- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Kaza yapacak kadar dalıp gidiyosan sıkıntı.Yani sağa döncem mesela aklımda ama o an unutuyorum yani
Benim direksiyon hocam da özellikle konuşurdu heyecanlanma işte dikkatin toplu olsun diye. Sizin dalgınlık genel mi araba kullanırken miKızlar araba sürmeye başladım , arabam otomatik. Yanımda özel ders hocası var birlikte sürüyoruz ama bazen çok dalıyorum, yani kafam sanki bir yerlere gidiyor. Direksiyon hocam da konuşkan birisi ondan mı oluyor yoksa yeni olduğum için mi öyle. Sizce nörolojiye gitmeli miyim? Ne önerirsiniz, pür dikkat olmak için
Panikten oluyor bence,bende yeni kullanmaya başladım teoride biliyorum ama trafiğin ortasında bildiklerimi pratiğe dökemiyorum stresten bence,o bilmenin verdiği rahatlık olduğunda geçecek diye düşünüyorumYani sağa döncem mesela aklımda ama o an unutuyorum yani
Aynen ben de böyleydim. Ama ben araç sürmeyi biliyordum az çok. Bazen çok dalıyordum hocam da haklı olarak kızıyorduKızlar araba sürmeye başladım , arabam otomatik. Yanımda özel ders hocası var birlikte sürüyoruz ama bazen çok dalıyorum, yani kafam sanki bir yerlere gidiyor. Direksiyon hocam da konuşkan birisi ondan mı oluyor yoksa yeni olduğum için mi öyle. Sizce nörolojiye gitmeli miyim? Ne önerirsiniz, pür dikkat olmak için
Normalde öyle dalıp gitmeleriniz var mı? Yani acaba gergin oluyorsunuz da araç kullanırken beyin savunma amaçlı böyle nir şey mi yapıyor? (Benm her şeyi psikolojiye bağlama olayıKızlar araba sürmeye başladım , arabam otomatik. Yanımda özel ders hocası var birlikte sürüyoruz ama bazen çok dalıyorum, yani kafam sanki bir yerlere gidiyor. Direksiyon hocam da konuşkan birisi ondan mı oluyor yoksa yeni olduğum için mi öyle. Sizce nörolojiye gitmeli miyim? Ne önerirsiniz, pür dikkat olmak için
Tek çıkarsanız dikkatli olursunuz mecburen.Yaninizda sizi yönlendiren biri olduğu için dikkat etmediğinizi düşünüyorumKızlar araba sürmeye başladım , arabam otomatik. Yanımda özel ders hocası var birlikte sürüyoruz ama bazen çok dalıyorum, yani kafam sanki bir yerlere gidiyor. Direksiyon hocam da konuşkan birisi ondan mı oluyor yoksa yeni olduğum için mi öyle. Sizce nörolojiye gitmeli miyim? Ne önerirsiniz, pür dikkat olmak için
Muhtemelen gerginsin yeni olduğun için o yüzden. Bir süre sonra hareketler otomatik oluyorYani sağa döncem mesela aklımda ama o an unutuyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?