Anneyle anlasamama...

Neye pişman olacaksiniz?
İnsanlık onurunuzu korudugunuza mi?
Esinizle annenizin anlasmasi gerekmiyor,siz anlasin,aralarinda asgari ama duzgun iletisim olsun yeter.
Dusunun ki kv sizi sevmiyor,istemiyor,siz onu severmisiniz?
Esiniz iyi bile sabretmiş.
Pisman olmakla demek istedigim, fazlami abartiyorum.. Bugün var Yarin yoklar sonra bisey olurda pişmanlık duyarmiyim, keskelerle yasarmiyim

Pisman olmakla demek istedigim, fazlami abartiyorum.. Bugün var Yarin yoklar sonra bisey olurda pişmanlık duyarmiyim, keskelerle yasarmiyim
Eninde sonunda hepimiz öleceğiz bugün var yarın yokuz. Böyle olduğu halde sizin bütün çekirdek ailenize yapılan bu kötü niyetli yaklaşımları kabul etmeyin.
Ayrıca kardeşinizi de doldurmuş anneniz saldırgan tutumuna aynen devam ediyor

Eninde sonunda hepimiz öleceğiz bugün var yarın yokuz. Böyle olduğu halde sizin bütün çekirdek ailenize yapılan bu kötü niyetli yaklaşımları kabul etmeyin.
Ayrıca kardeşinizi de doldurmuş anneniz saldırgan tutumuna aynen devam ediyor
Aynen, doldurusa gelmiş yine.. Benim hic arkamda durmadi zaten, ama ben cok kez onu korudum ona laf söylendiginde annem veya babam.

Aynen, doldurusa gelmiş yine.. Benim hic arkamda durmadi zaten, ama ben cok kez onu korudum ona laf söylendiginde annem veya babam.
Erkekler bu kadar ince düşünmezler. Sonuçta dolduruşa getiren kişi dünyada kendisini en çok seven kadın yani annesi. Annesine güvenmesi normal.
Ama unutmayın ki siz de bir annesiniz çocuğunuzu bu tarz kötü niyetli davranışlardan koruyup psikolojisine zarar vermeden yetiştirmek Allah katında da boynunuzun borcu bence. Çocuk anneniz yüzünden kendi anne babasından nefret ederse ilerde kimseye güvenip sağlıklı bir bağ kuramaz.

Suclu olmadiginiz yerde pismanlik duymazsiniz,neden duyasiniz?
Ama sizin duyacaginizdan da eminim,bu kadar şeyi sineye cektiginize göre

Annem bile olsa kimse haddini aşamaz hele ki çocuğuma karşı. Belli ki annen sınırını bilmiyor, annene sınırları ogretmelisin

Annemle o konuşmayi yapamam çünkü konusturtmaz o sekil yüzüne kapar zaten yaninsa olsam tokadi yerim.
Cocuk orda yatili kaldigi zaman ertesi gün almaya geldigimde bile aradigimda geliyoruz hazirla cocugu dedigimde "o ne demek" diyor.
Veya videolu görüşüyoruz hosuna gitmeyen bisey olunca yüzüne kapiyor.
Haftada 2 kere gittim zaman hic aramiyordum göstermiyordumda kizimi anca o gün görüyor..onda bile artik aramiyorsunda, gostermiyorsunda, kaciriyorsun, bize bağlanicak diye korkuyorsun diyor.

Zaten icindende aramak gelmiyor ararsan isine gelmedimi yüzüne kapar.. Disardasin ailecek resim yollarsin hemen bi elestiri yani pisman oluyorsun.. Video yollarim niye bukadar kisa senin videolarin basklarinki uzun uzun yani hep bi memnuniyetsizlik.
Seviyorum,aciyorum halinede tüm gün evde kapadi kendini abim babam isleri oldugu icin cogu zaman yanliz anliyorum onuda, ama boguyor beni bunu dedigimde boguyorsun diye evet dogru ben kötü kadinim diyor 😩
Cocukla ilgili dedigimde evde huzursuzluk cikiyor napiyorsuzki bi bu cocuga arada görüyoruz oluyor.. Herkesden fazla görüyorsunuz dedigimde basklari 1 hafta birakiyor yok izine gidiyor cocukla bahanesi.
Kizi olarak saymiyor güvenmiyor zaten bırakki anneligime güvensin. Biz olmasak adam (yani kocam senin adam diye hitap eder zaten) seni diverde söverde aldatirda, bizden korkusuna yapmiyormus 🤯 benide birakip dönemiyorlarmis.. Onlar dönerse bizde donmeliymisiz.. Hayali hep ic güveydi ona göre ev alindi mustakil esimde buna bastan hayir dedi.. Yani annenin tüm yasam sevinci gitti ben evlendi evleneli
Ben alingan oldugumu düşünmüyorum, benimde sen yapma anneannem yapsina cok takildigim yok zaten..ben öyle öğretme deme dedigimde ben diyebilirim, veya anneannede yapabilir yok saymadir.
Kizim iyi bisey yapar aaa ayni anneannesi, kötü bi davranış yapar bak bak ne öğretmissin kiza simdiden kesin siz öyle yapiyorsunuz diyorsunuz diye on yargıli yaklasim hep.
Size kiziniz sen git evine, kocanin yanina burasi benim evim, git gelme dese.. Seni sevmiyorum.. Öpme beni, dokunma, Sen benim annem degilsin anneanne benim annem demesi hosmu?

