. Suan icmiyorum yesil cay .bilgin olsun
Ayy patlican biber domates közleyip bol limonlu z.yağlı bi salata şimdi iyi giderdi geçen sene zirt pirt mangal yapar her defasında da hemen patlicanlari kozlerdik ahh ahhhmantarlı kremalı makarna (şim için) kendim içinde köz patlıcan salatası yapcam
ilk defa denicem inşallah beceririm
Yulafli yogurt hazirlarken yulaflar haşlanmıyor di miSabah
1bucuk dilim kepek ekmegi
2has.yumurta,1tatli kasigi recel
3 zeytin,1kk peynir,1/2 bardak süt
Ara
Rezene cayi, 1dilim kek
Öğle
Yulafli elmali tarcinli yogurt, nektarin
Aksam
3kasik bezelye yemegi
2kasik bulgur pilavi
Semizotlu cacik,bol yesillik
Ara
Rezene cayi
3lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?