Annemin tavırları çocuğumla olab ilişkilerimi etkiliyor bir anne olarak ben de kendi evladımı korumak zorundayım yazın. Bu kadar çekinecek ne var ki? Hala bahane arıyorsunuz. Bahaneye gerek yok. Anneniz kendisine çeki düzen vermedikçe bu mesafe artacak diyin. Annenize de diyin abinize de
Bahane aramak degil... En son gittigimde konustum cocugun tavırlari bana karsi yanlisligini...Annem bozuyorsak cocugunu gelme ozaman dedi hemen kaslarini catarak bende bu gidisle öyle olucak zaten dedim.
Abim olsun cocuk bu çocukluğunuda yasatmicaksin, ileride gecer onlar diyor..
Kizim evimizde öyle degil yasinin verdigi dinlememzlik var o ayri... benim peşimde pervane ama yinede bazen sen benim annem degilsin, anneannem gelicek alicak götürücek beni evimize gelmicem bida diyor, sevmiyorum anneyi babayi diyor... anneannedeyken veya anneanneyi videoda görmesi yetiyor degismesi icin, birden tavırları değişiyor hircin oluyor yine bana karsi.
Annemde diyor simariyor simarsin şimarabilir anneannede. Benim gözümde simarmak baska bisey.
Rahatsiz olduğum annem aramasa abim arar nerdesin der.. bugün 3.gun gitmedigim... 2 gün gecmicegini anlatiyorlar bu sekil.
Abimin mesaja cevabi ayri bi mükemmel zaten.