- Konu Sahibi Dilrubaaaa
-
Ay ne güzel :) İnşallah sınavınız başarılı geçer. Umarım sizin gibi olabilirim. Yazdıklarınızı okuyunca içim rahatlıyor :)
Insallah cnm olursun merk etme hevesni sakin kirma emin ol babadan kocadan araba ogrenmek zor hocalar ck iyi anlatyo hc telas yapmiosun rahat oluysn biran once yazil
Kızlar bende cok ıstıyorum ya ehlıyete yazılmak korkuyorum yapamam dıye
Sınavı gecememekten korkuyorum araba kullanmıslıgım var hem otomatık hemde duz ama sınav keşke otomatıkle olsa
Yada otomatık ehlıyet almak isteyenler için özel bir ehliyet çıksa
Çok karısık geliyor ve kaza yapma korkusuda eklenınce sankı hıc yapamayacakmısım gıbı
Üstelik buyuk araba kullanan bayanlara da hayran hayran bakıyorum
Anne baba heleki kocayla hiç araba öğrenilmeZ . Ben bayan hocadan ders almıştım ...
Bence yaparsın onlar bağırdığı için panikledin . Yoksa sen çocuğu fark eder dururdun zaten :) korkmamalısın..
Sana tavsiyem kurstaki hocayla öğren. Çünkü hem daha sakin oluyolar hemde onlarda da gaz ve fren varMerhaba ablalarım. Size bir sorum olacak şimdiden hepinize teşekkür ederim vakit ayırdığınız için..
Benim sorunum araba... Ehliyete yazılmayı düşünüyorum. Araba sürmeye çok hevesleniyorum çok büyük bir hayal bu bende çocukluğumdan beri.
1 ay kadar önce araba sürmeyi denedim babamla. Bana bu gaz ,bu fren falan dedi kısaca anlattı ve hadi çalıştır arabayı dedi. Çalıştırdım kalkışımda hiç sorun olmadı. Ama sonra önüme bisikletli 3 4 yaşlarında bir çocuk çıktı. Babam, annem ve abim öyle bir bağırdı ki korktum ne yapacağımı şaşırdım. Arabayı zor durdurdum ama kalbim de duracaktı neredeyse ağlayarak indim arabadan ... yaklaşık 3 gün benimle dalga geçtilerBu arada bir okulun bahçesinde sürüyordum kimse yoktu çocuk birden fırladı oda korktu bende...
Şimdi ehliyete yazılmak istiyorum çok hevesim var ama bir o kadar da korkuyorumBeni çok korkuttular bu korkuyu yenebilir miyim sizde ablalarım ? Korkmayıp korkumun üstüne mi gitmeliyim, yoksa biraz zaman geçmesini mi beklemeliyim...
Ne yapmalıyımYorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Bende de boşluk işe yarıyo. Geçen ay sınavı kaybettim ama haftaya daha rahat yapcam :)Deneye deneye oluyormus gerçekten. Ilk zamanlar elim buz keserdi heyecandan korkudan esimle cikardik giciklik yapardi birakirdim. Bir oldu iki oldu derken şimdi cikiyoruz gayet rahatim esime basta diyorum sakin bisey deme ben ne yapacagimi biliyorum diye susuyor:) cok büyük trafige cikmadim bana gerekli olan yerler yeterli oralarda çalışıyorum ara vermemek lazim ama arada biraz bosluk birakmak bende işe yaradi. Daha çok cesaretimi topladim. Herkes basta ayni tedirginlikleri yasiyor.
Bende de boşluk işe yarıyo. Geçen ay sınavı kaybettim ama haftaya daha rahat yapcam :)
Canım müfettiş faln varmıydı ya da sinyallere dikkat ettin mi. Bizim sınav ertelendi 25ine girecem ben. Yarın tekrar çalışacam inşallahBen de kalmışım ya, çok güzel geçmişti oysa ki, çok da güzel park ettim mesela ama kalmışım
Canım müfettiş faln varmıydı ya da sinyallere dikkat ettin mi. Bizim sınav ertelendi 25ine girecem ben. Yarın tekrar çalışacam inşallah
Bende ertelenmese giremicektim ama ertelendi vardır bi hayır diyorum. İstop ettiği için değilde vitesten olabilr. Ben yapıyodum da heyecanlandırdılar beni ondan yapamadımPark yerinde müfettiş vardı. Sinyallere dikkat ettim. 1 defa vitesi yanlış taktım, 1 kere de stop etti, galiba ondan kaldım. Ben şu an 10 saat uzaktayım sınav yerime tekrar girmem mümkün değil. Rapor alıcam sanırım.
En iyisi yalnız kullanmak .pazar sabahları çık dolan.ay çok heveslendim..ne güzell ya inşallah bende öyle olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?