Ben de böyle düşünüyorum. Eşlerin yanına kayınbabaların binmesi uygun bence. Bunda alınacak gücenecek kafaya takacak bir durum yok. Çünkü her gidilen yere gelmeyecekler geldiklerinde de arkaya oturuverirsin. Bunları kafana takıp canını sıkma benceikiside yaşlı ve inip binmeleri zor oluyorsa (arka kapılar dar oluyor bazı modellerde) bini versin ne olacak.
7/24 birlikte mi gidip geliyorsunuz ki heryere
Evet canım yaşlı değilller ikiside çalışıyor :)ikiside yaşlı ve inip binmeleri zor oluyorsa (arka kapılar dar oluyor bazı modellerde) bini versin ne olacak.
7/24 birlikte mi gidip geliyorsunuz ki heryere
Gidilcek her yere gelicekler alt katımdalarBen de böyle düşünüyorum. Eşlerin yanına kayınbabaların binmesi uygun bence. Bunda alınacak gücenecek kafaya takacak bir durum yok. Çünkü her gidilen yere gelmeyecekler geldiklerinde de arkaya oturuverirsin. Bunları kafana takıp canını sıkma bence
Seni yanlış anlamaları dan önce eşine güvenip madem altınlarını vereceksin. Arabayı senin üzerine yapın.. ben çok biliyorum böyle birikimini verip sonra boşanmada kadının altınlarımla şu alındı bu alındı nasıl ispatlayabilirim diye avukat avukat gezdiğini...Merhabalar fikirlerinize çok saygı duyuyorum. Öncelikle daha öncede bahsettiğim gibi yeni evliyim. Düğündeki takılarla ve bileziklerimle araba almaya karar verdik. Ben çalışıyorum ve yaklaşık 5 bine kadarda taksit ödicez 3 sene araba için. Detaylı anlatıyorum ki yanlış anlaşılmasın. Şöyle ki ben ön koltuk takıntısı olan bir insan değilim sadece ne yapmam gerektiğini bilmediğimden soruyorum eşimin yanında oturmak istiyorum ailesiyle biyere gittiğimizdede kendi ailemlede. Ama annesine ve babasına öne geçmek isterseniz buyrun demeli miyim ? Biz aynı apartmandayız bu şeyler sürekli olucak ben hep arkada kalabilirim eşimi yanımda isterim kendi emeğimizle aldığımız arabada yabancı gibi olucam. Yoksa en baştan eşimle konuşup yanında oturmak istiyorum mu demeliyim. Daha arabayı almadan şuraya gideriz buraya gideriz diye plan yapıyorlar onlar rahat plan yapsın diyemi ben çalışıp kendime 5 kurup bişey almıyıp araba taksidi ödicem anlamıyorum bunlar normal mi ? Hiç teklif etmeden öne otursam terbiyesiz olurmuyum ? Kayınbabama geç baba desem kayınvalidem alınıcak bana demedi diye. Ama herkesin yanı eşinin yanıdır eşime güzelce yanında oturmak istediğimi söylesem beni yanlış anlarmı ?
Araba benim üstüme olucak canım inşallah. Peki bu durumu eşime söylemeliyim ilk aile gezisinde ona göre belki eşim yanıma oturucak der söylemezsem babasını yanında isteyebilir büyük diyeSeni yanlış anlamaları dan önce eşine güvenip madem altınlarını vereceksin. Arabayı senin üzerine yapın.. ben çok biliyorum böyle birikimini verip sonra boşanmada kadının altınlarımla şu alındı bu alındı nasıl ispatlayabilirim diye avukat avukat gezdiğini...
Ayrıca kim olursa olsun eşinin yanına karısı oturmalı. Anne baba arkada otursun ..
Hayır gerek yok. Direk öne otur.. olması gereken zaten bu. Bunun küçük ya da büyük olmakla ilgisi yok. Sen o adamın karısısın yerinde eşinin yanı arkası değil...Araba benim üstüme olucak canım inşallah. Peki bu durumu eşime söylemeliyim ilk aile gezisinde ona göre belki eşim yanıma oturucak der söylemezsem babasını yanında isteyebilir büyük diye
Canım çok sağol düşüncen için çünkü önceden kasalı arabamız vardı arkası kasaydı eşim idare et babam öne gelsin arkası kasa demişti benden rica etmişti o da farkındadır diye düşünüyorum olması gerekenin o yüzden söylemiyim direk oturayım ben aksi olursa eşime tepki gösteririm.Hayır gerek yok. Direk öne otur.. olması gereken zaten bu. Bunun küçük ya da büyük olmakla ilgisi yok. Sen o adamın karısısın yerinde eşinin yanı arkası değil...
