- 30 Aralık 2009
- 23.361
- 92.616
- 1.123
Otobanı kastetmiyor herhalde shshshshsNasıl yani?
Mahalle aralarını mı kastetti acaba ?
Ben de okuyunca nasıl yani dedim :)
Şehir içinde zaten sağdan gitmem ben
Otobüs dolmuş beklemekle yol mu biter ayol :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Otobanı kastetmiyor herhalde shshshshsNasıl yani?
İyi de onlar belediyenin uygun gördüğü kaldırım kenarlarına park ediyorlar onlarla işimiz yok ki.Otobanı kastetmiyor herhalde shshshshs
Mahalle aralarını mı kastetti acaba ?
Ben de okuyunca nasıl yani dedim :)
Şehir içinde zaten sağdan gitmem ben
Otobüs dolmuş beklemekle yol mu biter ayol :)
Sol şeritte olması gerektiği hızda gitseniz ortalama hızı 80 olan kamyon önünüze kıramaz zaten. Trafikte bu tür araçlarla yan yana kalındığında hızlıca geçiceksiniz, bunlar uzun süre tahammül göstermezler hızlıca önünüze kırarlar. Uzun süre sol şeridi meşgul ettiğiniz için böyle olmuş.Burada gerçekten sorun benim sol şeritten gitmem mi hani birden önüme kıran kamyonda hiç mi suç yok? Ben sol şeritte uygun bir hızda gittiğimi düşünüyorum. Ayrıca sizin sert çıkmanız emin olun kimsenin umurunda değil, tüm konulara bu tarz yanıt veriyorsunuz. Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum ki düşünceleri ciddiye alınacak bir insan değilsiniz.
Ben de anlamadım açıkcası.İyi de onlar belediyenin uygun gördüğü kaldırım kenarlarına park ediyorlar onlarla işimiz yok ki.
Mahalle aralarında kamyon olmaz ki, bence işlek caddeyi kastettiBen de anlamadım açıkcası.
Otoban ise nasıl yani diye düşündüm.
Mahalle arası ise zaten araba parkından göt kadar yoldan yavas yavas gidiyorum.
işlek cadde değilse zaten sağda araba parkedenler evet var ama bahsettiği yol nasıl bir yol onu bilemiyorum hshs
Acemiyseniz sol şeritte olmamanız gerekir.Merhaba. Araba kullanmakta yeni yeni aktifleşiyorum sayılır. Bugün sol şeritten giderken aniden bir kamyon önüme kırdı ve sıkışıcam korkusuyla bi an için ne yapacağımı bilemedim, zor durumda kaldım ve araba savruldu bir an için direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldum ama toparladım durumu. Bu tür durumlarda ne yapmak lazım? Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Otobüs, kamyon gibi araçlara çok yanaşmadan gideyim diyorum ama trafik akarken öyle yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Sol şeritte uygun hiz diye birşey yok yanlız. Adamın altındaki araçta iyi bir motor vardır basar gelir siz uygun hızdayım diyerek orda kalmaya devam edemezsiniz,yol vermeniz gerekir zira kimse sizin hızınıza göre ilerlemiyor trafikte.Burada gerçekten sorun benim sol şeritten gitmem mi hani birden önüme kıran kamyonda hiç mi suç yok? Ben sol şeritte uygun bir hızda gittiğimi düşünüyorum. Ayrıca sizin sert çıkmanız emin olun kimsenin umurunda değil, tüm konulara bu tarz yanıt veriyorsunuz. Bu konudan bağımsız olarak söylüyorum ki düşünceleri ciddiye alınacak bir insan değilsiniz.
Bende en çok kamyonlardan korkuyorum. Böyle durumda kamyonu iyi hesap etmek lazımMerhaba. Araba kullanmakta yeni yeni aktifleşiyorum sayılır. Bugün sol şeritten giderken aniden bir kamyon önüme kırdı ve sıkışıcam korkusuyla bi an için ne yapacağımı bilemedim, zor durumda kaldım ve araba savruldu bir an için direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldum ama toparladım durumu. Bu tür durumlarda ne yapmak lazım? Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Otobüs, kamyon gibi araçlara çok yanaşmadan gideyim diyorum ama trafik akarken öyle yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Sol şeritte araba durdurmak mı?Böyle durumlarda kornaya bas, arkadan araç gelmiyorsa fren yap aracı durdur. Zaten araç önüme geçerken gazı azaltman gerekirki öne geçsin. Sinyal vermedi mi kamyon.
selektör selektör selektör korna korna korna küfür küfür küfür. Genel olarak sinyalsiz onume kiran herkese bu tarifeyi uyguluyorum.Bu tür durumlarda ne yapmak lazım?
merhaba zamanla alışıyorsunuz :)Merhaba. Araba kullanmakta yeni yeni aktifleşiyorum sayılır. Bugün sol şeritten giderken aniden bir kamyon önüme kırdı ve sıkışıcam korkusuyla bi an için ne yapacağımı bilemedim, zor durumda kaldım ve araba savruldu bir an için direksiyon hakimiyetini kaybeder gibi oldum ama toparladım durumu. Bu tür durumlarda ne yapmak lazım? Sizin başınızdan böyle bir olay geçti mi? Otobüs, kamyon gibi araçlara çok yanaşmadan gideyim diyorum ama trafik akarken öyle yapmak zor olur diye düşünüyorum.
Sol şeritte araba durdurmak mı?
Siz de sollama şeridi olduğunu bilmeyip sol şeritte sürenlerden misiniz?merhaba zamanla alışıyorsunuz :)
Ben hocamla ilk çıktığımda çok korkmuştum sonra sonra alıştım şükür
1 yıl oldu sürüyorum her geçen gün tecrüben artıyor sen bile kendine inanamıyorsun![]()
Yorumumdan bunu nasıl çıkardınız ?Siz de sollama şeridi olduğunu bilmeyip sol şeritte sürenlerden misiniz?
Sağ olun, benim de 1 yıla yaklaştı diyebilirim. Gerçekten benim de hatam olmuş olabilir ama ne olursa olsun kamyoncunun yaptığını haklı çıkarmıyor bu durum. Bilmiyorum zaten yeni pratikleşmeye çalışan biri için bu tür durumlar zorlayıcı olabiliyor. Bir diğer şey de kuryeler mesela; ışık vs dinlemeden vızır vızır geçip gidiyorlar. Öyle ki ben yeşil ışık yandığında bile bekliyorum bir süre bir yerlerden kurye fırlarsa diye. Umarım zamanla daha da pratikleşip, daha iyi kullanacak hale gelebiliriz.merhaba zamanla alışıyorsunuz :)
Ben hocamla ilk çıktığımda çok korkmuştum sonra sonra alıştım şükür
1 yıl oldu sürüyorum her geçen gün tecrüben artıyor sen bile kendine inanamıyorsun![]()
Arkadan 160 km hızla gelen aracı durur vaziyetteyken farkedip ne yapacaksınız peki? Kaza yapmadığınız sürece sol şeritte duramazsınız, kaza yaparsanız da mümkünse sağa geçip durmalısınız. Hiç geçme şansınız yoksa 50 metre geriye reflektör koymalısınız.Arkadan araç gelmiyorsa durdurabilir. Aynadan görüyor sonuçta arkadan araç geliyor mu, ne kadar yakında, hızı nasıl vs. Konu sahibi kamyon önüne aniden kırdı yazmış, direksiyonu zor toparlamış, zaten direksiyonu zor toparladıysa, frene basmıştır.