Anneyim Diyetteyim :)

Yag i az tuzsuz misir da sorun yok cnm bende yiyorum arada.. film iyi olmuss iyi seyirlerr..:)

ya benimde aklimdan hep ivir zivir geciyoo ne kadar alisigiz hep ufak tefek biseyler yemege
Ben o devri gectim cok sukur onumde cikolata dondurma ve hatta sarma yiyorlar gikim cikmiyor ama problem az yedigim icin tansiyon ve kan sekeri

Yag i az tuzsuz misir da sorun yok cnm bende yiyorum arada.. film iyi olmuss iyi seyirlerr..:)

ya benimde aklimdan hep ivir zivir geciyoo ne kadar alisigiz hep ufak tefek biseyler yemege

O yüzden en iyisi eve abur cubur almamak. Elinin altında olunca insanin yiyesi geliyor.

Ben o devri gectim cok sukur onumde cikolata dondurma ve hatta sarma yiyorlar gikim cikmiyor ama problem az yedigim icin tansiyon ve kan sekeri

Ciddi miii bunlari yiyolar ve azcik dahi tatmadin miii
Valla tebrikler ama cok cok az minicik yee sut ceker:)
ben tek basima spor yapmayi sevmiyorum bi yuruyuse cikiyorum
buarada evde 1 paket acilmamis lokum paketi var aklimda yesem mi yemesem die ama acmadim onun yerine beyaz leblebi attim biraz illa yiyecegim bisrylerr

Yeme yeme. Hele ki bu saatte hic bir sey yeme lisyeti yazdiktan sonra birsey yemeyecegine dair kendini sartlandir

Dün geldi biri 150tl aldı ama hem evim dubleks hem de o kadar güzel temizledi ki helal olsun aldığı para. Hiç soylemeden koltukları kapıları vs sildi çöp kutularindaki çöpleri döktü balkon korkuluklarini cifledi... terası da temizlicekti yetişmez diye durdurdum. 70metrekare teras var yarısı kapalı camlarını silecek boydan boya kapalı kısımda mutfak dolapları var oraları temizlemek ayrı bi gün olur zaten. Kadın pırıl pırıl temizledi gitti. Aynı gün yikamaciya gönderdiğim store perdeler ve halılar da geldi süper oldu. Benim eşim sadece storeları taktı çok iş yapmış gibi köpürüp durdu zaten bana tembelliginden haftada bir cağır temizlet der yeter ki ona iş yaptırmayayım

Seninle hemen hemen aynı kilolarimiz boyun kaç benim 165 boyum var en ideal kilom 56-57 ama hamile kaldığım kiloya 58e düşsem yeter ben de şu an 70kiloyum bi tartiliyorum 70.6 bi tartiliyorum 69.2 yiyip ictiklerime göre değişiyor heralde. Ama 2 gündür evdekileri gaza getirip 2-3 km yürüyoruz bugün 4-5km yürüdüm valla iyi geldi. Hareket etmedikçe amaaan nasılsa kilo veremem diye daha çok yiyordum hem psikolojimi duzeltiyorum hem de vucudumu insallah

Bravo boyle devam. Biraz leblebiden bisey olmaz cok sukur lokuma dayanabilmisin oley :) verecegiz ins kizlar bu kilolari. Kendime inandigim kadar sizlerede inaniyorum

Günaydın kızlar ben dün hiç dikkat edemedim yediklerime kendimi tutamadimsaat 10 gibi tatlı yedim bugün çok kararlıyim inşallah tutucam kendimibu arada dün sabah 63.7 çıkmıştım bugün 64.7 çıktım tartida

ohhh süper valla yaaaa miss gibim oldu evin
valla ısrarlı bi şekilde o kadın tutulacak ev dip köşe temizlenecek ben de sadece yerleştirme yapacağım diyorum
o da ısrarla benim kadar titiz silmez baştan savma yapar bide üstüne o kadar para vermem diiyip duruyor
ilk defa bişyde ısrarcıyım ve ben kazancam

cezalısın 1 tatlıya 1 mil yürüyeceksin birde akşam 10dan sonra yemişssin 2 mil yürüyeceksin bugün ona göre

Biraa sonra 3 mil leslie yurumeyi dusunuyorum. Herzaman 2 yapiyordum bugun 3e gecim bakalim dayanabilecekmiyim

ayy çok üşengecleştim yaaaa
bende istiyorum bakalım yapabilecekmiyim bugün

Aboooo yanmisim ben az önce de albeni yedim

o zaman şöyle yapalım başlangıc haftasındayız o yüzden
günde 2 adet ama gündüzleri bi tatlı hakkı olsun
ama tabi cılkını cıkartacak kadar değil

mesela albeni kalorisi yüksek onu 2 e böl
pasta dilimi en önce yarım dil
baklava ise ennnn faz 2 dilim

önümüzde ki hafta bu durum 3 günde 1
daha sonra haftada bir ödül günü olarak yapacağız

Tamam o zaman anlaştık canım.birden kesemiyorum çünkü sonradan saldırmak hissi geliyo ya ben önceden yemek yemeyi sevmezdim bile aha da böyle olursumama şimdi cildiriyorum yemek icin bi tayinim ciksa bi gitsem şu memleketten kendime gelcemevde oturmaktan gina geldi

Yeme yeme. Hele ki bu saatte hic bir sey yeme lisyeti yazdiktan sonra birsey yemeyecegine dair kendini sartlandir
Yok canim yemedimm..listeyi o zaman aksam yazayim gun icinde yazinca olmuyoo Hem eksiksiz olur :)

Benimde hamile kaldigim kilom 62 falan onuda gectim ilk hedef 65 olsun yeter insallah dahada vermek istiyorum.boyum 1.68 canim hemen hemen ayniyiz 58 de falan coook ince guzel duruyo ama suan icin cook zor

Bravo boyle devam. Biraz leblebiden bisey olmaz cok sukur lokuma dayanabilmisin oley :) verecegiz ins kizlar bu kilolari. Kendime inandigim kadar sizlerede inaniyorum
Saol canim evet dayandimm :) ama gun icinde hiiic dayanamiyorum illa o kahvenin yanina biseylerrr

evet o saldirma hissi bende deee oluyooo.. cezali gibi yemiyorum yemiyorum sonra bianda gozum donuyo saldiriyorum .. of bide ben sinirlenince ve evde bos oturunca coook yiyesim geliyo millet tikanir ben yemekten cikariyorumm

Bebiss simdi uyuduuu aksam ne yiyecegiz hakkinda hiiic fikrim yokk.. yapmasi sorun degil de ne yapacagini bulmak zor.. sizler neler yaptinizz,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…