araba senin geç otur he kırmadan halledim diyorsan arkada araba tutuyor deyin eğer oturmak durumunda kalırsanız öğürün mecbur önü sana bırakacaklarMerhabalar fikirlerinize çok saygı duyuyorum. Öncelikle daha öncede bahsettiğim gibi yeni evliyim. Düğündeki takılarla ve bileziklerimle araba almaya karar verdik. Ben çalışıyorum ve yaklaşık 5 bine kadarda taksit ödicez 3 sene araba için. Detaylı anlatıyorum ki yanlış anlaşılmasın. Şöyle ki ben ön koltuk takıntısı olan bir insan değilim sadece ne yapmam gerektiğini bilmediğimden soruyorum eşimin yanında oturmak istiyorum ailesiyle biyere gittiğimizdede kendi ailemlede. Ama annesine ve babasına öne geçmek isterseniz buyrun demeli miyim ? Biz aynı apartmandayız bu şeyler sürekli olucak ben hep arkada kalabilirim eşimi yanımda isterim kendi emeğimizle aldığımız arabada yabancı gibi olucam. Yoksa en baştan eşimle konuşup yanında oturmak istiyorum mu demeliyim. Daha arabayı almadan şuraya gideriz buraya gideriz diye plan yapıyorlar onlar rahat plan yapsın diyemi ben çalışıp kendime 5 kurup bişey almıyıp araba taksidi ödicem anlamıyorum bunlar normal mi ? Hiç teklif etmeden öne otursam terbiyesiz olurmuyum ? Kayınbabama geç baba desem kayınvalidem alınıcak bana demedi diye. Ama herkesin yanı eşinin yanıdır eşime güzelce yanında oturmak istediğimi söylesem beni yanlış anlarmı ?
Araba çok masraflı oluyor... Konfor tamamda o arabanın kredisi ile iş bitmiyor. Vergisi var kaskosu var periyodik bakımı var kilometre bakımı var yakıt masrafı var..Haha eşime diyimmi önceden
Hmm sıkıntıymış o zaman yaGidilcek her yere gelicekler alt katımdalar
Peki sen ne yapıyorsun canımHmm sıkıntıymış o zaman yaBenim kaynanamda aynı mahallede bize de soluk aldırmıyor şimdi hak verdim
Evet araba benim aslında ya da ben birlikte biyere gidileceği zaman inmeden eşime derim benim önde oturmam gerekiyor söylüyorum şimdiden diyearaba senin geç otur he kırmadan halledim diyorsan arkada araba tutuyor deyin eğer oturmak durumunda kalırsanız öğürün mecbur önü sana bırakacaklar
Anladığım kadarıyla böyle bir sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu nedenle eşinizle konuşun, kızmıyorum alınmıyorum ama bizden önce plan yapıyorlar benim bazı endişelerim var diyin. Bunun bizim arabamız olduğunun, bizim onlardan ayrı da gezebileceğimizin çok doğal olduğunun, hep beraber bir yere giderken ön koltukların bize yani arabanın gerçek sahiplerine ait olduğunun bilincinde olacaklar mı, bu konularda bir sorun ve sıkıntı çıkmasına izin vermezsin değil mi? vb şekilde konuşmanızı, eşinizle bu konuda anlaşamayacaksanız altınlarınızı veremeyeceğinizi söylemenizi öneririm ben. Şimdiden sizin arabanızla gezme planları yapan kişilerin öyle sizin önde oturmanızın doğal bir durum olduğunu düşüneceklerini pek sanmıyorumMerhabalar fikirlerinize çok saygı duyuyorum. Öncelikle daha öncede bahsettiğim gibi yeni evliyim. Düğündeki takılarla ve bileziklerimle araba almaya karar verdik. Ben çalışıyorum ve yaklaşık 5 bine kadarda taksit ödicez 3 sene araba için. Detaylı anlatıyorum ki yanlış anlaşılmasın. Şöyle ki ben ön koltuk takıntısı olan bir insan değilim sadece ne yapmam gerektiğini bilmediğimden soruyorum eşimin yanında oturmak istiyorum ailesiyle biyere gittiğimizdede kendi ailemlede. Ama annesine ve babasına öne geçmek isterseniz buyrun demeli miyim ? Biz aynı apartmandayız bu şeyler sürekli olucak ben hep arkada kalabilirim eşimi yanımda isterim kendi emeğimizle aldığımız arabada yabancı gibi olucam. Yoksa en baştan eşimle konuşup yanında oturmak istiyorum mu demeliyim. Daha arabayı almadan şuraya gideriz buraya gideriz diye plan yapıyorlar onlar rahat plan yapsın diyemi ben çalışıp kendime 5 kurup bişey almıyıp araba taksidi ödicem anlamıyorum bunlar normal mi ? Hiç teklif etmeden öne otursam terbiyesiz olurmuyum ? Kayınbabama geç baba desem kayınvalidem alınıcak bana demedi diye. Ama herkesin yanı eşinin yanıdır eşime güzelce yanında oturmak istediğimi söylesem beni yanlış anlarmı ?
