- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
İşiniz var paranız var alın bir araba madem arabasını sizden sakınıyor. Gerekirse maaşınızın hepsi araba taksidine gitsin. Ben olsam alırdım inadına. Arabayı sakınması çok kırıcı.Eşim evlenmeden araba almış hala kredisini ödüyor. Genelde işe ben arabayla gidiyorum o servisle gidiyor ama memlekete gitmek istedigimde müsaade etmiyor. Yok araba benim kapımin önünde olcak falan dedi ben de ne demek o ya dedim en son kendine sen iyi araba kullanmiyorsun gördüm sana güvenmiyorum gibi bı bahane buldu. Yok sehiricinde neyse de uzun yolda tehlikeliymis bilmemne uzun yol dedigi de 1 saat.Kendisi memlekete arabayla gidiyor bana otobüsle git diyor. Hamileyim otobüse kadar otogara gidene kadar in bin bisuru dolmuş istemiyorum rahat etmek istiyorum. O zaman ben araba alcam dediğimde ise o kadar borcun altına girmek istemiyorum kendi araban da olsa onaylamiyorym falan demeye başladı tartıştık. İkimiz de birbirimiz aileleriyle görüşmüyoruz. O yüzden ayrı ayrı gidiyoruz. Arabası 100 bin liralık yani ben öyle pahalı bişey istemiyorum beni idare etsin yeter ona da karşı geliyor. Sizce ne yapmalı
Yok ben iyi suremiyormusum. 1 yıldır kendisi kaza yaptı ceza aldı çok şükür öyle bı olayım da olmadı ama bu şekilde kendini savunuyorİşiniz var paranız var alın bir araba madem arabasını sizden sakınıyor. Gerekirse maaşınızın hepsi araba taksidine gitsin. Ben olsam alırdım inadına. Arabayı sakınması çok kırıcı.
Ama sanırım memlekete gittiğinizde ailenizin arabanızdan faydalanacağını düşünüyor o yüzden böyle yapıyor. Siz bence alın bir araba görsün anyayı konyayı.
Sözde süremiyorsunuz hamilesiniz diye güvenemiyordur diyeceğim de... Bilemedim o zaman işe de göndermesin arabayla hamilesiniz süremiyorsunuz. Saçma. Bahane üretmiş bence. Memlekette arabasından faydalanırlar diye vermek istemiyor gibi geldi bana.Yok ben iyi suremiyormusum. 1 yıldır kendisi kaza yaptı ceza aldı çok şükür öyle bı olayım da olmadı ama bu şekilde kendini savunuyor
Elbette daha önce kendi arabam vardı 2 katını gidip gelirdim. Evet en son bunu bahane etti ama önce araba evin önünde durcsk ya ise.gec kalırsam servise falan diye baya bı bahane buldu saçma olduğunu anlayınca bu bahane urettiSürebildiğinize emin misiniz? Hamilesiniz üstelik, işe gidip gelmekten pek tabii farklı 1 saatlik yok. Hiç uzun yol deneyiminiz var mı? Bende vermeyebilirdim sürüşünüze güvenmediğim birine üstelik hamile iken
Memlekette ailemin arabasi var ki. Onun ailesi getir goturculuk yaptiriyo ona benim ailem hiç öyle bişey yapmadi. Bana arabasını vermek istemiyor benceSözde süremiyorsunuz hamilesiniz diye güvenemiyordur diyeceğim de... Bilemedim o zaman işe de göndermesin arabayla hamilesiniz süremiyorsunuz. Saçma. Bahane üretmiş bence. Memlekette arabasından faydalanırlar diye vermek istemiyor gibi geldi bana.
Kendi dedi git gör diye.Ailene gitmek olduğu için bahaneler üretmiş canım kendisi de otobüs ile gitsin madem annesine giderken
Sende de daha yeni ceza aldın bende sana güvenemiyorum de
Çok sikintilar yaşadık böylesi daha iyiKorkuyorum yolda başına birşey geşir demiyorda.
Bende göndermezdim hem hamile hemde uzun mesafe git gel zor
Kendisi otogara bıraksın
Dönüşte alsın.otogara
Taksi ile gidip gelebilirsiniz.
