- Konu Sahibi kelebek_38
-
Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
Asla vermek istemem. Düğüne gidecek para bulamıyosa eksik kalsın bi zahmet.Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
Aynen zaten zarar cerdiğinde yerine alacak parası olsa kendine alır insan. Ben de isteyemem. Bu millet nası rahat anlamıyorum. Bu devirde hala kıyafet isteyen var farklı giyebilmek için. Veriyosun altı ay gelmiyo geri.Siz size mantıklı geleni yapmışsınız zaten.
Neden sorgulama gereği hissettiniz şimdi?
Hatalık- ölüm gibi durumlar dışında ben olsam başkasından emanet araba zaten istemem. Adı üstünde emanet.
Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
hastalık ve cenaze gibi durumlar dışında arabanın emanet verilmesinden yana değilim.
diğer türlü kullanım lükse giriyor düğüne mi gidiyor gitsinler kendi imkanlarıyla
araba emanet verilmez kesinlikle
hem almam da arızasının çıkacağı vardır hep emanet alındığında vuku bulur .
iyi yapmışsınız .
aslında hayır diyebilen insanlar değiliz eşimle ...öyle sertce araba kiralayın falanda demedik zaten durumları çokda iyi değil eşim güzelce konuştu ...aslında eşim düğüne gitmelerini bile istemiyor düğün eniştesinin bir arkadaşı ama samimi değiller ailece tanışmazlar iş dolayısıyla tanışıklıkları var tabi karışmak bize düşmez ama gidişgelişler 1000 civarı olcak hatta eşime maddi destek olabileceğimizi söyledim...sizin için uygun değilse sorun değil bence
iyiyiz diye her şeyi vermek zorunda değilsiniz
belki bir şey olmayacak belki olacak
eşinle oturup konuşmuşsun zaten
vermeme tarafıymış
ister küssünler ister küsmesinler
hayır demeyi bilmek en güzelidir
kırıcı konuşmadıysanız problem yoktur.
üzülme
hamile kaldığımda arabamız yoktu çevredeki herkes (eş dost arkadaş)biz sizi götürürüz veya arabayı veririz gidersiniz diyorlardı kontrol ve doğum için...eşim ,kontrol her ay olacak ben kimseye boyun bükemem kiralayalım dedi...öyle yaptık...zaten kimsede alın araba demedi...doğumum bir pazar sabahı 6 da başladı...sürekli kiraladığımız adam saat kaç olursa olsun arayın araba getireyim demesine rağmen telefonu açmadı....başka bir rent a car aradık adam namaza kalmış sanırım öyle duydu telefonu...neyse kiraladık gittik doğum yaptım 2 gün için ücret ödedik bizi sarstı elbette fakat o atıp tutanların hiç biri ortada yoktu...velhasılı kelam araba aldık ve kimseye vermiyoruz eşim yinede hamile komşuma göz kulak olmamı eğer bi sorun yaşarsa hastaneye götürmemi tembih etti....bende götürürüm elbette kıyamam ama asla aracımı vermem kimseye çünkü hem araçsızken çok sıkıntı çektim.hemde krediyi öderkennn çok uzattım kusura bakmayın...
aslında hayır diyebilen insanlar değiliz eşimle ...öyle sertce araba kiralayın falanda demedik zaten durumları çokda iyi değil eşim güzelce konuştu ...aslında eşim düğüne gitmelerini bile istemiyor düğün eniştesinin bir arkadaşı ama samimi değiller ailece tanışmazlar iş dolayısıyla tanışıklıkları var tabi karışmak bize düşmez ama gidişgelişler 1000 civarı olcak hatta eşime maddi destek olabileceğimizi söyledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?