- 29 Mayıs 2016
- 323
- 1.043
- 28
- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
-
Insallah biseyi yoktur ve tez zamanda donerkedim badem
Ben o devri gectim cok sukur onumde cikolata dondurma ve hatta sarma yiyorlar gikim cikmiyorYag i az tuzsuz misir da sorun yok cnm bende yiyorum arada.. film iyi olmuss iyi seyirlerr..:)
ya benimde aklimdan hep ivir zivir geciyoo ne kadar alisigiz hep ufak tefek biseyler yemege
Yag i az tuzsuz misir da sorun yok cnm bende yiyorum arada.. film iyi olmuss iyi seyirlerr..:)
ya benimde aklimdan hep ivir zivir geciyoo ne kadar alisigiz hep ufak tefek biseyler yemege
maşAllah hatunlar iyisiniz 1 hafta içinde psikolojik olarak alışacağız o zaman kontrol etmesi kolay olacak, yılmak yok :)
Ben o devri gectim cok sukur onumde cikolata dondurma ve hatta sarma yiyorlar gikim cikmiyorama problem az yedigim icin tansiyon ve kan sekeri
Ciddi miii bunlari yiyolar ve azcik dahi tatmadin miii
Valla tebrikler ama cok cok az minicik yee sut ceker:)
ben tek basima spor yapmayi sevmiyorum bi yuruyuse cikiyorum
buarada evde 1 paket acilmamis lokum paketi var aklimda yesem mi yemesem die ama acmadimonun yerine beyaz leblebi attim biraz illa yiyecegim bisrylerr
Dün geldi biri 150tl aldı ama hem evim dubleks hem de o kadar güzel temizledi ki helal olsun aldığı para. Hiç soylemeden koltukları kapıları vs sildi çöp kutularindaki çöpleri döktü balkon korkuluklarini cifledi... terası da temizlicekti yetişmez diye durdurdum. 70metrekare teras var yarısı kapalı camlarını silecek boydan boya kapalı kısımda mutfak dolapları var oraları temizlemek ayrı bi gün olur zaten. Kadın pırıl pırıl temizledi gitti. Aynı gün yikamaciya gönderdiğim store perdeler ve halılar da geldi süper oldu. Benim eşim sadece storeları taktı çok iş yapmış gibi köpürüp durdu zaten bana tembelliginden haftada bir cağır temizlet der yeter ki ona iş yaptırmayayımoff ya benimde temizlik yapmam lazımama olmuyor,
resmen 2 haftadır elim ayağıma dolaşıyor nerden başlayacağımı bilemiyorum
bi yandan ev taşıcam eşyaları kolile bi yandan oğlum huysuz onunla ilgilen bi yandan masa beşınde bitmeyen acil işler
birde taşınacagımız evin temizliği var
kocama diyorum kadın tutalım sadece mutfak ve camları halletsin ben yapamam
peeeh onlar cok titiz temizlemezler para da vermem onlara kendim yaparım diyor ama biliyorum yapmıcak
be adam sana ne ev işlerinden yaaa sanaaaa neeeeee
Seninle hemen hemen aynı kilolarimiz boyun kaç benim 165 boyum var en ideal kilom 56-57 ama hamile kaldığım kiloya 58e düşsem yeter ben de şu an 70kiloyum bi tartiliyorum 70.6 bi tartiliyorum 69.2 yiyip ictiklerime göre değişiyor heralde. Ama 2 gündür evdekileri gaza getirip 2-3 km yürüyoruz bugün 4-5km yürüdüm valla iyi geldi. Hareket etmedikçe amaaan nasılsa kilo veremem diye daha çok yiyordum hem psikolojimi duzeltiyorum hem de vucudumu insallahSelamlarrr herkese
Hamileliktee aldim aldimm simdi nasil verecegim bakalim
62 ile basladigim hamileligimde 87 tamamladimmsuann sabah ac karnina ve kiyafet yokken( ki en saglikli tarilma sekli wcden sonra kiyafetsiz) 73.9 um..
