Annemle o konuşmayi yapamam çünkü konusturtmaz o sekil yüzüne kapar zaten yaninsa olsam tokadi yerim.
Cocuk orda yatili kaldigi zaman ertesi gün almaya geldigimde bile aradigimda geliyoruz hazirla cocugu dedigimde "o ne demek" diyor.
Veya videolu görüşüyoruz hosuna gitmeyen bisey olunca yüzüne kapiyor.
Haftada 2 kere gittim zaman hic aramiyordum göstermiyordumda kizimi anca o gün görüyor..onda bile artik aramiyorsunda, gostermiyorsunda, kaciriyorsun, bize bağlanicak diye korkuyorsun diyor.
Zaten icindende aramak gelmiyor ararsan isine gelmedimi yüzüne kapar.. Disardasin ailecek resim yollarsin hemen bi elestiri yani pisman oluyorsun.. Video yollarim niye bukadar kisa senin videolarin basklarinki uzun uzun yani hep bi memnuniyetsizlik.
Seviyorum,aciyorum halinede tüm gün evde kapadi kendini abim babam isleri oldugu icin cogu zaman yanliz anliyorum onuda, ama boguyor beni bunu dedigimde boguyorsun diye evet dogru ben kötü kadinim diyor

Cocukla ilgili dedigimde evde huzursuzluk cikiyor napiyorsuzki bi bu cocuga arada görüyoruz oluyor.. Herkesden fazla görüyorsunuz dedigimde basklari 1 hafta birakiyor yok izine gidiyor cocukla bahanesi.
Kizi olarak saymiyor güvenmiyor zaten bırakki anneligime güvensin. Biz olmasak adam (yani kocam senin adam diye hitap eder zaten) seni diverde söverde aldatirda, bizden korkusuna yapmiyormus

benide birakip dönemiyorlarmis.. Onlar dönerse bizde donmeliymisiz.. Hayali hep ic güveydi ona göre ev alindi mustakil esimde buna bastan hayir dedi.. Yani annenin tüm yasam sevinci gitti ben evlendi evleneli