büyükleri idare edip eşli görüşseniz nekadar güzel olacaj
Aynen öyle zaten boşanmalar dan dondukSiz daha aile olamamışsınız
Hiç değilse buradan öyle gözüküyor
Cok fesatca gelebilir size ama aklimdan geceni yazmak istiyorum. Esinizin evlenmeden once aldigi araba ustunde olasi bir bosanma durumunda sizin hicbir hak talebiniz olamayacak. Evlenmeden once borcunu odemis olsaydi sorun yok derdim ama hala borcunu oduyor sizde caisiyorsunuz yani sizinde emeginiz var bilmem anlatabildim miEşim evlenmeden araba almış hala kredisini ödüyor. Genelde işe ben arabayla gidiyorum o servisle gidiyor ama memlekete gitmek istedigimde müsaade etmiyor. Yok araba benim kapımin önünde olcak falan dedi ben de ne demek o ya dedim en son kendine sen iyi araba kullanmiyorsun gördüm sana güvenmiyorum gibi bı bahane buldu. Yok sehiricinde neyse de uzun yolda tehlikeliymis bilmemne uzun yol dedigi de 1 saat.Kendisi memlekete arabayla gidiyor bana otobüsle git diyor. Hamileyim otobüse kadar otogara gidene kadar in bin bisuru dolmuş istemiyorum rahat etmek istiyorum. O zaman ben araba alcam dediğimde ise o kadar borcun altına girmek istemiyorum kendi araban da olsa onaylamiyorym falan demeye başladı tartıştık. İkimiz de birbirimiz aileleriyle görüşmüyoruz. O yüzden ayrı ayrı gidiyoruz. Arabası 100 bin liralık yani ben öyle pahalı bişey istemiyorum beni idare etsin yeter ona da karşı geliyor. Sizce ne yapmalı
Kendi arabanizi alın.bizde de ailerlerle ilgili değil ama benim maasimla girecegim borçla ilgili bidibidilar var.kendi arabası borçla alınmadı Allah var parası vardı aldı.yeniledi vs.ama.herkes şanslı dogmuyor ki herkese babasından kalsın.simdi ikna oldu gibi.ama onu ikna etmeye de ihtiyacım yok ben bankaciyim sozum kredime geçer:))çalışıyorsanız eyvallahiniz olmasın.yuzbinlik araç olmasa da ayağınız yerden kesilsinEşim evlenmeden araba almış hala kredisini ödüyor. Genelde işe ben arabayla gidiyorum o servisle gidiyor ama memlekete gitmek istedigimde müsaade etmiyor. Yok araba benim kapımin önünde olcak falan dedi ben de ne demek o ya dedim en son kendine sen iyi araba kullanmiyorsun gördüm sana güvenmiyorum gibi bı bahane buldu. Yok sehiricinde neyse de uzun yolda tehlikeliymis bilmemne uzun yol dedigi de 1 saat.Kendisi memlekete arabayla gidiyor bana otobüsle git diyor. Hamileyim otobüse kadar otogara gidene kadar in bin bisuru dolmuş istemiyorum rahat etmek istiyorum. O zaman ben araba alcam dediğimde ise o kadar borcun altına girmek istemiyorum kendi araban da olsa onaylamiyorym falan demeye başladı tartıştık. İkimiz de birbirimiz aileleriyle görüşmüyoruz. O yüzden ayrı ayrı gidiyoruz. Arabası 100 bin liralık yani ben öyle pahalı bişey istemiyorum beni idare etsin yeter ona da karşı geliyor. Sizce ne yapmalı
Aynen öyle zaten boşanmalar dan doSiz daha aile olamamışsınız
Hiç değilse buradan öyle gözüküyor
Araştırdım hep. Kredi borcu ödediği için kredinin yarısını alabiliyormusum evliyken ödediği kadarının. Araba alırsam da kredi cekersem yarısında hakkı olur. Altınlarla alırsam altını bozdurdugumu gösteren belgeyle ispatlayabilifim yani hak talep edemex ahh ben de düşündüm bunları hepp boşanma söz konusu olduğu için zamaninxaCok fesatca gelebilir size ama aklimdan geceni yazmak istiyorum. Esinizin evlenmeden once aldigi araba ustunde olasi bir bosanma durumunda sizin hicbir hak talebiniz olamayacak. Evlenmeden once borcunu odemis olsaydi sorun yok derdim ama hala borcunu oduyor sizde caisiyorsunuz yani sizinde emeginiz var bilmem anlatabildim miayrica sizin su an alacaginiz arabada esiniz olasi bi bosanma durumunda hak sahibi olacak. Ben insanlara guvenmem her sey beklenir insanlardan onun icin aklinizda bulunsun istedim
Benim onayın yok bilmemne diyor kendi başıma da almadım ki acikcasu gidip beraber almak isteeimKendi arabanizi alın.bizde de ailerlerle ilgili değil ama benim maasimla girecegim borçla ilgili bidibidilar var.kendi arabası borçla alınmadı Allah var parası vardı aldı.yeniledi vs.ama.herkes şanslı dogmuyor ki herkese babasından kalsın.simdi ikna oldu gibi.ama onu ikna etmeye de ihtiyacım yok ben bankaciyim sozum kredime geçer:))çalışıyorsanız eyvallahiniz olmasın.yuzbinlik araç olmasa da ayağınız yerden kesilsin
Eşim evlenmeden araba almış hala kredisini ödüyor. Genelde işe ben arabayla gidiyorum o servisle gidiyor ama memlekete gitmek istedigimde müsaade etmiyor. Yok araba benim kapımin önünde olcak falan dedi ben de ne demek o ya dedim en son kendine sen iyi araba kullanmiyorsun gördüm sana güvenmiyorum gibi bı bahane buldu. Yok sehiricinde neyse de uzun yolda tehlikeliymis bilmemne uzun yol dedigi de 1 saat.Kendisi memlekete arabayla gidiyor bana otobüsle git diyor. Hamileyim otobüse kadar otogara gidene kadar in bin bisuru dolmuş istemiyorum rahat etmek istiyorum. O zaman ben araba alcam dediğimde ise o kadar borcun altına girmek istemiyorum kendi araban da olsa onaylamiyorym falan demeye başladı tartıştık. İkimiz de birbirimiz aileleriyle görüşmüyoruz. O yüzden ayrı ayrı gidiyoruz. Arabası 100 bin liralık yani ben öyle pahalı bişey istemiyorum beni idare etsin yeter ona da karşı geliyor. Sizce ne yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?