araba için kredi çekmek mantıklımı?

Ne kadar birikiminiz var, 10 bin tl cekecekseniz bir 20 30 da kenarda vardir diye dusunuyorum. Bu sizi zorlamaz ama bizim gibi 20 bin birikim varken 60 binlik araba alacaksaniz asla asla asla derdim.
Aylik 1400 arabanin taksidi
Kaskosu sigirtasi yillik 1500 tl, aylik 250 300 benzin parasi.., aman zor valla

araba yatırım aracı degıl masraf , ıhtıyac varsa gercekten ve borc harcta olmayacak tabı baska kredı vs.. alınabılınır... Ama zevk ıcın almayın derım, bırde ev alma ve bebek planları kuruyorsunuz bır kere ev alma nıyetınız varsa pesınat sart ve bebek baslı basına masraf...
bırde araba alacaksan kaskosu zorunlu sıgortası yıllık vergılerı ıkı yılda bır genel bakımları vs derken yakıtını saymadım dıkkat edersınız aylık en az 300 tl masrafı olur yattıgı yerden...
o nedenle ıyı dusunun..

Evinize ne kadar para giriyor canim?
Bir de arabanin aylik masraflarini karsilayabilecek misiniz onu da goz onunde bulundurmalisiniz elbette
AYLIK EVE 3200 TL CİVARINDA GİRİYOR 880 STANDART MASRAFIMIZ VAR GERİ KALAN BİZE KALIYOR KREDİ KARTINI SAYMIYORUM FATURALAR FALANDA YOK TABİ İÇİNDE BENİM MAAŞIMLA İŞİMİZ YOK YANİ BEN ASGARİ ÜCRET ALIYORUM

Bu kosullarla arabayi finanse etmek zor gorunuyor
Biraz sartlarin olgunlasmasini bekleseniz?

Bence eşya borcunuz bitince araba kredisi isine girebilirsiniz. Hem de o zamana kadar bıraz bırıkım yaparsınız

Bu kosullarla arabayi finanse etmek zor gorunuyor
Biraz sartlarin olgunlasmasini bekleseniz?
Bİ ARKADAŞ DEMİŞ YA 40 YASINA GELDİKTEN SONRA NAPAYIM ARABAYI GENÇKEN GEZEMEDİKTEN HAFTA SONLARI EVDE KÖS KÖS OTURMAKTANSA DİYE :) BENİM MAAŞIMA İYİLEŞTİRME OLMAZ EŞİMEDE YENİ ZAM GELDİ EV KİRA YANİ EV ALMA DURUMUMUZ ŞU AN SIFIR BİZDE DİYORUZ ŞU AN BORCUMUZ YOK BENİM MAAŞIMDA ELİMİZDE KALIYOKEN HAZİRAN AYINDA ARABA ALALIM. ŞEHİR DIŞINA ÇIKMAK İÇİN RAHAT GEZMEK İÇİN FALAN KARDEŞİMİN TEMMUZDA DÜĞÜNÜ VAR BAŞKA ŞEHİRDE.. BENİM YAŞADIĞIM ŞEHİRDEDE OLACAK BİRAZ RAHAT ETMEK İSTİYORUZ YA NE BİLİM..

Anliyorum canim
Alacaginiz ucuz araba cok masraf cikarir evin onunden cok serviste durur diye dedim hic yoktan aylik 1000 liraya mal olur, kaldirabilirseniz tabiiki alin derim

Anliyorum canim
Alacaginiz ucuz araba cok masraf cikarir evin onunden cok serviste durur diye dedim hic yoktan aylik 1000 liraya mal olur, kaldirabilirseniz tabiiki alin derim
YA NE BİLİM BİZ SAHİBİNDEN BAKIYORUZ MESELA PALİO FORD K FALAN GAYET BİZE UYGUN FİYATLARA ARABA VAR HEPSİMİ SORUN ÇIKARTIR EN KÖTÜ İHTİMAL UNO FALAN ALINIR YANİ

YA NE BİLİM BİZ SAHİBİNDEN BAKIYORUZ MESELA PALİO FORD K FALAN GAYET BİZE UYGUN FİYATLARA ARABA VAR HEPSİMİ SORUN ÇIKARTIR EN KÖTÜ İHTİMAL UNO FALAN ALINIR YANİ
O arabalarin hepsi yerli, 10 yasinda olmali maksimum, bmw alsan tamam yasli olsun dicem de palio ford bunlarin hepsi ölmüs esek gibidir ise yaramaz

Son düzenleme:
Araba demek affınıza sığınıyorum kuma gibi bişey demek.Benzini,bakımı,vergisi,sigortası varda var anacığım.
Ben o kadar para yemiyorum yeminle

sakııın bence hiç o işe girme araba için kredi çekilir mi yahu at kenara dursun ev alın hemen ev için kredi çekin illa krediye taktıysanız:)

Araba luks degil ihtiyac orasi okey.

Hele hele bebek olunca kesinlikle şart tamam.

Ama bahsettiginiz arabalari 10000 e alirsiniz en az 6000 masraf yaparsiniz senelik bunu da goz onunde bulundurun derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…