Araba

ikiside yaşlı ve inip binmeleri zor oluyorsa (arka kapılar dar oluyor bazı modellerde) bini versin ne olacak.
7/24 birlikte mi gidip geliyorsunuz ki heryere
Ben de böyle düşünüyorum. Eşlerin yanına kayınbabaların binmesi uygun bence. Bunda alınacak gücenecek kafaya takacak bir durum yok. Çünkü her gidilen yere gelmeyecekler geldiklerinde de arkaya oturuverirsin. Bunları kafana takıp canını sıkma bence

Gidilcek her yere gelicekler alt katımdalar

Seni yanlış anlamaları dan önce eşine güvenip madem altınlarını vereceksin. Arabayı senin üzerine yapın.. ben çok biliyorum böyle birikimini verip sonra boşanmada kadının altınlarımla şu alındı bu alındı nasıl ispatlayabilirim diye avukat avukat gezdiğini...

Ayrıca kim olursa olsun eşinin yanına karısı oturmalı. Anne baba arkada otursun ..

Araba benim üstüme olucak canım inşallah. Peki bu durumu eşime söylemeliyim ilk aile gezisinde ona göre belki eşim yanıma oturucak der söylemezsem babasını yanında isteyebilir büyük diye

Araba benim üstüme olucak canım inşallah. Peki bu durumu eşime söylemeliyim ilk aile gezisinde ona göre belki eşim yanıma oturucak der söylemezsem babasını yanında isteyebilir büyük diye
Hayır gerek yok. Direk öne otur.. olması gereken zaten bu. Bunun küçük ya da büyük olmakla ilgisi yok. Sen o adamın karısısın yerinde eşinin yanı arkası değil...

Hayır gerek yok. Direk öne otur.. olması gereken zaten bu. Bunun küçük ya da büyük olmakla ilgisi yok. Sen o adamın karısısın yerinde eşinin yanı arkası değil...
Canım çok sağol düşüncen için çünkü önceden kasalı arabamız vardı arkası kasaydı eşim idare et babam öne gelsin arkası kasa demişti benden rica etmişti o da farkındadır diye düşünüyorum olması gerekenin o yüzden söylemiyim direk oturayım ben aksi olursa eşime tepki gösteririm.

Araba ulaşım aracıdır ve arabadaki koltukların yeri statü yada saygı belirtmez bence:)

araba senin geç otur he kırmadan halledim diyorsan arkada araba tutuyor deyin eğer oturmak durumunda kalırsanız öğürün mecbur önü sana bırakacaklar

araba senin geç otur he kırmadan halledim diyorsan arkada araba tutuyor deyin eğer oturmak durumunda kalırsanız öğürün mecbur önü sana bırakacaklar
Evet araba benim aslında ya da ben birlikte biyere gidileceği zaman inmeden eşime derim benim önde oturmam gerekiyor söylüyorum şimdiden diye

Anladığım kadarıyla böyle bir sorun yaşama ihtimaliniz yüksek. Bu nedenle eşinizle konuşun, kızmıyorum alınmıyorum ama bizden önce plan yapıyorlar benim bazı endişelerim var diyin. Bunun bizim arabamız olduğunun, bizim onlardan ayrı da gezebileceğimizin çok doğal olduğunun, hep beraber bir yere giderken ön koltukların bize yani arabanın gerçek sahiplerine ait olduğunun bilincinde olacaklar mı, bu konularda bir sorun ve sıkıntı çıkmasına izin vermezsin değil mi? vb şekilde konuşmanızı, eşinizle bu konuda anlaşamayacaksanız altınlarınızı veremeyeceğinizi söylemenizi öneririm ben. Şimdiden sizin arabanızla gezme planları yapan kişilerin öyle sizin önde oturmanızın doğal bir durum olduğunu düşüneceklerini pek sanmıyorum Umarim yanılıyorumdur

Yanılmıyorsun şuan arkadayım kayınçosu önde oturuyor akşam kavga edicem araba aldığıma pişman oldum sen nasıl adamsın dicem

Yanılmıyorsun şuan arkadayım kayınçosu önde oturuyor akşam kavga edicem araba aldığıma pişman oldum sen nasıl adamsın dicem
Demek ki geç kalmışım yorum yapmaya. Ama çok belliydi böyle olacağı anlattıklarınızdan. Aynen konuşun vallahi. Ne münasebet ya herkes yerini bilecek. Sizden önce davranıp oturana bile eşiniz müdahale etsin orası eşime ait, arkada en rahat köşeye de seni alayım desin. Ailesi tepki gösteriyorsa da kusura bakmayın ama o da tüm altınlarını verirken benden bu sözü aldı şimdi yalancı mı çıkayım kadına desin. Bir iki kızar sonra alışırlar. Eşiniz ikna olmuyorsa sat arabayı altınlarımı da geri ver borçları da öde kapat. Ben kendi arabamızda misafir olmak istemiyorum deyin. Ah bu koca kafalı kocalar yaa Taviz vermeyin, başka türlü başa çıkamayacaksınız

Canım evet ya çok sinirlendim ama haklı çıkarak konuşmam lazım ne farkeder erkek diye dedim derse nasıl savunayım kendimi ? Şuan suratına bakmıyorum seninle akşam konuşucam dicem. Arabamızı aldığımız ilk gün beni misafirmişim araba gibi arkaya attığına inanamıyorum ben çok pişman oldum senden beklemezdim yazık dicem. X kişisinden de örnek veririm eşler yanyana olur dicem. Şaka gibi ya

Ben görgüsüz değilim dimi kötü amaçlı söylemiyorum ama kendi arabamda neden arkada oturayım istisnadır der bana hayatım arkaya geç sen yol tarfi lazım falan gereksiz yere ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…