- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
- Konu Sahibi kelebek_38
-
Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
canım öyle durumlarda bizde alırız bırakırız .Ben evlerinden alır evlerine bırakırıp hep ama kazada yapacaksak kendimiz kullanıyoruzya sorun olmuyor tabibiz kardeşlerime veriyoruz çünkü gerçekten ihtiyaçtan istiyorlar.abimin arabası yok.babamın yanına ailecek gidebilmek için veriyoruz.başka türlü gidip gelmeleri mümkün değil.
yok canım ödeyemezler...şöyle söyleyelim kaskosu yok kaza yaparsalar ceplerinden ödeyecekler miydi. ayrıca Allah korusun ama ölümlü kaza da araç kimin üzerine kayıtlı ise kaza nın sorumlusu odur. bu riski göze alacak mısınız. bunlar problem değil diyorsanız hay hay :)
Benim evlenmeden önce almış olduğum bir arabam var ...Eşiminde eski bi arabası vardı sattı ikimiz ortak bir araba kullanıyoruz.Bu hafta sonu görümcem ailesi ile il dışına (3-4 saatlık mesafe)düğüne gideceklerdi bizden araba istediler düğün arkadaşının oğlunun ...Eşimde bana sordu oturduk konuştuk bizimki benzinli çok yakar,bakımı yapılmamış ,kaskomuzda yok araba kiralayıp gitmelerinin daha uygun olduğunu düşünüp söyledik şimdi sorun kırdıkmı onları acaba siz olsanız verirmiydiniz .Eşimin ailesi ile aramız iyi sürekli de görüşürüz.
onuda dedim aslında eşime sen getir götür dedim işi var adamın canıçıkar çok yorulur kabul etmedi...Normalde şehir içinde öyle yaparız aslında ya ben ya o getirir götürür...Biz de yeni araba aldik. En buyuk korkularimdan biri herkesin araba istemesi ve esimin hayir diyememesi.
Henuz bir kisi istedi.
Ben de esime s÷n gotur getir ama araba verilmez diyorum surekli.
Allah korusun bi kaza yapsalar bu vebali kaldiramam. Karsi taraf da sucluluk psikolojisinden kurtulamaz gibi geliyor.
Acil durumlarda gece gunduz kim ne zaman yardim isterse gotur getir derim hep. Amaaaaaa 4 saat uzaga hem de dugune keyfi bir gidise yok olmaz.
En guzelini soylemissiniz. Bu arada kaskosuz siz de kullanmayin derim.
Hic kafaniza takmayin.
iyi niyetten çok şey kaybediyoruz canım :)yok canım ödeyemezler...
ben asla kimseye arabamı vermem.vermedim de bugüne kadar.uzun yola eşim bile gidecek olsa eşime bile vermiyorum arabamı.kendi arabasıyla gitsin banane.bazen babanesini yazlığa götürecek oluyo.babanesi tutturuyo benim arabamla götürmesi için.daha lüks bir model.hava atacak ya komşulara.neyse.hassasım bu konuda.en son geçen hafta erkek kardeşim istedi.5 arkadaş tatile gidecekler.daha 18 yaşında genç oldukları için araba kiralama olayı bütçelerini aşacaktı.2 gün direndim vermicem diye.gitmelerine 1 gün kala baktım arabayı kiralayamamışlar kıyamadım.herşeyim o benim.feda olsun kardeşime dedim ve verdim arabayı.verdim ama boyumun ölçüsünü aldım.araba tertemiz geri geldi gelmesine ama bugün postacı geldi.radara girmişler.400 tl.sinirden kuduruyorum şuan.aralarında para toplayıp ödesinler.banane.bir daha asla vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?