Merhabalar fikirlerinize çok saygı duyuyorum. Öncelikle daha öncede bahsettiğim gibi yeni evliyim. Düğündeki takılarla ve bileziklerimle araba almaya karar verdik. Ben çalışıyorum ve yaklaşık 5 bine kadarda taksit ödicez 3 sene araba için. Detaylı anlatıyorum ki yanlış anlaşılmasın. Şöyle ki ben ön koltuk takıntısı olan bir insan değilim sadece ne yapmam gerektiğini bilmediğimden soruyorum eşimin yanında oturmak istiyorum ailesiyle biyere gittiğimizdede kendi ailemlede. Ama annesine ve babasına öne geçmek isterseniz buyrun demeli miyim ? Biz aynı apartmandayız bu şeyler sürekli olucak ben hep arkada kalabilirim eşimi yanımda isterim kendi emeğimizle aldığımız arabada yabancı gibi olucam. Yoksa en baştan eşimle konuşup yanında oturmak istiyorum mu demeliyim. Daha arabayı almadan şuraya gideriz buraya gideriz diye plan yapıyorlar onlar rahat plan yapsın diyemi ben çalışıp kendime 5 kurup bişey almıyıp araba taksidi ödicem anlamıyorum bunlar normal mi ? Hiç teklif etmeden öne otursam terbiyesiz olurmuyum ? Kayınbabama geç baba desem kayınvalidem alınıcak bana demedi diye. Ama herkesin yanı eşinin yanıdır eşime güzelce yanında oturmak istediğimi söylesem beni yanlış anlarmı ?