huzurunmeraklisi canim yani suan 73.9 um hedef aslinda en fit halim 57 falan ama suan icin 65 diorum sonra hedefi 55 yapariz bi ikidekilo alma hakkim olur hem
Bravo boyle devam. Biraz leblebiden bisey olmaz cok sukur lokuma dayanabilmisin oley :) verecegiz ins kizlar bu kilolari. Kendime inandigim kadar sizlerede inaniyorumCiddi miii bunlari yiyolar ve azcik dahi tatmadin miii
Valla tebrikler ama cok cok az minicik yee sut ceker:)
ben tek basima spor yapmayi sevmiyorum bi yuruyuse cikiyorum
buarada evde 1 paket acilmamis lokum paketi var aklimda yesem mi yemesem die ama acmadimonun yerine beyaz leblebi attim biraz illa yiyecegim bisrylerr
Dün geldi biri 150tl aldı ama hem evim dubleks hem de o kadar güzel temizledi ki helal olsun aldığı para. Hiç soylemeden koltukları kapıları vs sildi çöp kutularindaki çöpleri döktü balkon korkuluklarini cifledi... terası da temizlicekti yetişmez diye durdurdum. 70metrekare teras var yarısı kapalı camlarını silecek boydan boya kapalı kısımda mutfak dolapları var oraları temizlemek ayrı bi gün olur zaten. Kadın pırıl pırıl temizledi gitti. Aynı gün yikamaciya gönderdiğim store perdeler ve halılar da geldi süper oldu. Benim eşim sadece storeları taktı çok iş yapmış gibi köpürüp durdu zaten bana tembelliginden haftada bir cağır temizlet der yeter ki ona iş yaptırmayayım
Günaydın kızlar ben dün hiç dikkat edemedim yediklerime kendimi tutamadimsaat 10 gibi tatlı yedim bugün çok kararlıyim inşallah tutucam kendimi bu arada dün sabah 63.7 çıkmıştım bugün 64.7 çıktım tartida
Biraa sonra 3 mil leslie yurumeyi dusunuyorum. Herzaman 2 yapiyordum bugun 3e gecim bakalim dayanabilecekmiyim
Aboooo yanmisim ben az önce de albeni yedimohhh süper valla yaaaa miss gibim oldu evin
valla ısrarlı bi şekilde o kadın tutulacak ev dip köşe temizlenecek ben de sadece yerleştirme yapacağım diyorum
o da ısrarla benim kadar titiz silmez baştan savma yapar bide üstüne o kadar para vermem diiyip duruyor
ilk defa bişyde ısrarcıyım ve ben kazancam
cezalısın 1 tatlıya 1 mil yürüyeceksin birde akşam 10dan sonra yemişssin 2 mil yürüyeceksin bugün ona göre
ayy çok üşengecleştim yaaaa
bende istiyorum bakalım yapabilecekmiyim bugün
Tamam o zaman anlaştık canım.birden kesemiyorum çünkü sonradan saldırmak hissi geliyoo zaman şöyle yapalım başlangıc haftasındayız o yüzden
günde 2 adet ama gündüzleri bi tatlı hakkı olsun
ama tabi cılkını cıkartacak kadar değil
mesela albeni kalorisi yüksek onu 2 e böl
pasta dilimi en önce yarım dil
baklava ise ennnn faz 2 dilim
önümüzde ki hafta bu durum 3 günde 1
daha sonra haftada bir ödül günü olarak yapacağız
Yok canim yemedimm..listeyi o zaman aksam yazayim gun icinde yazinca olmuyoo Hem eksiksiz olur :)Yeme yeme. Hele ki bu saatte hic bir sey yemelisyeti yazdiktan sonra birsey yemeyecegine dair kendini sartlandir
Seninle hemen hemen aynı kilolarimiz boyun kaç benim 165 boyum var en ideal kilom 56-57 ama hamile kaldığım kiloya 58e düşsem yeter ben de şu an 70kiloyum bi tartiliyorum 70.6 bi tartiliyorum 69.2 yiyip ictiklerime göre değişiyor heralde. Ama 2 gündür evdekileri gaza getirip 2-3 km yürüyoruz bugün 4-5km yürüdüm valla iyi geldi. Hareket etmedikçe amaaan nasılsa kilo veremem diye daha çok yiyordum hem psikolojimi duzeltiyorum hem de vucudumu insallah
Saol canim evet dayandimm :) ama gun icinde hiiic dayanamiyorum illa o kahvenin yanina biseylerrrBravo boyle devam. Biraz leblebiden bisey olmaz cok sukur lokuma dayanabilmisin oley :) verecegiz ins kizlar bu kilolari. Kendime inandigim kadar sizlerede inaniyorum
Tamam o zaman anlaştık canım.birden kesemiyorum çünkü sonradan saldırmak hissi geliyoya ben önceden yemek yemeyi sevmezdim bile aha da böyle olursum ama şimdi cildiriyorum yemek icin bi tayinim ciksa bi gitsem şu memleketten kendime gelcem evde oturmaktan gina geldi
Off bi jasta olsam kilolarim giderdi ben hasta olmadan cok zor gidiyor kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?