o zaman sıkıntı sadece araba değil ki. kocanın ailesi. o kadar içli dışlı olmak arabada arka da gitmekten daha vahimGidilcek her yere gelicekler alt katımdalar
Yanılmıyorsun şuan arkadayım kayınçosu önde oturuyor akşam kavga edicem araba aldığıma pişman oldum sen nasıl adamsın dicemAnladığım kadarıyla böyle bir sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu nedenle eşinizle konuşun, kızmıyorum alınmıyorum ama bizden önce plan yapıyorlar benim bazı endişelerim var diyin. Bunun bizim arabamız olduğunun, bizim onlardan ayrı da gezebileceğimizin çok doğal olduğunun, hep beraber bir yere giderken ön koltukların bize yani arabanın gerçek sahiplerine ait olduğunun bilincinde olacaklar mı, bu konularda bir sorun ve sıkıntı çıkmasına izin vermezsin değil mi? vb şekilde konuşmanızı, eşinizle bu konuda anlaşamayacaksanız altınlarınızı veremeyeceğinizi söylemenizi öneririm ben. Şimdiden sizin arabanızla gezme planları yapan kişilerin öyle sizin önde oturmanızın doğal bir durum olduğunu düşüneceklerini pek sanmıyorumUmarim yanılıyorumdur
Demek ki geç kalmışım yorum yapmaya. Ama çok belliydi böyle olacağı anlattıklarınızdan. Aynen konuşun vallahi. Ne münasebet ya herkes yerini bilecek. Sizden önce davranıp oturana bile eşiniz müdahale etsin orası eşime ait, arkada en rahat köşeye de seni alayım desin. Ailesi tepki gösteriyorsa da kusura bakmayın ama o da tüm altınlarını verirken benden bu sözü aldı şimdi yalancı mı çıkayım kadına desin. Bir iki kızar sonra alışırlar. Eşiniz ikna olmuyorsa sat arabayı altınlarımı da geri ver borçları da öde kapat. Ben kendi arabamızda misafir olmak istemiyorum deyin. Ah bu koca kafalı kocalar yaaYanılmıyorsun şuan arkadayım kayınçosu önde oturuyor akşam kavga edicem araba aldığıma pişman oldum sen nasıl adamsın dicem
Canım evet ya çok sinirlendim ama haklı çıkarak konuşmam lazım ne farkeder erkek diye dedim derse nasıl savunayım kendimi ? Şuan suratına bakmıyorum seninle akşam konuşucam dicem. Arabamızı aldığımız ilk gün beni misafirmişim araba gibi arkaya attığına inanamıyorum ben çok pişman oldum senden beklemezdim yazık dicem. X kişisinden de örnek veririm eşler yanyana olur dicem. Şaka gibi yaDemek ki geç kalmışım yorum yapmaya. Ama çok belliydi böyle olacağı anlattıklarınızdan. Aynen konuşun vallahi. Ne münasebet ya herkes yerini bilecek. Sizden önce davranıp oturana bile eşiniz müdahale etsin orası eşime ait, arkada en rahat köşeye de seni alayım desin. Ailesi tepki gösteriyorsa da kusura bakmayın ama o da tüm altınlarını verirken benden bu sözü aldı şimdi yalancı mı çıkayım kadına desin. Bir iki kızar sonra alışırlar. Eşiniz ikna olmuyorsa sat arabayı altınlarımı da geri ver borçları da öde kapat. Ben kendi arabamızda misafir olmak istemiyorum deyin. Ah bu koca kafalı kocalar yaaTaviz vermeyin, başka türlü başa çıkamayacaksınız
Ben görgüsüz değilim dimi kötü amaçlı söylemiyorum ama kendi arabamda neden arkada oturayım istisnadır der bana hayatım arkaya geç sen yol tarfi lazım falan gereksiz yere yaDemek ki geç kalmışım yorum yapmaya. Ama çok belliydi böyle olacağı anlattıklarınızdan. Aynen konuşun vallahi. Ne münasebet ya herkes yerini bilecek. Sizden önce davranıp oturana bile eşiniz müdahale etsin orası eşime ait, arkada en rahat köşeye de seni alayım desin. Ailesi tepki gösteriyorsa da kusura bakmayın ama o da tüm altınlarını verirken benden bu sözü aldı şimdi yalancı mı çıkayım kadına desin. Bir iki kızar sonra alışırlar. Eşiniz ikna olmuyorsa sat arabayı altınlarımı da geri ver borçları da öde kapat. Ben kendi arabamızda misafir olmak istemiyorum deyin. Ah bu koca kafalı kocalar yaaTaviz vermeyin, başka türlü başa çıkamayacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?