• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Araba Sorunu

huy diyelim yapı diyelim ama böyle napalım :KK43:
Huy değil yapı değil onunki, bencillik. Sizinki de onun bencilliğini kabullenmişlik! Üzmeyin kendinizi, çünkü haklı olan sizsiniz ve hakkı yenmeye çalışılan da sizsiniz. Hâlâ küçük bir çocuk gibi davranan abiniz kabullenmek zorunda sizin de o anne babanın çocuğu olduğunuzu.

Bu arada 35000lik krediyi cektikten sonra 5000lik kismi da cekersiniz odersiniz zaten
Kizdigimiz nokta abinizin tutumu. Kavga çıkaracak kadar gözünü para bürümesi. Sizi hiç düşünmemesi. Siz de farkindasinizdir zaten. Eve yardim ediliyor, çocuk yapilsa ona da mecbur yardim edilecek. E arabayi da ikinci el alsinlar cok lazimsa. Babaniza güvenip dört dörtlük yasam istiyorlar. Ama size bir kurus değer vermiyorlar.

Kesinlikle haklısınız ne demek istediğinizi anlıyorum aslında çok yırtık bir insanımdır ama bir o kadar karşımdaki de kırılsın istemem belkide bu yüzden kaybediyorum yani 40a değil 35e araba alırım yine alırım tutum da hata var çok haklısınız. Zaten o günden beri de konuşmuyorum onlarla.

Huy değil yapı değil onunki, bencillik. Sizinki de onun bencilliğini kabullenmişlik! Üzmeyin kendinizi, çünkü haklı olan sizsiniz ve hakkı yenmeye çalışılan da sizsiniz. Hâlâ küçük bir çocuk gibi davranan abiniz kabullenmek zorunda sizin de o anne babanın çocuğu olduğunuzu.

teşekkürler desteğiniz için bu arada huy yapı derken benim huyum ve yapım anlamında söyledim :oops:

Yengenize ne ? Cok sinir oldum. Evi ayri, kesesi ayri insanlar bunlar. Bu saatten sonra babaniz onlara bakmak zorunda da degil. Ama esas yengeniz ne acgozluymus ya. Ona ne???

Yengenize ne ? Cok sinir oldum. Evi ayri, kesesi ayri insanlar bunlar. Bu saatten sonra babaniz onlara bakmak zorunda da degil. Ama esas yengeniz ne acgozluymus ya. Ona ne???

Evi ayrı fakat kesesi bir. Hala ev kredisi ile ilgili ailemden yardım alıyor ve istiyorlar. Zaten alındığım konu da bu ya. Onlar hala evleri yolları ayrı iken bir yardım beklerken benim araba almam neden sorun oluyor bu denli :(

Back
X