- 23 Ağustos 2012
- 14.739
- 38.987
- 798
- Konu Sahibi Bluepink18
-
Yok zaten 2 gün sonra.da.donecegim. ben arabasız duramam evin önünde.araba olmalı falan dedi bı de bastamemlekette arabanızı isteyecek kardeş kuzen vs var mı?
onlara verir çarparlar arabayı falan diye mi korkuyor acaba?
Ben mievlilik bu ayrısı gayrısı mı var?
iyi günde kötü günde boşa evet demiyoruz. evliliği benimseyememişsiniz gibi.
Ne var herkes otobüse biniyor diyor bir de. Bırakmaz. Yakıt der bişey der illa ki.1 saatlik yol degil mi sizi biraksin isiniz bitince de almaya gelsin insan hamile esini otobusle gonderir mi camis.
genel olarak eşiniz aslında ama bilemedim..Ben mi
Hah işte herkesin kapısında arabası yok herkes dolmuşa biniyor geç kalırsan biner dolmuşa gidersin deyiverin hiç olmadı taksi denen bi icat var.Ne var herkes otobüse biniyor diyor bir de. Bırakmaz. Yakıt der bişey der illa ki.
Dün çok ağladım saydirdim bela okudum ona da kizmisaraba yüzünden lafı boşanmaya getirdiyse canı cehenneme. Çozun ipini salın hangi cehenneme giderse gitsin. Altı üstü bi arabası hamile karısından önemliyse bundan koca olsa ne baba olsa ne. Siz de çalışıp kendi ayakları üstünde duran bir insansınız şuna neden ağız eğiorsunuz ki. Alın arabanızı binin mis gibi kimseye de ağız eğmeyin.
onun işyeri de çok sapa biyerde ama ben varken servisle gidiyor zaten ben yokken de 2 gün idare edebilirdiHah işte herkesin kapısında arabası yok herkes dolmuşa biniyor geç kalırsan biner dolmuşa gidersin deyiverin hiç olmadı taksi denen bi icat var.
Kızdığı yere buz soksun serinler. Seni ağlattığı için sen kız. Değeri sadece maddiyat olan hiçbir kul yapısı insandan daha mühim değil. Araba insanın rahatı için alınmış birşeydir. Arabam varken 1 saatlik yolda bile kullanamayacaksam olmasaymış daha iyiymiş.Kocanız evliliği evcilik sanıyor zaar.Dün çok ağladım saydirdim bela okudum ona da kizmis
. Hiç sormayın ben çok büyük hata etmişim ailesine de köle gibi. Maddi katkısı falan bitmedi gitti. Benden arabayı kıskanıyor yeminle bıktım lanet olsun arabasına da köyüne de ailesine deKızdığı yere buz soksun serinler. Seni ağlattığı için sen kız. Değeri sadece maddiyat olan hiçbir kul yapısı insandan daha mühim değil. Araba insanın rahatı için alınmış birşeydir. Arabam varken 1 saatlik yolda bile kullanamayacaksam olmasaymış daha iyiymiş.Kocanız evliliği evcilik sanıyor zaar.
hiç ağlamayın hiçbirşey olmamış gibi davranın. İşe mümkünse bir kaç gün dolmuşla filan gidin tenezzül etmeyin ve en kötüsü bile olsa yolda bırakmasın yeter bi araba alın koyun kapının önüne. Görsün dünyanın kaç bucak olduğunu. Sorarsa da kasaba minnet edeceğime keser kendi kolumu yerim dersin.. Hiç sormayın ben çok büyük hata etmişim ailesine de köle gibi. Maddi katkısı falan bitmedi gitti. Benden arabayı kıskanıyor yeminle bıktım lanet olsun arabasına da köyüne de ailesine de
Daha önce 2 kez konusu geçti ikisinde de aynı şeyi söyledi ben arabasız duramam evin önünde durcsk falan dedi. İlk defa dün önce öyle dedi ben de ona ne demek ya 5 dj erken ayarla git falan nolcak 2 gün idare etsen falan deyince sana güvenmiyorum falan demeye başladı. Bulunduğum şehirde trafik çok kötü gerçekten alışana kadar baya zaman gectuf ama bu yolun 2katini kaç defa gittim daha önce de yani surda kullanan inanın otobanda haydi haydi kullanır. Bişey olsa şehir içinde de olur pekala.Eşiniz sizden arabayı sakınsaydı işe gitmeniz için de vermezdi. Bence siz olayı yanlış anlatıyorsunuz arabayı esirgemiyor hamile hamile o yolda kaza yapmanızdan bir şey olmasından korkuyor. Siz de sinirle böyle yazdınız muhtemelen. Bence haklı 1 saatlik yol bile tehlikeli az kaldı sıkın dişinizi taksi tutup gidebilirsiniz. Arkadaşlar 7 aylık hamile bir kadına yorum yaparken de cidden dikkatli olun yazık kıza gaz verip durmayın. Allah aşkına malını sakınan adam hiçbir türlü vermez... Servis olsa bile arabam var der işine arabası ile gider. Bence siz böyle kötü yorum yapanları boşverin eşinizle oturun konuşun hatta açık açık araba için mi endişelendin benim için mi diye de sorun. Bir çocuk dünyaya getireceksiniz, eşinizle iletişiminiz sağlıklı olmalı. Buraya yazıp evde kavga etmek yerine alın karşınıza sakince konuşun. Kendinizi de üzmeyin lütfen
Zaten kaç kere boşanmalar dan donduk aileler de biliyor. Zaten ondan ayrı ayrı. Babası bana oraya kendin gidemezsin falan dedi kendi babamın evine sadece eşimle gidebilirmişim falan ben de artık eşimin babasına gitmiyorum sevmiyorumKendi paranızla kendinize araba alın.
Ayrıca bu evlilik patlak verir ben söyliyim. Ne demek ailelerle görüşmemek, ayrı ayrı gitmek. Siz aile olamamışsınız. Olamazsınız da.
Zira kendisi şehir içinde kaza yaptı otobanda ceza yedi. Benim henüz bı vukuatim olmadı en azindanDaha önce 2 kez konusu geçti ikisinde de aynı şeyi söyledi ben arabasız duramam evin önünde durcsk falan dedi. İlk defa dün önce öyle dedi ben de ona ne demek ya 5 dj erken ayarla git falan nolcak 2 gün idare etsen falan deyince sana güvenmiyorum falan demeye başladı. Bulunduğum şehirde trafik çok kötü gerçekten alışana kadar baya zaman gectuf ama bu yolun 2katini kaç defa gittim daha önce de yani surda kullanan inanın otobanda haydi haydi kullanır. Bişey olsa şehir içinde de olur pekala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?