Antidepresan

Bir de kafana göre bırakma ilacını , ben kendim bıraktım dört günün sonunda öyle mutsuz hissediyordum ki kendimi öldürebilirdim. Prozac bence faydali bir ilaç, cok ilaç kullandım en iyisi bu geldi bana

Ben 10 sene oldu kunlanalı mg na göre degişiklik gösterebilir eşinizde paylaştınız mı
Eşim ne yazık ki çok anlayışız bu durumu eksiklik ve kusur olarak görecektir ki öyle.onun hiç desteği yok manevi anlamda, ailem de başka şehirde.yine de bugünlere şükrederek daha iyi bir yaşam içersinde olmak istiyorum manen.özellikle çocuklarım için.

Prozac kullanmama rağmen hala çok isteksiz ve sinirliyim.kilo ve uyku konusunda problem yok aksine iştahım bitti.ama hep sinirliyim ben,asıl problemim bu.

Ben buradan ilaç ismi versem alıp içecek misin yani?
O çocuklar depresif ve sinirli bir anne görmekten ne kadar mutsuzdur çok üzülüyorum bu konulara. Lütfen çocukların için düzenli olarak doktora git.

Ben buradan ilaç ismi versem alıp içecek misin yani?
O çocuklar depresif ve sinirli bir anne görmekten ne kadar mutsuzdur çok üzülüyorum bu konulara. Lütfen çocukların için düzenli olarak doktora git.
Hayır tabi sadece neden bu ilacın bir faydasını göremiyorum diye kullananlara soruyorum.

Depresyon mu öfke kontrolü mü sizinki tam anlamadım.

Ben daha önce 1 sene kadar lustral (50 mg) kullandım. Depresyon ve panik bozukluk için, lakin hiçbir değişiklik hissetmedim ne bir yan etki ne doğrudan etki :) sadece cinsel isteğim azalmıştı, evliyken de iyi olmuyor bu durum.

Faydasını da görmediğim ve de ilaçla ömür geçmeyeceği için doktor kontrolünde bıraktım ilacı. Biraz psikoterapi gördüm bir de İyi Hissetmek diye bir kitap vardı oradaki alıştırmaları kendi kendime hep yaptım en çok faydayı bundan gördüm. Bana zarar veren etmenleri/duyguları/olayları hayatımdan çıkarmayı ya da minimize etmeyi öğrendim. Depresyonum uzun zaman önce kayboldu hatta stresli bir dönemden geçmeme rağmen -şükürler olsun- içimde bir hayat coşkusu var. Panik atak da neredeyse iki yıldır olmuyor kontrol etmeyi öğrendim.

Benim eşim de anlayışsızdı pek destek olmazdı bana, zaten ruhsal çöküntümün en büyük nedeni de oydu, o yüzden onu çok sevmeme rağmen hayatımdan çıkardım gerçi bu konuyla ilgili değil :)

Fakat bunlar kendi kendine olmuyor işte, profesyonel yardım ve en önemlisi kararlılık ile oluyor.

Doktora gidin bu nedenle ihmal etmeyin, geçmiş olsun.

Baslamak kolay birakmak zordur. Doktorsuz birakilmaz.

Öfke kontrolü de gerekli sinirli biriyimdir törpülemeye çalışsam da.ama depresyonda var.devlet hastanesinde de ilerde boşanma durumum olursa alehime kullanılma ihtimalinden dolayı gitmek istemiyorum.özele gitsem çok tutar diye düşünüyorum.bilmiyorum yani ama bu ilaç beni sakinleştirmiyor.

Boşanmada aleyhine kullanılma ihtimali var mı bilmiyorum.

Ama bu tür ilaçlarda, gerek görüldüğünde mg yükseltilir. Ben 2 yıla yakın tedavi gördüm ama çok ağır bir durum değildi benimki. 10 mg başladım, sonra 20ye çıkarttı dr.um.

Kafana göre böyle birşey yapma sakın ve sakın. Ayrıca reçetesiz nasıl veriyor eczacı sana ilacı? Hele ki bilinçsizce bırakman bir de yüksek dozsa intihara kadar götürebilir seni. Ben son dönem 5 mg.a düştüm. Doktor bıraktırdığında 1 ay çıldıracak kadar düşme yaşadım ve yattım hep. Sakın kafana göre davranma bu konuda...

Bana yillar sonra iyi geldi
Ama uyku sorunum var ve asosyal oldum.Bunlar kaldi.
Isim hareketli klio verdim.E..r kilo yapmiyor neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…