- 2 Ekim 2010
- 427
- 588
- 303
Eski konularınıza baktım da vardığım sonuç:
-Eşiniz muhtemelen arabayı boşanma ihtimalinize karşı babasının üzerine yaptırmış. Zaten konularınızın çoğunluğu ayrılmakla, baba evine dönmelerinizle, boşanma konuşmalarıyla vs ilgili.
-Eşinizle aranızın kötü olmasının, devamlı boşanma aşamasına gelmenizin sebebi eşinizin çok garip, dengesiz ve kaba olması.
-Bu kadar çok boşanma aşamasına gelip de her defasında barışmanızın sorumlusu da sizsiniz.
O boşanma ihtimaline karşı tedbir almaya başlamış, siz de kendinizi korumaya başlayın. Yarı-zamanlı bile olsa bir işe girin. Kursa gitmeye kalktığınızda yaptığı gibi engellemeye çalışırsa “hiçbir güvencem yok, o kadar çalışıp emek verdim, dişimden tırnağımdan arttırdım, gidip arabayı babanın üzerine almışsın. Kendim çalışıp, biriktireyim” dersiniz.
Yine de karşı çıkarsa, dükkanında çalışmaya ve muhasebeyi yönetmeye tekrar başlayın. Karşılığında da sigortanızı yapsın, düzgün ve düzenli bir maaş versin. Ev işlerini de ya ortak yaparsınız veya illa sizin yapmanızı isterse, işten erken çıkıp yaparsınız.
Zahmet edip eski konularimla da ilgili genel bir yorum yaptiginiz icin tesekkur ederim. Söylediklerinizde de haklisiniz. Ama durumlari epey düzeltmistik. Bazi seyler değismisti. Ya da sanirim ben oyle zannetmisim. Son olay bunun acik bir göstergesi. Hayırlisi olsun artik.