Kendime yasam alani kuruyorum ama kurkami istemiyorlar hep orda olayim dün gittiysem bugün niye gelmedin oluyor. Ne isin olabilir senin deniliyor hic anneni düşünmüyormusun sen deniliyor. Bencilsin vs.
Haklisiniz.. Ilk kacarak zaten onu göze alarak yapmistim, geri gelmemeliydim, esimde bin pisman beni dinlemedigine, tabii o ne bilsin aile icini
Tek bir cumle,çocuğunu başının altina al.
O senin cocugun,sessiz direnis göster.

Ben o konuda iyiyimdir,araya seffaf fakat hissedilen bir duvar koyarim,varligi hissedilir fakat ispatlanamaz.Küslük yapiyorsun diyemezler fakat asamazlar da.
Ben careyi böyle buldum.
Ailem esimi kotuleyemez bana,kotulese ben oraya bayramdan bayrama giderim ancak.

Ben o konuda iyiyimdir,araya seffaf fakat hissedilen bir duvar koyarim,varligi hissedilir fakat ispatlanamaz.Küslük yapiyorsun diyemezler fakat asamazlar da.
Ben careyi böyle buldum.
Ailem esimi kotuleyemez bana,kotulese ben oraya bayramdan bayrama giderim ancak.
Hayir canim,gideceksin,goruseceksin,daha belirli zamanlarda tabii,fakat sana ters gelen seyi duymayacaksin,duysan uygulamayacaksin,sagir gibi,guler yüzle,fakat israrla kendi bildigini yapacaksin.
Bana ters gelen seye müdahale etmicemmi mesela kizima bisey dediklerinde? Bende cok seyi es geciyorum duymazlikdan geliyorum, ama hep güler yüzlü onlarla hareket ediyormusum gibi ama yinede yapicami yapiyordum.. Ama konu cocukda uygulamalar konusmalar..
Cogu görüşmemeyi kistim busefer bizden uzaklaştırmak isziyorsun çocuğu, bize düşmansim, bizden uzak olmak istiyorsun deniliyor.. Yani anlamiyorlar bi türlü... Ailem var benimde dedigidme.. Iyi kari oldun artık aileni neyapicaksin deniliyor

Orkide,2 yil önceki konuna baktim da,annen sana sormadan kizinin saçlarını kesmis,neden kestin deyince de senden izin mi alacagim diye bagirip cagirmis.
Sizin durum cok vahim ya,bu safhaya kadar beklenir mi?
Ben coktan duvarlari örmüş,bir küçük kapı bırakmıştım ancak.
Annen cocugu kendi dogurdu saniyor,siz nasil bir cocukluk yasadiniz?
Niyeti telafi bile olsa cok cok yanlis...

Bana ters gelen seye müdahale etmicemmi mesela kizima bisey dediklerinde? Bende cok seyi es geciyorum duymazlikdan geliyorum, ama hep güler yüzlü onlarla hareket ediyormusum gibi ama yinede yapicami yapiyordum.. Ama konu cocukda uygulamalar konusmalar..
Cogu görüşmemeyi kistim busefer bizden uzaklaştırmak isziyorsun çocuğu, bize düşmansim, bizden uzak olmak istiyorsun deniliyor.. Yani anlamiyorlar bi türlü... Ailem var benimde dedigidme.. Iyi kari oldun artık aileni neyapicaksin deniliyor
Ne dediklerinde mesela?
Kv yapiyordu benim,oraya gidince,kizim bana sarilir yatar,aslanim burda kalir filan.
Halbuki yuzlerine bakmamislardi bebekken.
Ben hic cevap vermeden,hadi bakalim montlarimizi giyelim diyordum.
Evde de diyordum,baskasinin evinde kalinmaz,herkes kendi evinde yasar diye.
Oyle oyle alisti cocuklarim.
Annem de biraz yapti birseyler ama devam ettiremedi.
Babama bile demeye basladi,annesi bilir,o ne derse o:))

Ayrica son paragraftakileri desinler,ne olacak?
Anlamiyorlarsa anlamasinlar.
Ki bal gibi de anliyorlar,ancak ego savaşı

Annen,biz de cocuk buyuttuk deyince,evet biliyorum,o yuzden kizimi ben buyutecegim de.
Ben annemin dizinde yattigimi hic bilmem.

