Anneyim Diyetteyim :)

Yulafli yogurt hazirlarken yulaflar haşlanmıyor di mi

Yok canim haslamiyorsun. Yulaf ezmesini direk yogurda koyuyorum ben icine de elma dogruyorum üstüne de tarcin serpiyorum miss gibi oluyor. Tavsiye ederim. Hem tok tutuyor hem sütü artiriyor.

kızlar ben akşam yoğurt ve galetayla kalsam keşke
yoğurt ve galeta yedim evet..ama sonrasında 6 kaşık kısır(neyseki az yağ katmıştım) yarım cordon blue,1 kase çorba ve 3 çatal kadayjflı dondurma yedim
birazdan da kahvaltı hazırlayacağım..ekstrasıız

O
Oohh afiyet olsun

sabah kahvaltı yapmadım uyku daha tatlı geldi
oğlum uyudukca uyudum uyanıncada onunla takıldım
öğlen 1 kase salata
yarım tabak mantarlı makarna
ara bi elma
şekersiz bir kahve
akşam 6 kasşık sebzeli bulgur pilavı ve cacık
yatarkende süt içerim herhal

akşama misafir var , pasta yaptım yemeği düşünmüyorum
umarım tutarım kendimi

Pasta suan sadece misafirlerin karnindami yoksa + ev sahibininkidemi

Hemen raporumu vereyim :)
Kahvaltı; yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği , domates, salatalık, yeşillik, şekersiz açık çay

Ara; meyve, rezene çayı

Öğlen; salata, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara; karışık bitki çayı , meyve

Akşam; 1 lahmacun, salata, ayran

2,5 litre su

1 mil leslie, kalça ve basen egzersizi

ooo cok iyi menun canım

2 gun boyunca yazamadim kizlar misafirlerin biri gidip biri geliyor oglum cok huysuz aglamaktan gozyaslari sel oluyor diger buyuklere bisey oldu evin altini ustune getiriyorla ayyyyhhh vallahi yoruldum

2 gun boyunca yazamadim kizlar misafirlerin biri gidip biri geliyor oglum cok huysuz aglamaktan gozyaslari sel oluyor diger buyuklere bisey oldu evin altini ustune getiriyorla ayyyyhhh vallahi yoruldum
Allah yardımcın olsun canım, biriyle başetmek zorken senin büyükler de var. Üstüne misafirler iyice yorulmuşsundur. Benim de misafirlerim gelmez gelmez, gelirse üst üste gelir

Kizlarrr evet dogru bildiginiz yazacaklarim hic hosunuza gitmeyecekti o yuzden yazamadimm ama hep dedilerki sen emziriyosun ye sutt olsun bende peki dedimm
niyeyse bu aralar benim hic rejim yapasim yok yaa soyle bi karar versem net uygulayacagm ama hic modum yokk uf puf

kızlarr iyi akşamlarr..ben dün ne yediğimi yazmadım şimdi yazayım
kahvaltım standart artık değiştirmiorum
öğlen 1 kepçe çorba 2 dolma cacık 1 dilim ekmek
akşam da çorbanın kalanını bitirdim ya dökecektim ısınmazdı bi daha çünkü yada yiyecektim..ben de yedim..ve 8 kaşık z.yağlı patlıcan yemeği 1 dilim ekmek
arada 1 tane elma bol tarçınlı
gece de şekersin kahve içtim..(ütü arası mola)

bugün de kahvaltım aynı..sonta hazırlanıp adliyeye gittim arkafaşları gör bilmem ne..3 bardak şekersiz çay içtim 4 tane N**** (Siyahi) bisküvi yedim..sade kahve içtim..eve geldiğimde saat 4 tü..komşuya uğradım 1 kahve de orda içtim
akşam yemeğini saat 7 de yedim..ama öğleyin yemrdiğim için biraz fazla yedim..2 dolma, kaşık patlıcan yemeği yağsız salata ve 1 dilim ekmek..
birazdan light süt içip galeta yiyeceğim..
buarada bgün tartıldım 1 kilo vermişim
ramazanı nasıl geçireceğim onun planını yapıyorum..çok dikkatli olmalıyız..hem kilo almamalı hem de sütümüz etkilenmemeli

canım ben fena gaza geldim..bi diyetisyene git biamillahh deyip..sonra gaza geliyorsun..vücudundaki yumuşak yağ oranını ve beden yaşını öğrendiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…