- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Yulafli yogurt hazirlarken yulaflar haşlanmıyor di mi
kızlar ben akşam yoğurt ve galetayla kalsam keşkeben de yazayım artık
sabah saat 11 de kahvaltı..1 kb.ktuau b.peynir 1 kb.kuutusu izmir tulm 2 haşlanmış yumurta 3 yeşil 3siyah zeytin 1 dilim tambuğday ekmek,1 çay kaşığı reçel 2 bardak açık limonluu çay,domatrs salatalık biber ve yeşillik
öğlen dışardaydım..dışarı çıkmadanelma yedim tarçınlı
saat 5 te tavuklu sezar salata yanına limonata..
lighht yoğuurt ve galeta yiyeceğim bebişi uyuttktan sonra nasipse..bgün bukadar
Oohh afiyet olsunkızlar ben akşam yoğurt ve galetayla kalsam keşke
yoğurt ve galeta yedim evet..ama sonrasında 6 kaşık kısır(neyseki az yağ katmıştım) yarım cordon blue,1 kase çorba ve 3 çatal kadayjflı dondurma yedim
birazdan da kahvaltı hazırlayacağım..ekstrasıız
Kahvalti : 1 muz, 2 dilim ekmek arasi peynir, 2 bardak light sut
Ogle : sebze corbasi
Aksam : 2 kase mercimek corbasi
ara besinlerin neden yok
ödem atman için su ile meyve bir arada tüketmen lazım
Cokmu fazla yasak yiyeceklere yoneldiler acabanerdeeee bu zıpıırlar da rapor vermiyorlar
Pasta suan sadece misafirlerin karnindami yoksa + ev sahibininkidemisabah kahvaltı yapmadım uyku daha tatlı geldi
oğlum uyudukca uyudum uyanıncada onunla takıldım
öğlen 1 kase salata
yarım tabak mantarlı makarna
ara bi elma
şekersiz bir kahve
akşam 6 kasşık sebzeli bulgur pilavı ve cacık
yatarkende süt içerim herhal
akşama misafir var , pasta yaptım yemeği düşünmüyorum
umarım tutarım kendimi
Cokmu fazla yasak yiyeceklere yoneldiler acaba
Pasta suan sadece misafirlerin karnindami yoksa + ev sahibininkidemi
Hemen raporumu vereyim :)
Kahvaltı; yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği , domates, salatalık, yeşillik, şekersiz açık çay
Ara; meyve, rezene çayı
Öğlen; salata, yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara; karışık bitki çayı , meyve
Akşam; 1 lahmacun, salata, ayran
2,5 litre su
1 mil leslie, kalça ve basen egzersizi
İyi de hiç bu ara kilo veremiyor gibi hissediyorum canım yaa, yavaşladı kilo vermem ne yazık kiooo cok iyi menun canım
Allah yardımcın olsun canım, biriyle başetmek zorken senin büyükler de var. Üstüne misafirler iyice yorulmuşsundur. Benim de misafirlerim gelmez gelmez, gelirse üst üste gelir2 gun boyunca yazamadim kizlar misafirlerin biri gidip biri geliyor oglum cok huysuz aglamaktan gozyaslari sel oluyor diger buyuklere bisey oldu evin altini ustune getiriyorla ayyyyhhh vallahi yoruldum
canım ben fena gaza geldim..bi diyetisyene git biamillahh deyip..sonra gaza geliyorsun..vücudundaki yumuşak yağ oranını ve beden yaşını öğrendiğindeKizlarrr evet dogru bildiginiz yazacaklarim hic hosunuza gitmeyecekti o yuzden yazamadimmama hep dedilerki sen emziriyosun ye sutt olsun bende peki dedimm
niyeyse bu aralar benim hic rejim yapasim yok yaa soyle bi karar versem net uygulayacagm ama hic modum yokk uf puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?