- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
- Konu Sahibi kelebek_38
-
ikimizin ailesininde bütün ,ihtiyaçlarında kullanıyoruz aslına ama ya eşim ya ben kullanıyoruz öyle bir sıkıntı yok çok şükür...
şöyleki dizel yada gazla çalışan kiralanmış bir arabanın kira + gaz ücretiyle bizimkinin sadece benzini aynı olur .Hatta kiralandığında daha ucuza gelir aslında.Ben olsam kiralarım istemem heralde kimsedenHer isteyene vermem ama sevdiğim biriyse ve düğün gibi ekstra bi durum varsa seve seve veririm..
Bugun sana yarın bana demişler.İki gün sonra sizin arabanız olmaz onların olur ve işiniz düşerse türettiğiniz bahanelerin saçmalığını anlarsınız.
Size ne? Sonuçta benzini siz koymayacaksınız.
Ama onlar red cevabı almayacaklarını umarak sizden istemişler.Yani muhakkak kırılmışlardır..şöyleki dizel yada gazla çalışan kiralanmış bir arabanın kira + gaz ücretiyle bizimkinin sadece benzini aynı olur .Hatta kiralandığında daha ucuza gelir aslında.Ben olsam kiralarım istemem heralde kimseden
herhangi bir hesap yok kırıldılarmı acaba diye düşünüyorum üzmek istemem
arabayı kendimiz kullanıyorsak mesele yok iki tarafada sürekli ihtiyaçlarında destek oluyoruzKasko yoksa size de yok ya da bakımı yoksa size de yok. Bunlar sizin için normal onlar için mi sorun olacak ki?
İlerde senin kardeşin isteyince de eşin aynısını yapacakır, o zaman nasıl kardeşine kirala diyeceksin bir düşün istersen...
kasko olmayınca kaza olursa sıkıntı yaşanır bu manada denmiştir .Kasko yoksa size de yok ya da bakımı yoksa size de yok. Bunlar sizin için normal onlar için mi sorun olacak ki?
İlerde senin kardeşin isteyince de eşin aynısını yapacakır, o zaman nasıl kardeşine kirala diyeceksin bir düşün istersen...
kasko olmayınca kaza olursa sıkıntı yaşanır bu manada denmiştir .
onu demiyorArkadaş da onu diyo kasko yokken kazayı konu sahibi de yapabilir Allah esirgesin
onu demiyor
kaza yapılırsa onlar ödemek zorunda kalır neden sıkıntı çıksın .Bir de ondan mesul olurlar .Dezavantajdır kaskosuz araba ile trafiğe çıkmak
ben karşıyım ama görümce diosun aileden biri bide araba kullanımı nasıl onu bilmek lazım ayıp olmuş olabilir ama izah ettiyseniz güzelce belki anlayışla karşılarlar umarım,Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
kasko olmayınca kaza olursa sıkıntı yaşanır bu manada denmiştir .
şöyle söyleyelim kaskosu yok kaza yaparsalar ceplerinden ödeyecekler miydi. ayrıca Allah korusun ama ölümlü kaza da araç kimin üzerine kayıtlı ise kaza nın sorumlusu odur. bu riski göze alacak mısınız. bunlar problem değil diyorsanız hay hay :)Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?