Antalya IVF mi yoksa Vitale mi?

1Annakarenina

🕊️🕊️
Kayıtlı Üye
30 Mart 2023
671
390
33
Merhaba, 2 düşük ve başarısız birinci basamak tedavilerde sonra tüp bebeğe karar verdim. Sonra gebelik tedavimi Vitalede Ali Fuat Şengör yaptı şubat ayında beridir de ona gidiyorum. Tüp bebekte Antalya IVF mi yoksa Vitale mi onu bilmiyorum. Sanırım paslaşarak çalışıyorlar. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

Merhaba, 2 düşük ve başarısız birinci basamak tedavilerde sonra tüp bebeğe karar verdim. Sonra gebelik tedavimi Vitalede Ali Fuat Şengör yaptı şubat ayında beridir de ona gidiyorum. Tüp bebekte Antalya IVF mi yoksa Vitale mi onu bilmiyorum. Sanırım paslaşarak çalışıyorlar. Deneyimli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Merhaba Paslaşarak çalıştıklarını nasıl anladınız

Burda bir yorumda okudum. Vitalede Tüp bebek yapan bir hanım opu işlemini antalya IVF de yapmış . Zaten biliyorsunuz yan yana yerler.
Evet, benim de bir düşük ve antalya ivf de olumsuz bir tüp bebek deneyimim oldu, merkezden genel olarak memnun kaldım ama transfer bile olamayınca ben de düşünüyorum ne yapacağımı.. şafak olgan nasıl bilginiz var mı?

Bir arkadaşım Ali Fuat beyde tedavi gördü şimdi ikizleri var, memnundu ama detaylı bir bilgim yok maalesef yanlış bir şey söylemek istemem.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻

Merhaba, Şafak Olgan’ın hastasıyım. Sonsuz tavsiyemdir. Şafak Olgan diye aratırsanız hakkında da detaylı yorumlarım var. Vitale, gelecek tüp bebek ve Antalya İVF doktorlarıyla da görüşmüştüm. İçime en çok sinen Şafak hoca olmuştu. İlk seferde hamile kaldım. Çok rahat bir süreç geçirdim Memorial’da. En azından bir görüşün derim.

Erkek faktöründe iyi değiller ivf ve vitale ,sperm dna hasarı baktırın düşük sebebi o olabilir,biyogen bakıyor Antalyada

Erkek faktöründe iyi değiller ivf ve vitale ,sperm dna hasarı baktırın düşük sebebi o olabilir,biyogen bakıyor Antalyada
Bu konuda bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Örneğin biz tüp bebek yaptığımız zaman genetik ayrıştırmalı yapacağız. Yine de eşimin sperm dna hasarı baktırması gerekir mi

Bu konuda bilgim yok beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Örneğin biz tüp bebek yaptığımız zaman genetik ayrıştırmalı yapacağız. Yine de eşimin sperm dna hasarı baktırması gerekir mi
Evet bakılsa iyi olur ,erkekte sorun olsa bile önemsemiyorlar çünkü.

Evet bakılsa iyi olur ,erkekte sorun olsa bile önemsemiyorlar çünkü.
D deniz1414 biyogen ile görüştüm test 6.750 tl dediler. 3 gün perhiz süresi var. Ve numuneyi kendileri almıyormuş. Antalya IVF de örnekverin ordan biz alabiliriz dediler. Ben Vitale'den takipli olduğum için Vitale'de numune verip kendimiz onlara götürebilirmişiz

D deniz1414 biyogen ile görüştüm test 6.750 tl dediler. 3 gün perhiz süresi var. Ve numuneyi kendileri almıyormuş. Antalya IVF de örnekverin ordan biz alabiliriz dediler. Ben Vitale'den takipli olduğum için Vitale'de numune verip kendimiz onlara götürebilirmişiz
İkisi bi çalışıyor ivf vitale zaten? İvf de verin

Burdur'da yaşıyoruz. Bir sonraki muayene zamanı geldiğimizde ivf Ayrıca ücret talep etmezse orda veririz diye düşündüm

Back
X