Araba Kullanmak.... :(

Ay ne güzel :) İnşallah sınavınız başarılı geçer. Umarım sizin gibi olabilirim. Yazdıklarınızı okuyunca içim rahatlıyor :)

Insallah cnm olursun merk etme hevesni sakin kirma emin ol babadan kocadan araba ogrenmek zor hocalar ck iyi anlatyo hc telas yapmiosun rahat oluysn biran once yazil

o hayranlık bendede var

Anne baba heleki kocayla hiç araba öğrenilmeZ . Ben bayan hocadan ders almıştım ...

Bence yaparsın onlar bağırdığı için panikledin . Yoksa sen çocuğu fark eder dururdun zaten :) korkmamalısın..

Anne baba heleki kocayla hiç araba öğrenilmeZ . Ben bayan hocadan ders almıştım ...

Bence yaparsın onlar bağırdığı için panikledin . Yoksa sen çocuğu fark eder dururdun zaten :) korkmamalısın..

Haklısınız teşekkür ederim

Deneye deneye oluyormus gerçekten. Ilk zamanlar elim buz keserdi heyecandan korkudan esimle cikardik giciklik yapardi birakirdim. Bir oldu iki oldu derken şimdi cikiyoruz gayet rahatim esime basta diyorum sakin bisey deme ben ne yapacagimi biliyorum diye susuyor:) cok büyük trafige cikmadim bana gerekli olan yerler yeterli oralarda çalışıyorum ara vermemek lazim ama arada biraz bosluk birakmak bende işe yaradi. Daha çok cesaretimi topladim. Herkes basta ayni tedirginlikleri yasiyor.

Sana tavsiyem kurstaki hocayla öğren. Çünkü hem daha sakin oluyolar hemde onlarda da gaz ve fren var

Bende de boşluk işe yarıyo. Geçen ay sınavı kaybettim ama haftaya daha rahat yapcam :)

Ben de kalmışım ya, çok güzel geçmişti oysa ki, çok da güzel park ettim mesela ama kalmışım
Canım müfettiş faln varmıydı ya da sinyallere dikkat ettin mi. Bizim sınav ertelendi 25ine girecem ben. Yarın tekrar çalışacam inşallah

Canım müfettiş faln varmıydı ya da sinyallere dikkat ettin mi. Bizim sınav ertelendi 25ine girecem ben. Yarın tekrar çalışacam inşallah

Park yerinde müfettiş vardı. Sinyallere dikkat ettim. 1 defa vitesi yanlış taktım, 1 kere de stop etti, galiba ondan kaldım. Ben şu an 10 saat uzaktayım sınav yerime tekrar girmem mümkün değil. Rapor alıcam sanırım.

Valla kardes, istersen 50 yasinda ol, yaninda babanla araba surmek cok stresli :)

Kuzenin, arkadasin vs varsa onlardan direksiyon calistirmasini iste bence.

Bende ertelenmese giremicektim ama ertelendi vardır bi hayır diyorum. İstop ettiği için değilde vitesten olabilr. Ben yapıyodum da heyecanlandırdılar beni ondan yapamadım

ogrenmek için ehliyet okuluna gittiginde ogretmenin ayaginin altinda gaz fren debriyaj pedalleri olur, normal sartlarda istesende birini ezemezsin onlarla ogrenirken ..

ailenin yaptigi da çok cahilce , ya o çocuga bisey olsaydi ama bu senin deil ailenin hatasi olmus olaackdi ..
kimler araba kullaniyor senin onlardan eksigin ne ki onlardan elbette sende kullabilirsin hemde bu kadar istekli ve azimliyken

TR de zor biraz ama lutfen ehliyetini al dersini kuruusnu gor araba kullanmasini kurallari guzel ogren oyle trafige çik,hem kendi caninin hemde baskasinin guvenligi için ..

haklısınız hepinize çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için..

ben de yaşadım hepsini. kardeşimle çalışırken "senin beynin araba kullanmaya basmıyor" demişti. 3 yıllık şoförlüğüm var şimdi.
en güzeli kurs hocasıyla çalışmak.

Bak dedim ki nişanlıma park ettiği yerden ben çıkayım dedim o o kadar panik ki beni korkuttu şimdi hocayla çalıştım onun yaşattığı panik yüzünden bi sürü hata yaptım. O yüzden sınava kadar onla çalışmayacam :)

babamın yeğeni 21 yaşındaydı ve nişanlıydı, trafik kazasında kaybettik. kaç yıllık tanıdığımız yaşlı bir teyzemiz yine trafik kazası geçirdi ve rahmetli oldu. ben de kullanmam diyordum ödüm kopuyordu. ama üstüne gittim. mesela trafikte bazen kaza yapacak gibi oluyorum ya da panikleyeceğim bir şey oluyor, bilerek kalkmıyorum direksiyondan. çünkü bir kere kalksam bir daha o cesareti toplayamazmışım gibime geliyor. tavsiyem arabaya sadece size öğretecek kişiyle binin. arkada birileri oldu mu bağırıp çağırıp insanı daha da stres ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…