- 30 Eylül 2014
- 669
- 240
- 83
- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
Allah korusun.. yenisin, normaldir.. ben bi ara pes etmistm.. simdi ise gordugum arabaya saldiriyorum; ben sureyim diye : ))
ay çok heveslendim..ne güzell ya inşallah bende öyle olurum
Olursun merak etme tek yapman gereken ben yapamıyorum diyip pes etme ben kaza da yaptım bi kaç ay trafiğe de çıkamadım ama suç benim değil di başka sürücü yüzünden kaza yaptım ona rağmen bi kaç ay trafikten uzak kaldım ama sonra yine topladım kendimi şu an daha iyi bi sürücüyüm
Bnde ilk kullandğm zamanlard kardeşim sağolsun kaza yaptrdı bna,araba toprak yığınına girdi önünde ağaç vardı az kalsın ağaca da tosluyodm :) cok dalga geçtiler benle sizin gibi ilk basta korkmuştum sonra üstüne gittim korkumun. şimdi kendi arabam var iki senedirde trafkteyım sizdeüstüne gidin derim işe yarıyor
Pes etme hemen yahu. Önce seni ve kendini strese sokmayacak sakin biriyle boş alanda pratik yap, geliştir kendini. Araba kullanmak fren,gaz, vites Değiştirme değil, dikkat işidir, araba kullanırken hem yolunu göreceksin hem sağdan soldan gelebilecek tehlikeleri hem de arkanı gözeteceksin. Buna iyice alış sonra da trafiğe yalnız çık, ben kendime güvenimi böyle kazanmıştım.
Babayla çalışmak yanlış seçim ben 9 senedir araba kullanıyorum hala babam yanımdayken gerilirim. Yanındaki insan panik yapan biriyse kaza bile yaptırır dikkat et. herkes araba kullanıyor sen neden yapamayacakmışsın
babam bana bırgun sen trafıge cıktıgında gazeteye ılan vermek lazım trafıge cıktı dıye demıstı dusun gecenlerde arabayı aldım 4 saat fılan gelmedım eve gezdım tozdum dort gozle benı beklemıs o kdr saat bırıne carptım dıye cok korkmus ama hıcbırsy olmadı sagsalım geldım eve
Temel şeyleri öğrendikten sonra, sen pratik yaparken, yanında bilen biri değil bilmeyen biri oturacak arkadaşım ben onu bilir onu söylerim :)
7 sene önce aldım ben, hiç unutmuyorum babamla denemelerim tam bir faciaydı, ''frene baass, dikkat eet, aynaya baksana vs vs vs''
canım annecimi oturttum yanıma , stop ede ede öğrendim boş yollarda :)
bir teşvik bir övgü, oda bilmediğinden garibim ''haaaah ne güzel döndün bak, hıhh valla sürüyon kız, oh sen götürürsün bizi artık babana ağız eğmeyiz''
gerilmenize ya da panik yapmanıza neden olan yakınlarınızı indirin önce arabadan
mümkünse onlarla çalışmayın
bir de müzik tavsiyemdir, sakinleştirir
her birimiz korkuyla başladık zaten
sonrasında bir yerlere ulaşmak için değil keyif için sürmek isteyeceksiniz,
korku mu? o da neymiş?başarılar
ay çok iyiymiş. İyi fikir aslında iyi moral olur. :) yanıma bir kurban bulmam lazım
Temel şeyleri öğrendikten sonra, sen pratik yaparken, yanında bilen biri değil bilmeyen biri oturacak arkadaşım ben onu bilir onu söylerim :)
7 sene önce aldım ben, hiç unutmuyorum babamla denemelerim tam bir faciaydı, ''frene baass, dikkat eet, aynaya baksana vs vs vs''
canım annecimi oturttum yanıma , stop ede ede öğrendim boş yollarda :)
bir teşvik bir övgü, oda bilmediğinden garibim ''haaaah ne güzel döndün bak, hıhh valla sürüyon kız, oh sen götürürsün bizi artık babana ağız eğmeyiz''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?