Aptal yerine konmak istemiyorum.

o çeyreği hayatta alıp veremem orası ayrı dert,
çeyreği alan kv o vermeli eşime de dedim. yengeye de durumu açıkladım. ama hala utanmazlık yapması beni sinir ediyor. ama yetiştirilme şeklimiz mi bilmem kendimi de suçlu hissediyorum alttan alttan .

Bence siz bir çöp bile almayın artık o size alsın
Gelinlere çok hediye alıyor herkes diye anlatın
Evet bunu herkes yapamaz ama hak ediyorlar artık

ne vicdansızlık ama bu gibi şeyleri bende gördüm. 6 ay kadar beraber oturduk, yağ hemen bitti, evde yiyecek bırakmadınız, şampuan çabuk bitti gibi şeyler derdi. inan doymazdım sofrada korkudan.

tabiki de vermeyin ben bilsin diye belki anlar utanır,olurmu öyle şey der gibi düşündüm.

Benzer bir durum var bizde de anne kişisi sürekli kendini acındıyor. Eşimin merhameti ile oynuyor kısaca . Tavır koyamıyorlar ne kadar haklı olduğumuzu bilseler bile

ne vicdansızlık ama bu gibi şeyleri bende gördüm. 6 ay kadar beraber oturduk, yağ hemen bitti, evde yiyecek bırakmadınız, şampuan çabuk bitti gibi şeyler derdi. inan doymazdım sofrada korkudan.
Neyse ki eşiniz ılımlı, benim babam da şirret bir adamdır şuan duruldu ama, eşiniz ılımlı olduktan sonra mesafe koyar çözersiniz

O da büyük ayıp, dedikoduya malzeme arıyor o da sizi dinleyerek galiba
Huyunu bildiğim için onun yanında telefonda konuşmamaya özen gösteririm, iyiki aynı şehirdeyiz yatili kalsa ozel hayatimiza kadar inceler. Ama başkalarının hakkında duyduklarını dinlediklerini anlatmaya çalışıyor cok yoruyor beni

Senin maddi durumun kötüymüş yememiş çocuklarına giydirmissin diceksinde iste Allah annenize sabır versin yediği yemeğe karışmak nedir ya

Yenge de kayinvalidenden beter. Çocuğa takılan altının borcu mu olur? Takmasaymis. Utanmadan istiyor bir de. Sen sıyrıl bunlardan bence hiç muhatap olma.

Aaa kibarca altınını istemiş kadın, kayınvalidenin sizi düşürdüğü duruma bakar mısın ne kadar ayıp ya.

Senin maddi durumun kötüymüş yememiş çocuklarına giydirmissin diceksinde iste Allah annenize sabır versin yediği yemeğe karışmak nedir ya
Hala çekiyor valla kadın
Annemler şehir değiştirdi neyse ordan balkabağı istemiş bizimkiler gçtürmüş, günlerce tlfn edip kavga etti kötü çıktı kabak diye
İnsan birine anlatmaya utanıyor bunları
Biz aç da gezdik küçükken kimseye açız demedik annemiz bize böyle öğretti
Allah anneme yardum etsin sağolun

Kesinlikle siz haklısınız.

Kv bizim düğüne gelemeyen akrabalarından gelen paraları tek tek yazmış bana vermişti.
Bende kalmasın dedi.
Önüne gelene anlat bence görsün dünya kaç bucak.
Et konusunda da kemiği olsa gene göndermem.

Aç kalsın ya da az yesin de buzdolabına et alsın.

Benzer bir durum var bizde de anne kişisi sürekli kendini acındıyor. Eşimin merhameti ile oynuyor kısaca . Tavır koyamıyorlar ne kadar haklı olduğumuzu bilseler bile
Çok üzüldüm. Ben ailemle görüşmüyorum hayat bakışımız farklı. kardeşilerimle görüşüyorum mesela. ben bu tavrı koyabiliyorum eşimkoyamıyor

kayınvalide pek fena. ama konu kendi kızları olunca herşeyi ortaya dökerler sizin elinizdekini alırlar . sıra size gelince seni beni mi var deyip su gibi üste çıkarlar. çocuklarınızın rızkını vermeyin . ayıp. ayrıca yedik deyin gelip bakacak değil ya

Yenge de kayinvalidenden beter. Çocuğa takılan altının borcu mu olur? Takmasaymis. Utanmadan istiyor bir de. Sen sıyrıl bunlardan bence hiç muhatap olma.
Onlara göre borç, aile içi düşüncelerini biliyorum. hatta cocuğa takılan çeyreği ev hediyesi olarak geri ödemek ne kadar mantıksız ama duydum yapıyorlarmış böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…