Yaninda yatip bana sarildigini da.
Gecen gun ergenlikteki oglum,saclarini oksarken dizimde uyuyakaldi.
Uyanmasin diye ayagim uyustugu halde 1 saatten fazla kıpırdamadım.
Oylece oglumu seyrettim.
Kizim her aksam bir bahaneyle dizimde zaten:)
O da koca kiz.
Bunlari tatmamisiz bile,bir de diyorlar ya,biz de cocuk buyuttuk=/
Evet büyüttüler,yaralı,yamalı=/
Biraksinlar da biz istedigimiz gibi büyütelim,sira artik bizde...

Annen,biz de cocuk buyuttuk deyince,evet biliyorum,o yuzden kizimi ben buyutecegim de.
Ben annemin dizinde yattigimi hic bilmem.

Yaninda yatip bana sarildigini da.
Gecen gun ergenlikteki oglum,saclarini oksarken dizimde uyuyakaldi.
Uyanmasin diye ayagim uyustugu halde 1 saatten fazla kıpırdamadım.
Oylece oglumu seyrettim.
Kizim her aksam bir bahaneyle dizimde zaten:)
O da koca kiz.
Bunlari tatmamisiz bile,bir de diyorlar ya,biz de cocuk buyuttuk=/
Evet büyüttüler,yaralı,yamalı=/
Biraksinlar da biz istedigimiz gibi büyütelim,sira artik bizde...
Cocukken sevgi sorunu yoktu yatardimda oksanirdimda, rahat ettirilirdimde... Ama gel gelelim sevdiği kadar laflariylada ezerdi... Seni hayirli birine versemde kurban kesicem, seni alan napsin 3 güne kapiya koyar, sen benden cikmis olamazsin, abin senden insanlikli hep öyleydin sen odundun hatta öküz der.. Derde der... Sonra siniri geçince sevmeye gelirdi.. Yani böyle gecti gencligim

Cocukken sevgi sorunu yoktu yatardimda oksanirdimda, rahat ettirilirdimde... Ama gel gelelim sevdiği kadar laflariylada ezerdi... Seni hayirli birine versemde kurban kesicem, seni alan napsin 3 güne kapiya koyar, sen benden cikmis olamazsin, abin senden insanlikli hep öyleydin sen odundun hatta öküz der.. Derde der... Sonra siniri geçince sevmeye gelirdi.. Yani böyle gecti gencligim
Fakat simdi de psikolojik siddete ugruyorsun.
Ben iyi anneyim,kizini da senden iyi büyütürüm mesaji veriliyor açık açık.arti esin asagilaniyor,hadi cocukluk bir sekilde gecip gidiyor da bunlari yasasam bilmem ne yapardim...
Esime saygililar,esim cogu zaman gidemez,olsun isi var yorgundur derler.
Cocuklara babalari ve benim hakkimda saygi uyandirici konusurlar.Bunlar dengeliyor beni,memnunum genel anlamda...

Annen abin seni sindirmişler, gururunu onurunu ayaklar altına almış eziyorlar sen de izliyorsun. Gözünü aç, eğer evladını ona kurban vermek istiyorsan böyle devam et, kurtarmak istiyorsan uzak dur.

Kendin için lütfen tedavi ol, yaralısın, ezilmişsin, manipüle edilmişsin ve ne halde olduğunu göremiyorsun bile.
Kendine gel!

Kızı bizden kaçırıyorsun derse evet siz akıllanana dek göremeyeceksiniz diyeceksin, benim kızım diyeceksin. Yanınd yanlış bi söz söyledi mi kızını alıp döneceksin evine! Ağlarsa da ağlasın. Eğer kontrolü eline almazsan şımarık bir kız olacak, ve artık senin kızın değil annenin kızı olacak.

Annen abin seni sindirmişler, gururunu onurunu ayaklar altına almış eziyorlar sen de izliyorsun. Gözünü aç, eğer evladını ona kurban vermek istiyorsan böyle devam et, kurtarmak istiyorsan uzak dur.

Kendin için lütfen tedavi ol, yaralısın, ezilmişsin, manipüle edilmişsin ve ne halde olduğunu göremiyorsun bile.
Kendine gel!

Kızı bizden kaçırıyorsun derse evet siz akıllanana dek göremeyeceksiniz diyeceksin, benim kızım diyeceksin. Yanınd yanlış bi söz söyledi mi kızını alıp döneceksin evine! Ağlarsa da ağlasın. Eğer kontrolü eline almazsan şımarık bir kız olacak, ve artık senin kızın değil annenin kızı olacak.
Hele abinin soyledikleri:olamaz:
Benim yakinim soylese bir daha beni goremez,ciddiyim...

Yanlis anlamayin ama elleriyle bir canavar yaratiyorlar, butun huylarini boyle sekillendirip basiniza atacaklar ergenliginde siz ugrasacaksiniz. Acilen ayaginizi ordan kesmeniz lazim, sonu ne olursa olsun

Back
X